Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Blofield Big Blo 2
Magnify Blofield Big Blo 2
Blofield Big Blo 2

Banken

De Big Blo 2 is een design van Blofield. Sinds de lancering in Milaan introduceert Blofield een design gevuld met lucht. Inmiddels heeft Blofield vele awards gewonnen en zijn de banken een wereldwijd succes. De Blofield collectie bestaat uit de Baby Blo, Big Blo 1 en Big Blo 2.
De design bank kan worden gevuld met lucht door middel van een bijgeleverde elektrische pomp. De Big Blo 2 is verkrijgbaar in de kleuren Stone White en Zwart en heeft een zithoogte van 42cm.
De Big Blo 2 zeer geschikt voor buiten en binnen.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Big Blo 2 van Blofield, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Blofield dealer.

 
 

Prijs: €604.00
 


Bestellen »

Muuto Oslo Poef
Magnify Muuto Oslo Poef
Muuto Oslo Poef

Banken

De Oslo Pouf is een design van Andersson & Voll.
De Oslo serie bestaat uit een twee-zitter, een drie-zitter, fauteuil en een pouf. Het simplistische, doch luxe design maakt het geschikt voor de woonkamer, maar ook voor openbare ruimtes zoals een lobby.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oslo Pouf van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €1159.00
 


Bestellen »

Muuto Connect Sofa
Magnify Muuto Connect Sofa
Muuto Connect Sofa

Banken

De Muuto Connect is een design van Anderssen & Voll.
De Connect is module systeem waarbij je de componenten aan elkaar kan bevestigen en volledig naar eigen wens inrichten. De details en architecturele elementen kunt u terug vinden in het design. De dunne lange lijnen geven de sofa een tijdloos en modern uiterlijk.
Bekleding is Remix 2 kleur 123 (grijs).
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Connect Sofa van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €1245.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Camping Bench 220
Magnify Quinze and Milan Camping Bench 220
Quinze and Milan Camping Bench 220

Banken

De Camping Bench is een design van SAQ.
De Camping collectie is helemaal van eikenhout, wat elke bank gegarandeerd een robuuste, doch rustige uitstraling geeft. Naast een eikenfineer is de bank ook in het zwart te bestellen.
De Camping Bench is een bank die onderdeel is van het design van de Camping Table. Deze tafel is logischerwijs te vinden bij de categorie Buiten tafels.
De Camping is ook leverbaar in andere afmetingen, bent u geïntresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor uw gewenste uitvoering.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Quinze & Milan dealer .

 
 

Prijs: €1803.00
 


Bestellen »

Driade Tokyo-pop Sofa
Magnify Driade Tokyo-pop Sofa
Driade Tokyo-pop Sofa

Banken

Deze design bank is ontworpen door Tokujin Yoshioka. De Tokyo-Pop Sofa van Driade Store is geheel gemaakt van polyethyleen en daardoor geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Driade dealer.

 
 

Prijs: €914.00
 


Bestellen »

Vitra .04 Traverse
Magnify Vitra .04 Traverse
Vitra .04 Traverse

Banken

De .04 Traverse is een design van Maarten Van Severen voor Vitra.
De .04 Traverse heeft een ingetogen en elegante uitstraling. Alle elementen zijn zuiver structureel en werden tot het essentiële teruggebracht. Tijdens het gebruik ervaart men het grote comfort.
Het onderstel is een T-drager in epoxycoating basic dark met poten in gepolijst aluminium. De zitschaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de .04 Traverse van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €1095.00
 


Bestellen »

Spell Catwalker Bank
Magnify Spell Catwalker Bank
Spell Catwalker Bank

Banken

De Catwalker bank is een design van Spell. De bank is geinspireerd op de catwalk tijdens de modeshow. Het platform wordt een podium voor bewoners en zijn gebruikers. De dynamische basis dient voor alle dagelijkse activiteiten.
De Catwalker is verkrijgbaar in de drie verschillende afmeting, bent u hierin geinteresseerd kijkt u dan onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Catwalker van Spell,neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Spell dealer.

