Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 25 van 25
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Muuto Oslo Chair
Magnify Muuto Oslo Chair
Muuto Oslo Chair

Fauteuils En Hockers

De Oslo Chair is een design van Andersson & Voll.
De Oslo serie bestaat uit een twee-zitter, een drie-zitter, fauteuil en een pouf. Het simplistische, doch luxe design maakt het geschikt voor de woonkamer, maar ook voor openbare ruimtes zoals een lobby. De bekleding is Steelcut en te bestellen in oranje, rood, grijs en donkergrijs.
Zithoogte is 45 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oslo Chair van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €1764.00
 


Bestellen »

Vitra Organic Chair
Magnify Vitra Organic Chair
Vitra Organic Chair

Fauteuils En Hockers

De Organic Chair is een Design van Charles Eames & Eero Saarinen van Vitra en is een comfortabel kleine leesstoel, ontstaan in 1940 als een inzending voor een wedstrijd voor het Museum of Modern Art in New York, ´Organic Design in Home Furnishings´.
Het ontwerp van de Organic Chair was zijn tijd qua vormgeving ver vooruit, maar ging niet in serieproductie omdat de productietechnieken ontbraken. Pas rond 1950 konden organisch gevormde zitschalen, zoals de beroemde Plastic Armchair van Eames of de Tulip Chair van Saarinen, in grotere oplagen geproduceerd en verkocht worden.
De gelamineerde zitschaal van de Organic Chair van Vitra is gestoffeerd met polyurethaanschuim en afgewerkt met kwaliteitsstof hopsak. Het onderstel is gemaakt van beukenhouten poten die zwart af gebeitst zijn.
Mocht u meer informatie wensen over de Organic Chair van Vitra, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1626.00
 


Bestellen »

Dum Unkle+ Fauteuil
Magnify Dum Unkle+ Fauteuil
Dum Unkle+ Fauteuil

Fauteuils En Hockers

De Unkle+ is een herontwerp van DUM Design.
De klassieker van DUM is opnieuw ontworpen voor nog meer comfort. Maar dezelfde uitstraling; te groot, speels en relaxte uitstraling met zo weinig mogelijk detaillering. Naast de fauteuil en de loveseat die 30 cm breder is, kunt u de Unkle+ ook te bestellen als bank.
Zithoogte is 42 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Unkle+, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van DUM.

 
 

Prijs: €1930.00
 


Bestellen »

Vitra Ottoman
Magnify Vitra Ottoman
Vitra Ottoman

Fauteuils En Hockers

De Ottoman is een Design van Charles en Ray Eames en behoort in combinate met de Lounge Chair tot een van de bekenste design klassiekers uit de 20ste eeuw.
Charles en Ray zei met dit ontwerp te streven naar ultiem comfort, uitgevoerd in materialen van de hoogste kwaliteit. Het resultaat was een moderne interpretatie van de traditionele clubfauteuil, die overtuigt met een tot in de kleinste details uitgekiende constructie.
Precies zoals Eames het wilde, doet de stoel denken aan een zachte, gebruikte baseballhandschoen waarin iedereen heerlijk wil wegzakken.
De Ottoman is gemaakt van een gebogen multiplex schaal afgewerkt met een gefineerd met kersenhout gebeits of zwart gelakt. De leeren bekleding van de Ottoman is passend bij de Lounge Chair en het vaste kruisvoet onderstel is voorzien van glijders speciaal voor zachte vloerbedekking of met viltglijders speciaal voor harde vloeren.
De Ottoman van Vitra is ook leverbaar in de uitvoering met een schaal in kersenhout zwart, Santos Palisander en notenhout zwart gepigmenteerd. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering.
Tevens is de Ottoman van Vitra ook leverbaar met een gepolijst onderstel, zijkant zwart en een gepolijst onderstel met gelijke schalen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent deze uitvoeringen van de Ottoman.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1825.00
 


Bestellen »

Parri Free
Magnify Parri Free
Parri Free

Fauteuils En Hockers

De Free is een design van Marco Maran voor Parri. De Free , een uitbundige en ultra- kleurige fauteuil. Een ontwerp tussen echo's van de jaren zestig en het postmoderne , in een perfecte samensmelting van vorm en functie. Het draaionderstel van de Free is van verchroomd staal de bekleding van de fauteuil is leverbaar in diverse kleuren en stofgroepen. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Free van Parri, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Parri dealer.
 
