Je bent hier: Home

 Design meubels kopen

Als u design wilt kopen ben u hier aan het juiste adres, het design aanbod van diverse aanbieders wordt overzichtelijk bij elkaar gezet en u kunt kopen voor de beste prijs.

Design Kopen

Design meubilair,  op het eerste gezicht overbodige luxe, maar vaak een goede investering. Veel meubilair is nog evenveel waard als toen het in de vijftig, zestig of zeventiger jaren geleverd werd, soms zelfs nog meer! Neem nou de typische buizenstoelen van Gispen, wie kent ze niet? Een 2e hands exemplaar is vaak even duur als een goede replica onder licentie. Een Barcelona Chair van Mies van der Rohe, de goede replica's zijn misschien nog wel duurder dan de eerste exemplaren. De lampen van Artemide, de stoelen van Rietveld, we kunnen nog wel even doorgaan, maar de levendige 2e hands handel in design objecten spreekt voor zich.

Design komt er in alle soorten en maten en steeds meer fabrikanten verbinden zich aan designers om hun producten net even dat beetje extra cachet te geven. Design objecten zijn wat de Engelsen omschrijven als 'conversation pieces'. Dingen die mensen direct opvallen als ze binnenkomen, mooi vormgegeven keukengerei waarmee je je gasten kan imponeren, of misschien nog wel belangrijker, waar je zelf van kan genieten.

De hedendaagse designers combineren ook steeds meer interessante designaspecten met elkaar, zo zijn duurzaamheid en hergebruik momenteel erg in trek. Men gebruikt graag duurzame materialen en functionaliteit speelt ook steeds vaker een belangrijke rol. 

Design objecten zijn ook uitstekende cadeau's voor mensen die alles al hebben. Vervang die saaie suikerpot door een speels model van Alessi of Royal VKB, of geef een mooie snijplank van Joseph Joseph cadeau.

9 van de 10 keer spreekt design voor zich en voor de eigenaar, trakteer uzelf of uw vrienden er daarom regelmatig op!

 

Categorieën

Merken
Producten