Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 6 van 6
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Moooi Bottoni Triple
Magnify Moooi Bottoni Triple
Moooi Bottoni Triple

Banken

De Bottoni is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2002.
Dit is een mooie strakke en eenvoudige bank van Marcel Wanders. Het is een bank die je in iedere stijl kunt toepassen en is verkrijgbaar is 3 verschillende maten. Zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering. De bank is in verschillende kleuren verkrijgbaar van de collectie Kvadrat Divina 3, Kvadrat Divina Melange 2, Kvadrat Tonica en Kvadrat Hallingdal.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Bottoni van Moooi, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Bottoni.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €4017.00
 


Bestellen »

Red Stitch Tweeks 2
Magnify Red Stitch Tweeks 2
Red Stitch Tweeks 2

Banken

De Tweeks is een design van Marico Mulders voor Red Stitch. De Tweeks is een ultieme bank voor een zakelijke omgeving, met een huiselijk uitstraling. De Tweeks geeft een behagelijk gevoel en zit als een jas.
De Tweeks bestaat uit een stalen constructie en een houten zitting. Het hoogwaardige schuim zorgt voor een prettig zitcomfort. Standaard wordt de Tweeks uitgevoerd met een los kussen, zodat men ook zijn eigen comfort kan bepalen.
De Tweeks is verkrijgbaar in twee uitvoeringen een uni en combi Tweeks. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tweeks bank of de stof en kleurcombinatie mogelijkheden van Red Stitch, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €3691.00
 


Bestellen »

Vitra Marshmallow Sofa
Magnify Vitra Marshmallow Sofa
Vitra Marshmallow Sofa

Banken

De Marshmallow Sofa van Vitra is een Design van George Nelson en is een heruitgave van de Marshmallow Sofa uit 1956.
In Nelsons ontwerp is de traditionele sofa getransformeerd tot een driedimensionaal geheel van 18 afzonderlijke, kleurige kussens, gedragen door een slanke staalconstructie (zwart gelakt). Door deze ongewone vorm en constructie is de Marshmallow Sofa van Vitra een van de opvallendste uit de geschiedenis van de ontwerpkunst geworden.
Door het speciale verbindingselement, dat tussen twee Sofa's aangebracht kan worden, bestaande uit 6 afzonderlijke kussens, kan de Marshmallow Sofa van George Nelson naar believen (onbeperkt) uitgebreid worden.
Mocht u meer informatie wensen over de Marshmallow Sofa van Vitra, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Marshmallow Sofa.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €4925.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Infinity Corner
Magnify Quinze and Milan Infinity Corner
Quinze and Milan Infinity Corner

Banken

Infinity is een design van SAQ. Infinity is een verzameling van zit-elementen die kunnen worden gecombineerd in verschillende opstellingen. Infinity van SAQ is bekleed met QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Deze stukken zijn perfect voor grote openbare ruimten - zalen, lobby's, wachtkamers - of voor elke plek die zal profiteren van worden verdeeld en onderverdeeld ad infinitum. Degenen die leven in minder ruime kwartalen kan stapel Infinity modules te maken scheidingswanden. De mogelijkheden zijn oneindig. Infinity serie bestaat uit een aantal vormen die met elkaar te combineren zijn. De Infinity Corner van SAQ is leverbaar met verschillende afmetingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen over de Infinity Corner neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Infinity Corner van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €3640.00
 


Bestellen »

Suita Sofa Driezitsbank
Magnify Suita Sofa Driezitsbank
Suita Sofa Driezitsbank

Banken

Suita Sofa driezitsbank is een design van Antonio Citterio.
Suita staat voor een sofa met een moderne, lichte en tegelijk toch industrieel-technische uitstraling. De geometrisch vormgegeven romp en de zachte, ambachtelijk vervaardigde kussens zweven op brugvormige poten van gepolijst aluminium. De Suita is hededaags en tijdloos tegelijk.
De zit- en rugkussens met schuim en verenvulling zijn verkrijgbaar in zachte of iets hardere versies en zijn bekleed met klassieke stof of leder. De Suite heeft een compacte structuur door de samengebonden buizen met daar boven een dunne laag polyurethaanschuim. De poten en het frame zijn uit gegoten aluminium.
De Suita is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
De Suita is ook verkrijgbaar met een hoofdelement en tableau. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita Sofa, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de gewenste informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €4019.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Airbench Double 02
Magnify Quinze and Milan Airbench Double 02
Quinze and Milan Airbench Double 02

Banken

De Airbench is een design van SAQ. Dit meubel schept een landschap in de menselijke interactie. De Airbench van Quinze & Milan biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. De Airbench bestaat uit de materialen eikenhout gecombineerd met QM Foam. Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Mensen worden gedwongen om te zitten in een open sfeer en cocooning is zeer een herinnering uit het verleden. Vanwege de filosofie achter hen, Airbenches zijn de ideale communicatie-instrumenten in de openbare ruimtes, musea, tentoonstellingen, bibliotheken, lounges, luchthavens, wachtkamers en nog veel meer. De Airbench is ook leverbaar in een enkele uitvoering. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering. De Airbench van Quinze en Milan heeft de mogelijkheid voor rugsteunen, bent u hierin geïnteresseerd of wilt u meer informatie omtrent de Airbench, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Airbench van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €5138.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 6 van 6