Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 10 van 10
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Quinze and Milan Room 26 Table Small
Magnify Quinze and Milan Room 26 Table Small
Quinze and Milan Room 26 Table Small

Tafel Eetkamer

De Room 26 Table is een design van SAQ. Het is een vertrouwd en tijdloos design.

De Room26 is een uitgebreide serie die een ruimte kan laten schreeuwen naar Room 26. De sleutel tot de collectie is zeker het eikenhout.

De Room 26 van SAQ is ook leverbaar in andere uitvoeringen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering.

Mocht u meer informatie wensen omtrend de Room 26 Table, neemt u dan contact met ons op , dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Room 26 van Quinze & Milan.

Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 

 

Prijs: €3156.00
 


Bestellen »

Knoll Round Table Dining Height Black Base
Magnify Knoll Round Table Dining Height  Black Base
Knoll Round Table Dining Height  Black Base

Tafel Eetkamer

De Saarinen collectie van Knoll is een design van Eeero Saarinen.
Saarinen eettafel is in zijn puristische benadering van architectuur en interieur design, Eero Saarinen zocht het essentiële idee en bracht dit terug tot de meest effectieve structurele oplossing binnen de totale eenheid van het ontwerp. "De onderkant van typische stoelen en tafels maken een verwarrende, onrustige wereld", verklaarde Saarinen. "In zijn voetstuk collectie, die een diner, koffie en aan de zijkant tabel bevat, Saarinen realiseerde zijn ideaal van de formele eenheid. De tafels zijn leverbaar met laminaat, marmer, of fineer tops met een basis in zwart, wit of platina afwerking.
Eero Saarinen Zoon van de beroemde architect, Eliel Saarinen, was Eero klassiek geschoold in de beeldhouwkunst en architectuur. Zijn samenwerking met Charles Eames in 1937 leidde tot de oprichting van de organieke Armchair, gemaakt van multiplex en schuimrubber, de eerste drie-dimensionaal gevormde bak fauteuil.
Mocht u meer informatie wensen over de Knoll Saarinen eettafel, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Saarinen eettafel.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Knoll dealer.

 
 

Prijs: €2178.00
 


Bestellen »

Normann Copenhagen Form Table - 95x190
Magnify Normann Copenhagen Form Table - 95x190
Normann Copenhagen Form Table - 95x190

Tafel Eetkamer

De Form Table is een ontwerp van Simon Legald.
Deze tafel is onderdeel van de serie Form, die met simplistisch design en functionaliteit in elke ruimte past. Naast de tafel is er ook de eetkamerstoel bij ons te bestellen. De Form Table is in verschillende kleuren te bestellen.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Form Table, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Normann Copenhagen.

 
 

Prijs: €1750.00
 


Bestellen »

Casamania Al 150/200
Magnify Casamania Al 150/200
Casamania Al 150/200

Tafel Eetkamer

De AL is een design van Marco Zito voor Casamania. Deze tafel kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en is geheel gemaakt van gegoten aluminium in de kleuren wit, zwart, rood, geel en groen. Ook is de AL verkrijbaar in de lengte van 200/250 cm.
De poten van de AL zijn ook verkrijbaar in aluminium gepolijst neem hiervoor contact met ons op.
De AL 150/200 is zeer geschikt als bureau en als eetkamertafel.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de AL van Casamania, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Casamania dealer.

 
 

Prijs: €2243.00
 


Bestellen »

Vitra Dining Table ø90 Cm
Magnify Vitra Dining Table ø90 Cm
Vitra Dining Table ø90 Cm

Tafel Eetkamer

De Dining table van Vitra is ontworpen door Isamu Noguchi.De Tafel behoort tot de meest elegante eettafels uit de ontwerp kunst van de 20e eeuw. De tafel is een variant op de Rocking Stool, waarmee hij de centrale poot van verchroomde metaalstaven gemeen heeft. Dankzij de ringvormige gietijzeren voet staat de tafel stevig zonder een zware indruk te maken. Collectie Vitra Design Museum.
De Dining table van Vitra bestaat uit een tafelblad van multiplex met kunststoflaag, de randen zwart gebeist en de voet van zwart gelakt gietijzer en verchroomd staaldraad.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Dining table van Vitra neem dan contact met ons op.