 
 

Prijs: €1057.00
 


Bestellen »

Vitra Flower
Magnify Vitra Flower
Vitra Flower

Banken

De Flower is een design van Sanaa voor Vitra.
Flower is een zitbank die met zijn bladachtige zitvormen aan en klaverblad of een driebladige bloem doet denken. De bank biedt voldoende plaats om er met minstens 3 personen op te zitten.
De Flower werd in de eerste plaats ontworpen voor gebruik als object. Om die reden is de zitbank met een bekleding van duurzaam kwaliteitskunstleder overtrokken. De Flower is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Flower, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1597.00
 


Bestellen »

Artek Bench 153b
Magnify Artek Bench 153b
Artek Bench 153b

Banken

Deze moderne bank is ontworpen door Alvar Aalto in 1945. De Artek bank past op verschillende plaatsen en heeft een meervoudig gebruik vanwege het platte design.
De bank is van berken hout gemaakt. De bank past ook perfect op kleinere terrassen, kamers en hoeken met zijn geringe omgvang. De Artek bank is helder gelakt en ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Artek dealer.

 
 

Prijs: €419.00
 


Bestellen »

Muuto Rest Poef
Magnify Muuto Rest Poef
Muuto Rest Poef

Banken

De Rest Sofa is een design Anderssen & Voll.
De bank valt op door haar speelse kleuren en het gebruik van zachte kussens. Het contrast tussen het strakke onderstel en de warme zachte kussen nodigt uit om comfortabel te zitten. De Rest Sofa is 100% handgemaakt en staat op een stalen basis met houten frame en heeft een zithoogte van 42 cm. De poten zijn vervaardigd uit eikenhout en de zitkussens zijn van koudschuim met verenvulling.
Mocht u nog vragen hebben omtrent Rest Pouf van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €1003.00
 


Bestellen »

Wh Frame Bench 200x40
Magnify Wh Frame Bench 200x40
Wh Frame Bench 200x40

Banken

De Frame Bench is een design van Line Depping & Jakob Jorgensen.
De bank is te bestellen in beukenhout en essenhout, waar u nog de keuze heeft uit lak en/of linoleum. De massief houten bank heeft voor extra stevigheid een frame, zodat deze geschikt is voor elke gebruiker.
De Frame Bench behoort tot de Frame Table, ook ontworpen door Line Depping & Jakob Jorgensen.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel WRONG FOR HAY dealer.

 
 

Prijs: €715.00
 


Bestellen »

Lensvelt Beam Seat
Magnify Lensvelt Beam Seat
Lensvelt Beam Seat

Banken

De Beam Seat is een design van Alain Berteau voor Lensvelt.
De Beam Seat is een stapelbare bank geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals in woningen, kantoren, scholen en wachtruimten. De Beam Seat is leverbaar in diverse kleurstellingen, afwerkingen en afmetingen.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoeringen, kiest u dan onder het kopje uitvoering uw gewenste uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen over de Beam Seat neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Beam Seat.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Lensvelt dealer.

 
 

Prijs: €865.00
 


Bestellen »

Kartell Trix
Magnify Kartell Trix
Kartell Trix

Banken

De Trix is een functioneel product met een knipoog naar design van Kartell en ontworpen door Piero Lissini.
Trix bestaat uit een drietal kussens van verschillende elementen die onderling verbonden zijn door een elegante systeem van elastieken, dat door een gemakkelijke draaibeweging veranderd en aangepast kan worden voor verschillende doeleinden.
Deze bank/poef van Kartell is door zijn ontwerp geschikt en te gebruiken als poef voor 2 personen, een comfortabel bed, chaise lounge of een aangename leunstoel.
Mocht u meer informatie wensen over de Trix van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullend informatie omtrent de Trix.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €880.00
 


Bestellen »