 

Prijs: €2317.00
 


Bestellen »

Label Speedster
Magnify Label Speedster
Label Speedster

Fauteuils En Hockers

De Speedster is een design van Gerard van den Berg voor Label. De Speedster van Label is vervaardigd uit een metalen buisframe met No-Sag veren vering en bedekt met koudschuim en dacron.Het onderstel van de Speedster is gemaakt van geborsteld chroom. De Speedster is in vele ledergroepen verkrijgbaar. De ledergroep Rachero kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Speedster van Label, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €2303.00
 


Bestellen »

Label Gigi
Magnify Label Gigi
Label Gigi

Fauteuils En Hockers

De Gigi is een design van Gerard van den Berg voor Label. Bij de Gigi heeft inspitratie en creatieve vormgeving centraal gestaan. Dit is duidelijk te zien in het eindresultaat. De Gigi van Label is vervaardigd uit een metalen buisframe en een vulling van vormschuim met dacron.Het onderstel van de Gigi is draaibaar en gemaakt van geborsteld chroom evenals de bijpassende Hocker. De Gigi is in vele ledergroepen verkrijgbaar. De ledergroep Indian Buffel kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €2324.00
 


Bestellen »

Arper Catifa Lounge 60 Hoog
Magnify Arper Catifa Lounge 60 Hoog
Arper Catifa Lounge 60 Hoog

Fauteuils En Hockers

De Catifa 60 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 37cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking.
De Arper Catifa 60 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 60 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 60 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1298.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Dai Sofa
Magnify Quinze and Milan Dai Sofa
Quinze and Milan Dai Sofa

Fauteuils En Hockers

Dai Sofa is een design van Kazuko Okamoto. De Dai Sofa combineert plezier en functie. Deze Dai Sofa is een uitbreiding van een bank met een stuk tafel aan de bank. Leg u voeten op de Ottoman en zet u laptop op de bank. Dai Sofa van Kazuko Okamoto is bekleed met QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Dai Sofa is ook verkrijgbaar in een linkse versie. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Dai Sofa van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €1995.00
 


Bestellen »

Hay One
Magnify Hay One
Hay One

Fauteuils En Hockers

De One is een design van Leif Jørgenson voor HAY. Het is een collectie van gestoffeerde meubels die voorzien zijn van organische vormen.
Het concept is to make something different. Ontdek een nieuwe stijl en maak een nieuw product, de stukken in de collectie zijn hol, sculptureel en lijken totaal niet op standaard lounge stoelen. Ze zijn te gebruiken als los element maar wanneer je ze aan elkaar koppelt krijg je een heel ander idee van de ONE collectie.
De One is in vele stofgroepen te verkrijgen, bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen over de One van HAY, neem dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie omtrent de One van HAY.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €1859.00
 


Bestellen »

Arper Aston Lounge Chair
Magnify Arper  Aston Lounge Chair
Arper  Aston Lounge Chair

Fauteuils En Hockers

Aston Lounge Chair is een design van Jean-Marie Massaud voor Arper. De Arper Aston Lounge Chair kan uitstekend gecombineerd worden met de Arper Aston Footstool. De Aston serie is ontworpen door Lievore Alherr Molina voor Arper. De Arper Lounge verkijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht u meer informatie wensen over de Aston Lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Aston Lounge. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Arper dealer.
 
