Je bent hier: Home » Bigbrands

Zoekresultaten voor 'Bigbrands'

Zoekresultaten 1 tot 13 van 13
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Magis Me Too Mico
Magnify Magis Me Too Mico
Magis Me Too Mico

Buiten Kinderstoelen

De Mico van Magis Me Too is een creatief ontwerp van El Ultimo Grito. Deze kinderstoel kan op verschillende manieren worden weggezet, zowel binnen als buiten.
De Mico is leverbaar in de kleur rood. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mico van Magis Me Too, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands “onderdeel van Dela BV” is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €219.00
 


Bestellen »

Casamania Joy
Magnify Casamania Joy
Casamania Joy

Buiten Kinderstoelen

De Joy is een design van Fabio Novembra voor Casamania.
De stoel is gevormd door middel van rotatie gedraaid polyethyleen. Deze stoel is ook verkrijgbaar in een vrouwelijk en mannelijk vorm. Deze versie is mat en geschikt voor buiten.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Joy.
Bigbrands is officieel Casamania dealer.

 
 

Prijs: €194.00
 


Bestellen »

Magis Me Too Julian
Magnify Magis Me Too Julian
Magis Me Too Julian

Buiten Kinderstoelen

Julian is een leuke design kinderstoel, ontworpen in 2005 door Javier Mariscal. Deze kinderstoel is gemaakt van polyethyleen en geschikt voor buitengebruik.
De Julian is in verschillende kleuren te krijgen, waardoor ze leuk te combineren zijn.
Mocht u meer informatie wensen omtrent deze Julian van Magis Me Too, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €87.00
 


Bestellen »

Rietveld Originals Krat Stoel Junior
Magnify Rietveld Originals Krat Stoel Junior
Rietveld Originals Krat Stoel Junior

Buiten Kinderstoelen

Met de schaarse middelen die hij tot zijn beschikking had, maakte Rietveld gebruik van het krathout voor de Krat Stoel Junior om zijn ideologie in praktijk te brengen: schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn en eenvoud is het kenmerk van het ware.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Krat stoel Junior van Rietveld Originals, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands BV is officieel Rietveld Originals dealer.

 
 

Prijs: €192.00
 


Bestellen »

Rietveld Originals Krat Tafel Junior
Magnify Rietveld Originals Krat Tafel Junior
Rietveld Originals Krat Tafel Junior

Buiten Kinderstoelen

Met de schaarse middelen die hij tot zijn beschikking had, maakte Rietveld gebruik van het krathout voor de Krat Tafel Junior om zijn ideologie in praktijk te brengen: schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn en eenvoud is het kenmerk van het ware.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Krat tafel Junior van Rietveld Originals, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands BV is officieel Rietveld Originals dealer.

 
 

Prijs: €192.00
 


Bestellen »

Magis Me Too Alma
Magnify Magis Me Too Alma
Magis Me Too Alma

Buiten Kinderstoelen

Het Alma kinderstoeltje is een leuk stoeltje met bloemenpatroon aan de achterzijde. Javier Mariscal ontwierp deze stoel in 2006. De Alma is geschikt voor buitengebruik.
De kinderstoel is in verschillende kleuren te krijgen, leuk te combineren bij het tafeltje “Linus”. Dit kindertafeltje behoort ook bij de collectie van Magis Me Too en kunt u vinden in de overzichtspagina.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Alma van Magis Me Too, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €39.00
 


Bestellen »

Bloomholland Portable Stool
Magnify Bloomholland Portable Stool
Bloomholland Portable Stool

Buiten Kinderstoelen

De Portable Stool is een design van BLOOMholland. De Portable Stool is een 56 cm hoge lamp is voorzien van een handvat waardoor de lamp zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze lamp is inclusief de Phillips spaarlamp en 4 meter buitenkabel. De Portable Stool is leverbaar in de volgende kleuren: wit, grijs, roze, rood, oranje, lime, paars, framboos, geel, groen, licht blauw en taupe. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Portable Stool van BLOOMholland, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel BLOOMholland dealer
 
 

Prijs: €263.00
 


Bestellen »