 
 

Prijs: €3294.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Camping Table 220
Magnify Quinze and Milan Camping Table 220
Quinze and Milan Camping Table 220

Tafel Eetkamer

De Camping Table is een design van SAQ.
De Camping collectie is helemaal van eikenhout, wat elke tafel gegarandeerd een robuuste, doch rustige uitstraling geeft. Naast een eikenfineer is de tafel ook in het zwart te bestellen.
Uiteraard hoort bij een tafel zitmeubilair, daarom heeft de Camping Table een Camping Bench in dezelfde stijl. Deze bench is logischerwijs te vinden bij de categorie Zitmeubilair Banken.
De Camping is ook leverbaar in andere afmetingen, bent u geïntresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor uw gewenste uitvoering.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Quinze & Milan dealer .

 
 

Prijs: €3134.00
 


Bestellen »

Knoll Splay-leg Table
Magnify Knoll Splay-leg Table
Knoll Splay-leg Table

Tafel Eetkamer

De Splay-Leg table is een design van Gearge Nakashima voor Knoll.
De tafel is oorspronkelijk ontworpen voor Knoll in de jaren 40, de Splay-leg table van Gearge Nakashima staat bekend om zijn elegante houtbewerking. Met de natuurlijke glas afwerking en de graanpatronen in het levende hout. George is houten ambachtsman en dichter hij studeerde architectuur aan de unversiteit van Washington in Seattle. Nakashima ontving de vakmanschap Gold Medal van het American Intstitute of Architects en de Hazlett Award.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Splay-leg table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Knoll dealer.

 
 

Prijs: €2856.00
 


Bestellen »

Moooi Paper Table
Magnify Moooi Paper Table
Moooi Paper Table

Tafel Eetkamer

De Paper Table is een design van Studio Job voor Moooi uit 2005.
De Paper Table is gemaakt uit een soortgelijk materiaal als papier mache. De inspiratie voor deze tafel komt uit de jeugdjaren. Waarschijnlijk een hoop mensen kunnen zich die herinneren, namelijk het knutselen en experimenteren met papier mache. Als deze tafel u bevalt kan ik u aanraden om ook eens te kijken naar de andere Paper designs van Studio Job voor Moooi. Als u bij het kopje designer Studio Job invult zult u nog meer designs vinden die op dezelfde manier gemaakt zijn als deze tafel.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Paper Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Paper Table.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €2425.00
 


Bestellen »

Vitra Eames Segmented Tables
Magnify Vitra Eames Segmented Tables
Vitra Eames Segmented Tables

Tafel Eetkamer

De bootvormige Eames Segmented Table is een design van Charles & Ray Eames voor Vitra.
Bij de stoelen uit de Eames collectie zijn bijpassende tafels verkrijbaar. De onderstellen zijn zo afgestemd, dat de tafels en stoelen een eenheid vormen. Het tafelprogramma is toepasbaar in werk- en woonsfeer. Er is een groot scala aan tafels verkrijgbaar in diverse maten. Deze kunt u vinden onder het kopje "uitvoering".
De Eames Segmented Table heeft een onderstel met horizontale voeten in chroom en staanders in basic dark. Het tafelblad is verkrijgbaar in wit laminaar met kunststofrand in het zwart, beukenfineer naturel met massiefhouten rand en perenfineer met massiefhouten rand.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Eames Segmented Table van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €3185.00
 


Bestellen »

Kartell Toptop Eetkamertafel 130cm.
Magnify Kartell Toptop Eetkamertafel 130cm.
Kartell Toptop Eetkamertafel 130cm.

Tafel Eetkamer

De TopTop is een veelvoudige tafel van ontwerper Philippe Starck in samenwerking met Eugeni Quitllet, voor Kartell die in vele kleuren, maten en doeleinde is ontworpen.
De TopTop is een orginele tafel die glanzende tafelbladen bombineerd met vier elegante doorzichtige poten waardoor het een minimaal, eenvoudig en strak design heeft.
De TopTop van Philippe Starck is verkrijgbaar in diverse afmetingen, variëteit van materialen, kleuren en doeleinde, welke dit zijn vindt u terug onder de benaming TopTop, subtitel op onze website.
Welke variaties, afmetingen van de TopTop eetkamertafel verkrijgbaar zijn kunt u terug vinden in de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen over de TopTop eetkamertafel, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de TopTop.
BigBrans is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €1810.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 10 van 10