 

Prijs: €1417.00
 


Bestellen »

Label Cheo
Magnify Label Cheo
Label Cheo

Fauteuils En Hockers

De Cheo is een design van Gerard van den Berg voor Label. De Cheo is vervaardigd uit een metalen buisframe met No-Sag veren vering en bedekt met dacron. De poten van de Cheo zijn gemaakt van geborsteld chroom met halfronde onbehandeld eikenhout of wenge gekleurd. De Cheo is in vele ledergroepen en stofgroepen verkrijgbaar. De ledergroep Indian Buffel kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Cheo van Label, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €2041.00
 


Bestellen »

Hay The Prince Chair
Magnify Hay The Prince Chair
Hay The Prince Chair

Fauteuils En Hockers

Prince Chair is een design van Louise Campbell De opdracht was eigenlijk een competitie voor het ontwerpen van een stoel voor de kroonprins van Denemarken. Maar omdat op het zelfde moment Louise Campbell werd ingehuurd bij HAY kon ze hem niet meer voor de kroonprins ontwerpen maar heeft ze hem binnen HAY verder uitgewerkt.
Het idee achter het motief is simpelweg papieren knipsels. Doormiddel van lazer – cutting in neopreen is dit model ontstaan.
De zithoogte: 35 cm.
Mocht u meer informatie wensen over de Prince Chair, neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Prince Chair.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €2385.00
 


Bestellen »

Lensvelt Avl Glider Fauteuil
Magnify Lensvelt Avl Glider Fauteuil
Lensvelt Avl Glider Fauteuil

Fauteuils En Hockers

De AVL Glider Fauteuil is een design van Joep van Lieshout voor Lensvelt.
De AVL Glider Fauteuil is een onderdeel van de AVL collectie, een complete familie aan producten die toepasbaar zijn in elke ruimte waar mensen elkaar ontmoeten om te werken, te ontspannen, te overleggen te leren en te recreëren. De rugleuning van de AVL Glider kan men op elke gewenste positie zetten, door deze heen en weer te schuiven oftewel te 'gliden'. De AVL Glider Fauteuil is leverbaar in diverse bekledingstoffen en kleuren.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoeringen, kiest u dan onder het kopje uitvoering uw gewenste uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen over de AVL Glider neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel Lensvelt dealer.

 
 

Prijs: €2380.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame
Magnify Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame
Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame

Fauteuils En Hockers

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 38cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepoedercoate afwerking. De stoel is uitgevoerd met een swivel onderstel en is ook verkrijgbaar met een terugdraai mechanisme.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1781.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Magnify Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster

Fauteuils En Hockers

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 38cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking. De stoel is uitgevoerd met een swivel onderstel en is ook verkrijgbaar met een terugdraai mechanisme.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1323.00
 


Bestellen »

Red Stitch #1095
Magnify Red Stitch #1095
Red Stitch #1095

Fauteuils En Hockers

Het is niet voor niets, dat in de geschiedenis van hedendaags design, het juist een klein aantal lounge chairs is die tot de verbeelding spreken. De echte lounge chair heeft namelijk een sterk karakter, maar vormt zich toch makkelijk naar zijn omgeving. Deze twee kenmerken gelden, niet in de laatste plaats, voor de #1095, een comfortabele draaifauteuil van designer Marico Mulders.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de #1095 van Red Stitch, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Ter ere van de oktober woonmaand, is de gehele maand oktober de #1095 lounge chair bij BigBrands in de aanbieding. Wacht niet te lang en profiteer meteen van deze actie!
BigBrands is officieel Red Stitch dealer.