Magis Me Too Trioli
Magnify Magis Me Too Trioli
Magis Me Too Trioli

Buiten Kinderstoelen

Deze multifunctionele kinderstoel is gemaakt in 2005, ontworpen door Eero Aarnio.
De Trioli is erg leuk speelgoed en op diverse manieren te gebruiken. Deze stoel heeft namelijk 3 verschillende zithoogtes. Doordat de zitting niet in het midden is geplaatst, is deze kinderstoel om te draaien. Ook kun je hem wegleggen en als schommelstoel gebruiken. De zithoogtes van de Trioli zij 27 cm, 37 cm en 45 cm.
De Trioli is uitgevoerd in hoogwaardig kunststof en leverbaar in diverse kleuren.
Mocht u graag meer informatie willen omtrent de Trioli van Magis Me Too, neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €204.00
 


Bestellen »

Magis Me Too Piedras Tavolino
Magnify Magis Me Too Piedras Tavolino
Magis Me Too Piedras Tavolino

Buiten Kinderstoelen

De Piedras komt uit de “Me Too” collectie van Magis. Dit ontwerp bestaat uit een lage stoel, bank en een tafeltje. Deze antracietgrijze kindermeubelen zijn ontworpen door Javier Mariscal.
De Piedras is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is erg leuk en origineel om dit speelgoed als geschenk te geven.
Deze kindermeubelen zijn in drie uitvoeringen te leveren, zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Piedras van Magis Me Too, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over deze kindermeubelen.
BigBrands “onderdeel van Deal BV”is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €154.00
 


Bestellen »

Magis Me Too Puppy Small
Magnify Magis Me Too Puppy Small
Magis Me Too Puppy Small

Buiten Kinderstoelen

De Puppy van Magis Me Too is een grappig ontwerp van designer Eero Aarnio, uit 2005, voor de aller kleinste.
De Puppy is een geweldig object voor de kinderen om te spelen, maar ook leuk om als decoratie neer te zetten. Tevens is hij ook zeer geschikt voor buitengebruik.
De Puppy is uitgevoerd in een hoogwaardig kunststof en leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering. Ook is de Puppy lerverbaar in een glossy of glow in the dark versie, deze kunt u terug vinden in de overzichtspagina.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Puppy van Magis Me Too, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Puppy.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Magis Me Too dealer.

 
 

Prijs: €53.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Little Miss O
Magnify Quinze and Milan  Little Miss O
Quinze and Milan  Little Miss O

Buiten Kinderstoelen

Litlle Miss O is een design van Design Concrete Amsterdam. De Litlle Miss O is oorspronkelijk ontworpen voor Mercedes Benz museum in Stuttgart.
Het doel was om een identiteit te onwikkelen binnen een totale ruimte met ervaring: individuele werelden waar een enkele bezoeker identificatie heeft met die worden uitgenodigd.
Little Miss O is geplaatst in een kindereiland. Dit is het ideale speeltuin zonder dat iemand er last van heeft. De Little Miss O is uitgevoerd in QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk.
Mocht u meer informatie wensen over de Little Miss O,neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Little Miss O van Quinze & Milan.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Quinze & Milan dealer

 
 

Prijs: €12267.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Minus+ Primary Solo
Magnify Quinze and Milan Minus+ Primary Solo
Quinze and Milan Minus+ Primary Solo

Buiten Kinderstoelen

Minus+ is een design van SAQ. De Minus+ is ontdaan van poeha en franjes, het meubilair zoomt in op de wereld van een kind.

Meubilair dat stimuleert om te spelen en te verbergen en tegelijkertijd krijgt het zegel van goedkeuring van hun ouders. Minus+ maakt al een kruis over met de bestaande Quinze en Milan klassiekers uit de primaire Club collectie.

Ook deze collectie is gemaakt van QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Ook kun je met de meubels van alles bouwen het kindvriendelijk en het kan tegen een stootje.

Mocht u meer informatie wensen over de Minus+ ,neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Minus+ van Quinze & Milan.

Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 

 

Prijs: €297.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Minus+ Club 01
Magnify Quinze and Milan Minus+ Club 01
Quinze and Milan Minus+ Club 01

Buiten Kinderstoelen

Minus+ is een design van SAQ. De Minus+ is ontdaan van poeha en franjes, het meubilair zoomt in op de wereld van een kind.

Meubilair dat stimuleert om te spelen en te verbergen en tegelijkertijd krijgt het zegel van goedkeuring van hun ouders. Minus+ maakt al een kruis over met de bestaande Quinze en Milan klassiekers uit de Primaire en de Club collectie. Ook deze collectie is gemaakt van QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan.

Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Ook kun je met de meubels van alles bouwen het kindvriendelijk en het kan tegen een stootje.

Mocht u meer informatie wensen over de Minus+ ,neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Minus+ van Quinze & Milan.

Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 

 

Prijs: €761.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 13 van 13