Je bent hier: Home » Kartell

Zoekresultaten voor 'Kartell'

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Maui Soft
Magnify Kartell Maui Soft
Kartell Maui Soft

Eetkamerstoelen

De Kartell Maui Soft is een design van Vico Magistretti voor Kartell. De Kartell Maui is ontworpen tussen 1995 en 1996. De stoel was onderdeel van research in de jaren negentig en is de eerste van een nieuw tijdperk van enkele gietvorm zetels.
Waarin het materiaal geen ribbels, maaswerk, tracering, metalen steunen en versterkingen op de rug nodig heeft. In 2012 bracht Kartell hem terug in de stoffen versie. De elegante lijnen maken de stoel praktisch en enorm veelzijdig en hedendaags.
De stoel is verkrijgbaar in twee verschillende stoffen de Divina 3 en Trevira stof. Bent u hierin geïnteresseerd kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kartell Maui Soft neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €300.00
 


Bestellen »

Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen
Magnify Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen
Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen

Eetkamerstoelen

De Audrey stoel is een design van Piero Lissoni voor Kartell. Deze veelzijdige stoel is verkrijgbaar in vele kleuren. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'kleur'. De stoel is beschikbaar met en zonder armleuningen. Deze varianten vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'.
Het onderstel van de Audrey stoel is in verschillende kleuren te verkrijgen neem hiervoor contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Audrey stoel voor Kartell, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €269.00
 


Bestellen »

Kartell Mr. Impossible
Magnify Kartell Mr. Impossible
Kartell Mr. Impossible

Eetkamerstoelen

Mr. Impossible is een concept van Kartell n Philippe Starck en combineert zeer verfijnd design met de meest geavanceerde technologie op gebied van kunststofbewerking.
De Mr. Impossible is in feite het resultaat van een ogenschijnlijk 'onmogelijk' idee, het verenigen van twee ovalen rompen in polycarbonaat zonder het gebruik van lijm, wat overigens een nieuwe uitdaging is om een onverbrekelijke lasverbinding te verkrijgen en een werkelijk verrassend designeffect.
De lasverbinding van twee via laser aan elkaar gelaste schelpen biedt de kunststof een nieuw uitzicht, tweekleurig en tegelijkertijd ook tridimensioneel.
De tot de Biolijn behorende Mr. Imposseble van Kartell is knus en comfortabel en lijkt door zijn transparante holle ronde poten, waarop een zitting rust die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, haast de "zweven"in de lucht.
Tevens is de Mr. Impossible krasvrij en weersbestendig en is zowel voor privegebruik als voor de horeca geschikt en perfect voor zowel binnen als in de openlucht.
Mocht u meer informatie wensen over de Mr. Impossible van designer Philippe Starck, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Mr. Impossible.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €295.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3