 
 

Prijs: €1422.00
 


Bestellen »

Label Don
Magnify Label Don
Label Don

Fauteuils En Hockers

De Don is een design van Gerard van den Berg voor Label. De combinatie van het verchroomde onderstel, het prachtige leer en zijn strakke lijnenspel maakt de Don van Label een perfecte aanvulling op vele interieurinrichtingen. De Don van Label is vervaardigd uit een metalen buisframe met No-Sag veren vering en bedekt met vormschuim en dacron. Het verchroomde onderstel van de Don is van slede geborsteld chroom en uitgevoerd met transparante kunststof glijders met vilt. De Don is in vele ledergroepen en stofgroepen verkrijgbaar. De ledergroep Indian Buffel kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Don van Label, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €2003.00
 


Bestellen »

Label Coppola
Magnify Label Coppola
Label Coppola

Fauteuils En Hockers

De Coppola is een design van Gerard van den Berg voor Label. Deze fauteuil heeft een geheel eigen karakter. De Coppola van Label is vervaardigd uit een metalen buisframe met No-Sag veren vering en bedekt met vormschuim en dacron.Tevens is de Coppola standaard uitgevoerd met een verstelbare rug. De houten poten zijn verkrijgbaar in eiken onbewerkt en wenge gekleurd. De Cheo is in vele ledergroepen en stofgroepen verkrijgbaar. De ledergroep Indian Buffel kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Cheo van Label, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €1631.00
 


Bestellen »

Suita Ottoman
Magnify Suita Ottoman
Suita Ottoman

Fauteuils En Hockers

Suita Ottoman is een design van Antonio Citterio voor Vitra.
Suita staat voor een moderne, lichte en tegelijk toch industrieel-technische uitstraling. De geometrisch vormgegeven romp en de zachte, ambachtelijk vervaardigde kussen zweeft op brugvormige poten van gepolijst aluminium. De Suita is hedendaags en tijdloos tegelijk.
Het kussen met schuim is bekleed met klassieke stof of leder. De Suita heeft een compacte structuur door de samengebonden buizen met daar boven een dunne laag polyurethaanschuim. De poten en het frame zijn uit gegoten aluminium.
Bij de Suita Ottoman is een bijpassende Suita fauteuil verkrijgbaar. Kijkt u hiervoor bij Suita fauteuil.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita Ottoman, neemt u dan contact met ons. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1327.00
 


Bestellen »

Suita Fauteuil
Magnify Suita Fauteuil
Suita Fauteuil

Fauteuils En Hockers

Suita Fauteuil is een design van Antonio Citterio voor Vitra.
Suita staat voor een fauteuil met een moderne, lichte en tegelijk toch industrieel-technische uitstraling. De geometrisch vormgegeven romp en de zachte, ambachtelijk vervaardigde kussens zweven op brugvormige poten van gepolijst aluminium. De Suita is hededaags en tijdloos tegelijk.
De zit- en rugkussens met schuim en verenvulling en zijn bekleed met klassieke stof of leder. De Suite heeft een compacte structuur door de samengebonden buizen met daar boven een dunne laag polyurethaanschuim. De poten en het frame zijn uit gegoten aluminium.
Suita Fauteuil is ook verkrijgbaar met voetenbankje. Kijkt u voor het voetenbankje bij Suita Ottoman in het overzichtsmenu.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita fauteuil, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €2019.00
 


Bestellen »

Arper Catifa Lounge 70 Chromen Onderstel
Magnify Arper Catifa Lounge 70 Chromen Onderstel
Arper Catifa Lounge 70 Chromen Onderstel

Fauteuils En Hockers

De Catifa 70 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. Het onderstel van deze stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking. De zithoogte is 38cm.
De Arper catifa 70 lounge is ook verkrijgbaar in een stoffen of lederen uitvoering. Bent u geïnteresseerd kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
De Arper Catifa 70 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 70 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 70 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1324.00
 


Bestellen »

