Zack Losse Voet Voor Dressboy Atacio

Voeg een review toe

 

Vergelijkbare producten

Zack Dressboy Atacio Mat Rvs
Magnify Zack Dressboy Atacio Mat Rvs
Zack Dressboy Atacio Mat Rvs

Wonen

Zack

Op de luxe rvs dressboy Atacio van Zack kunt u uw outfit netjes uithangen. De dressboy is met zorg uitgewerkt, aan ieder praktisch detail is gedacht. De dressboy heeft een broekhanger, een garderobehanger voor een jasje, pullover of dress-shirt en bovendien een handig bakje voor bijvoorbeeld uw sieraden, horloge en/of bril. De vormgeving is even doordacht; de dubbele staander is bevestigd op een stevige, vierkante vloerplaat. Het design is bijzonder stijlvol en past in ieder interieur! Hoogte 108 cm, breedte 45 cm, diepte 30 cm.
 
 

Prijs: €149.50
 


Bestellen »

Zack Handdoekhouder Atacio Mat Rvs
Magnify Zack Handdoekhouder Atacio Mat Rvs
Zack Handdoekhouder Atacio Mat Rvs

Badkamer toilet

Zack

De luxe rvs handdoekhouder 'Atacio' van Zack is met recht dé eyecatcher in uw badkamer of kleedruimte! Het strak vormgegeven rek heeft een stabiele vierkante voet. De houder biedt met twee stangen plaats aan meerdere handdoeken, maar is ook prima bruikbaar als dressboy. Afmeting: 82 x 50 x 25 cm, onderplaat 25 x 25 cm. Zack biedt u nog véél meer designaccessoires voor uw badkamer. Kijkt u na uw bestelling dus beslist nog even verder in onze shop!
 
 

Prijs: €206.00
 


Bestellen »

Blomus Dressboy Menoto Mat Rvs
Magnify Blomus Dressboy Menoto Mat Rvs
Blomus Dressboy Menoto Mat Rvs

Wonen

Blomus

dressboy op rechthoekige voet (polystone) vervaardigd uit mat roestvrijstaal, serie Menoto
 
 

Prijs: €159.00
 


Bestellen »

Zack Garderobe Atacio Staand Model Mat Rvs
Magnify Zack Garderobe Atacio Staand Model Mat Rvs
Zack Garderobe Atacio Staand Model Mat Rvs

Wonen

Zack

Dat is pas een imposant entree! De rvs garderobe Atacio van Zack is een stijlvolle verschijning in iedere hal. De dubbele staander is bevestigd op een stevige, vierkante vloerplaat. Bovenaan zijn 4 uitstekende haken bevestigd, waaraan u jassen aan zowel een garderobehanger als met behulp van een ophanglusje kunt hangen. Hoogte 165 cm, breedte 32 cm, diepte 32 cm. Tip: completeer de fraaie garderobestandaard met een set rvs garderobehangers. In onze shop vindt u diverse mooie modellen. Ook vindt u er meer designartikelen voor uw hal, zoals een parablubak en spiegel.
 
 

Prijs: €365.00
 


Bestellen »