Je bent hier: Home » Philppe Starck

Zoekresultaten voor 'Philppe Starck'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Magic Hole
Magnify Kartell Magic Hole
Kartell Magic Hole

Buiten Banken

De Magic Hole is een ontwerp van Philippe Starck en Eugeni Quitllet voor Kartell. De Magic Hole serie bestaat uit een zitbank met twee zitplaatsen en een leunstoel met een strak silhouet en dunne gesloten poten.
De zitbank en de leunstoel Magic Hole zijn comfortabel, licht, bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Ze zijn perfect voor buitengebruik, ideaal om een tuin in te richten, een terras, een veranda, aan de kant van een zwembad of een terras van een cafe of restaurant.
De Magic Hole serie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kijk hiervoor bij de keuzebalk uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen over de Magic Hole, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Magic Hole
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €412.00
 


Bestellen »

Kartell Bubble Club Bank
Magnify Kartell Bubble Club Bank
Kartell Bubble Club Bank

Buiten Banken

De Bubble Club van Kartell is een design van Phillippe Starck en vervaardigd uit gekleurd polyethyleen en is de eerste schepping van een nieuw concept voor meubilair, de industriele sofa, geheel uit kunststof vervaardigd.
De Bubble Club is een grote tweezit, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning.
Samen met de Bubble Club Leunstoel en het Bubble Club Bijzettafeltje, vervaardigd met dezelfde afwerking en kleuren, vormt de Bubble Club nu een volledige familie, een echte "industriële woonkamer". Dankzij een uitzonderlijke bestendigheid tegen weersinvloeden voelen de 3 elementen uit de Bubble Club serie zich ook in de open lucht op hun gemak.
Mocht u meer informatie wensen over de Bubble Club, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Bubble Club.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €698.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2