Vitra Organic Highback
Magnify Vitra Organic Highback
Vitra Organic Highback

Fauteuils En Hockers

De Organic Highback is variant op de Organic Chair van Charles Eames & Eero Saarinen voor de ontwerpwedstrijd “Organic Design in Home Furnishing”. Voor deze wedstrijd hebben Charles en Eero een hele reeks uitvoeringen van de Organic Chair ontworpen, elk bedoeld voor verschillende zithoudingen.
De Organic Highback van Vitra is een gemakkelijke leesfauteuil die in vergelijking met de Organic Chair een duidelijk hogere rugleuning met speciale neksteun heeft. Ook de armleuningen en zitvlakken zijn wat breder en langer uitgevallen, waardoor het zitcomfort nog verder wordt vergroot.
Net als bij de Organic Chair van Vitra is de gelamineerde zitschaal van de Organic Highback gestoffeerd met polyurethaanschuim en afgewerkt met kwaliteitsstof hopsak. Het onderstel is gemaakt van beukenhouten poten die zwart af gebeitst zijn.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Organic Highback van Vitra, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1926.00
 


Bestellen »

Vitra Ea 223 Verchroomd Onderstel
Magnify Vitra Ea 223 Verchroomd Onderstel
Vitra Ea 223 Verchroomd Onderstel

Fauteuils En Hockers

De EA 223 is een design van Charles en Ray Eames voor Vitra en dateert uit het jaar 1969 als een bureaustoel uit de Soft Pad Group Chairs. De ontwerpen uit de Soft Pad Group Chairs heeft qua constructie en vormgeving veel weg van de Aluminium Group Chairs. De opgenaaide bekleding vormt een fraai contrast met het slanke aluminiumprofiel, waardoor de Soft Pad Chair zachter en luxeuzer oogt zonder aan transparatie en helderheid in te boeten.
De EA 223 voetenbank van Vitra is een aanvulling op de EA 222 fauteuil. Deze combinatie maakt het mogelijk om zowel opgenomen te worden in het zakelijke interieur alsmede in ons prive interieur.
Het kruisvoet onderstel van de EA 223 is gemaakt van verchroomd aluminium en is uitgerust met glijders speciaal voor zachte vloerbedekking of met viltglijders speciaal voor harde vloeren.
De EA 223 van Vitra is ook leverbaar in de uitvoering met een gepolijst onderstel. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de EA 223.
Vitra produceert de stoelen uit het Aluminium Chair Programma al decennialang in dezelfde, onveranderlijke hoge kwaliteit. Op grond van deze ervaring geeft Vitra op alle stoelen van de Aluminium Group een garantie van 30 jaar, die na 30 september 2003 zijn aangekocht.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1849.00
 


Bestellen »

Vitra C1
Magnify Vitra C1
Vitra C1

Fauteuils En Hockers

De C1 is een Design van Verner Panton voor Vitra en dateerd uit 1959 toen het deel uit maakte van de collectie die Panton ontwierp voor de Deense Fabrikant Plus-linje, die er destijds slechts een klein aantal van heeft gemaakt.
Verner Pantons carriere als designer bereikte eind jaren '50 haar eerste hoogtepunt. Met zijn op geometrische vormen gebaseerde serie meubelontwerpen liep hij vooruit op elementen van de popart en toonde hij met de uitvoering van onderstellen tevens zijn voorkeur voor de elegance van de moderne Scandinavische ontwerpkunst. De bekenste modellen uit deze serie zijn de Cone Chair en de Heart Cone Chairs, die oorspronkelijk voor een restaurant werden ontworpen.
Voor de in diezelfde tijd ontworpen fauteuil C1 maakt Verner Panton voor het eerst gebruik van de kegelvorm. De om zijn as draaiende, iets achterover hellende, beklede zitschaal, met kwaliteitsstof laser of in leer, biedt verbluffend veel zitcomfort, voor zowel relaxt achterovergeleund als rechtop zitten. Tevens maakt het strak gelijnde voetkruis onderstel van edelstaal het totaalplaatje compleet.
De C1 van Vitra laat zich door zijn strakke vormen goed inpassen in het thuisinterieur, in hotels en in receptieruimten en slaat ook in grotere groepen een goed figuur.
De C1 is ook leverbaar in diverse bekledingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering of neem contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de C1.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1481.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 25 van 25