Vitra Nelson Bench
Magnify Vitra Nelson Bench
Vitra Nelson Bench

Banken

De Nelson Bench van Vitra is een Design van inderdaad George Nelson.
De rechtlijnige, heldere vormen van de Nelson Bench van Vitra weerspiegelt Nelsons architecturale achtergrond. Zoals zovele klassieke ontwerpen is de Nelson Bench flexibel inzetbaar en niet alleen als bank, maar ook als tafeltje te gebruiken.
Het tafelblad ofwel zitting van de Nelson Bench van George Nelson bestaat uit houten lamellen in Essen naturel. Het onderstel is eveneens van Essen alleen afgewerkt met zwarte lak.
De Nelson Bench is in 2 maten leverbaar. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'.
Mocht u meer informatie wensen over de Nelson Bench van Vitra, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Nelson Bench.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €604.00
 


Bestellen »

Vitra Morrison Bench
Magnify Vitra Morrison Bench
Vitra Morrison Bench

Banken

De Morrison Bench van Vitra is een Design van Jasper Morrison en is oorspronkelijk ontworpen voor musea en galeries.
De Morrison Bench is een mobiele bank en is optimaal aan de omstandigheden ter plaatse aan te passen. Dit discreet ogende zitje is bij uitstek geschikt als flexibele zitgelegenheid, ook in de woning.
De poten van de Morrison Bench zijn van verchroomd staalbuis en uitgerust met glijders speciaal voor zachte vloerbedekking of naar keuze met viltglijders speciaal voor harde vloeren.
De Morrison Bench van Vitra is ook leverbaar in een eenzits en tweezitsbank. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer infomatie over deze uitvoeringen, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering of neem contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Morrison Bench.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1238.00
 


Bestellen »

Kartell Bubble Club Bank
Magnify Kartell Bubble Club Bank
Kartell Bubble Club Bank

Banken

De Bubble Club van Kartell is een design van Phillippe Starck en vervaardigd uit gekleurd polyethyleen en is de eerste schepping van een nieuw concept voor meubilair, de industriele sofa, geheel uit kunststof vervaardigd.
De Bubble Club is een grote tweezit, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning.
Samen met de Bubble Club Leunstoel en het Bubble Club Bijzettafeltje, vervaardigd met dezelfde afwerking en kleuren, vormt de Bubble Club nu een volledige familie, een echte "industriële woonkamer". Dankzij een uitzonderlijke bestendigheid tegen weersinvloeden voelen de 3 elementen uit de Bubble Club serie zich ook in de open lucht op hun gemak.
Mocht u meer informatie wensen over de Bubble Club, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Bubble Club.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €698.00
 


Bestellen »

Kartell Bubble Club Leunstoel
Magnify Kartell Bubble Club Leunstoel
Kartell Bubble Club Leunstoel

Banken

De Bubble Club van Kartell is een design van Phillippe Starck en vervaardigd uit gekleurd polyethyleen en is de eerste schepping van een nieuw concept voor meubilair, de industriele sofa, geheel uit kunststof vervaardigd.
De Bubble Club is een ruime leunstoel, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning.
Samen met de Bubble Club Bank en het Bubble Club Bijzettafeltje, vervaardigd met dezelfde afwerking en kleuren, vormt de Bubble Club nu een volledige familie, een echte "industriële woonkamer". Dankzij een uitzonderlijke bestendigheid tegen weersinvloeden voelen de 3 elementen uit de Bubble Club serie zich ook in de open lucht op hun gemak.
Mocht u meer informatie wensen over de Bubble Club, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Bubble Club.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €460.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Frame Arm 75
Magnify Quinze and Milan Frame Arm 75
Quinze and Milan Frame Arm 75

Banken

Frame Arm 75 is een design van SAQ. Frame is een 21 eeuwse namaak van de ouderwetse fauteuil. De Frame van SAQ is vertrouwd en fascinerend tegelijk Frame combineert een stationaire buisvormige metalen frame met QM Foam bekleed. De Round is bekleed met QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. De onderscheidende look vormt een aanvulling op een hedendaagse setting, terwijl het ook goed in een klassieke omgeving kan staan. De Frame van SAQ is ook leverbaar in de een- en twee zits bank met en zonder armleuningen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. De Frame kan ook worden bekleed met leder of stof. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Frame Arm 75 van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €1241.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18