Je bent hier: Home » Bigbrands

Zoekresultaten voor 'Bigbrands'

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
E15 Mate
Magnify E15 Mate
E15 Mate

Boekenrekken

De Mate van E15 is ontworpen door Florian Asche.
De planken zijn gemaakt van 30 mm dik massief hout en bestaat uit een rechtopstaande achterwand van zes planken. Het is bevestigd door een klassieke aansluiting op het achterpaneel. Dit traditionele detail geeft de plank nodige stabiliteit en voor zijn eenvoudige vorm. Doormiddel van een lus kan de plank op gewenste positie op de muur worden gezet.
De kast is verkrijgbaar in 2 houtsoorten.
De Walnootkast van E15 heeft een levertijd van 6-8 weken.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mate van E15 neem dan contact met ons op.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" officeel E15 dealer.

 
 

Prijs: €1143.00
 


Bestellen »

Moooi Oblique Small
Magnify Moooi Oblique Small
Moooi Oblique Small

Boekenrekken

De Oblique Small is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2002.
Maak van dit bord uw levensstijl door uw tijdschriften, boeken of fotos erop te zetten en die op een leuke manier weg te zetten. Ook als u een bedrijf heeft is dit ideaal voor uw eigen tijdschriften, brochures, gidsen of foto te tonen. Naast deze uivoering met een hoogte van 210 cm is de Oblique ook te verkrijgen met een hoogte van 286 cm. Zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oblique Small, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Oblique Small.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €1217.00
 


Bestellen »

Kartell Sundial
Magnify Kartell Sundial
Kartell Sundial

Boekenrekken

De Sundial is een ontwerp van Nendo voor Kartell.
De Sundial is een boekenrek met een reeks gesatineerde of transparante scheidingen die met een ietwat afwijkende hoek geplaats zijn, zoals de schaduw van een zonnewijzer. De bijzonderheid van de scheidingen die in verschillende richtingen staan schenkt aan Sundial orginaliteit en zorgt voor emotionele blikken. Voor wie naar het boekenrek kijkt lijken de scheidingen en de boeken die ze bevatten in voortdurende beweging.
De Sundial is verkrijgbaar in met een glanzend witte of zwarte structuur, en beschikt over vier planken.De Sundial kan tegen een wand gezet worden, maar ook als scheiding gebruikt worden.
Mocht u meer informatie wensen over de Sundial van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Sundial.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties van Kartell leveren.

 
 

Prijs: €1075.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3