Je bent hier: Home » Bigbrands

Zoekresultaten voor 'Bigbrands'

Zoekresultaten 61 tot 71 van 71 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Circle Rvs ø40 Cm
Magnify Circle Rvs ø40 Cm
Circle Rvs ø40 Cm

Tafels

De Circle bijzettafels van Lourens Fisher bestaan uit een glazen blad en glazen voet. De Circle is verkrijgbaar in de maten Ø40cm, Ø50 cm en Ø60 cm.
Het bovenblad is 10 mm dik, de glazenvoet 12 mm en de buisdikte komt op Ø40 mm. De buis is van RVS. Ook leverbaar in metaalgrijs of chroom. Deze mogelijkheden kunt u vinden in het overzichtsmenu onder de naam Circle en Circle chroom.
U kunt de verschillende afmetingen vinden in de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Circle RVS van Lourens Fisher, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Lourens Fisher dealer.

 
 

Prijs: €185.00
 


Bestellen »

Vitra Leather Side Table Klein
Magnify Vitra Leather Side Table Klein
Vitra Leather Side Table Klein

Tafels

De door Ronan en Erwan Bouroullec ontworpen Leather Side Table is bekleed met hoogwaardig en sterk splitleder. Door de nauwkeurig met de hand aangebrachte lederen bekleding met decoratieve naden oogt dit bijzettafeltje luxueus en warm en voelt het prettig aan.
De esthetische bekoring die van deze chique tafeltjes uitgaat, is te danken aan het contrast tussen het dunne, vlakke tafelblad en het volumineuze, zuilvormige onderstel.
Mocht u meer informatie wensen over de Leather Side Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Leather Side Table
Bigbrands is officieel Vitra dealer en levert alle producten en opties van Vitra.

 
 

Prijs: €659.00
 


Bestellen »

Hay Copenhague Round Table 50
Magnify Hay Copenhague Round Table 50
Hay Copenhague Round Table 50

Tafels

Hay Copenhague Round Table is een onderdeel van de Copenhague collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie bestaat naast tafels, ook uit stoelen en barkrukken.
Het ontwerp van deze serie is gebaseerd op een bestaande universiteitsstoel, een schragen stoel van de interieurarchitect Bernt Pedersen.
De Copenhague Round Table frame is van gezeept, gelakt of zwart gebeitst massief eikenhout. Het tafelblad is van multiplex, transparant gelakt of in verschillende kleuren.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Copenhague Round Table van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €286.00
 


Bestellen »

Vitra Rise Table
Magnify Vitra Rise Table
Vitra Rise Table

Tafels

Jasper Morrison ontwierp de Rise Table als praktische metgezel voor in huis. De ronde vorm van de voet en het tafelblad maken dit gelegenheidstafeltje tot een aantrekkelijk decoratief element in elk interieur.
Door de traploos verstelbare hoogte leent het meubel zich voor een groot aantal behoeften en situaties. In de laagste stand kan het als bijzettafeltje gebruikt worden naast een leunstoel, sofa of bed en in de hoogste stand kan het dienen als statafel of compact werkoppervlak. De aantrekkelijke aluminium tulpvoet zorgt voor stabiliteit en het aluminium tafelblad is voorzien van een praktische draaggreep.
Mocht u meer informatie wensen over de Vitra Rise Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Rise Table.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €569.00
 


Bestellen »

Magis Traffic Low Table
Magnify Magis Traffic Low Table
Magis Traffic Low Table

Tafels

De Magis Traffic Low table is in 2014 ontworpen door Konstantin Grcic.
Het succes van de Traffic collectie van gestoffeerde meubelen heeft ervoor gezorgd dat er meer vraag is naar kleine bijzettafels. De huidige traffic collectie bevat nu twee lage tafels, kleine en grote, en een iets hogere console tafel.
Het frame bestaat uit gebogen draad en het blad is voorzien van acryl HI-MACS steen. Deze acryl-steen is zeer duurzaam, niet poreus, weerbestendig, bestand tegen hitte en eenvoudig in onderhoud.
De Traffic Low table zoals hiernaast afgebeeld is verkrijgbaar in verschillende kleuren frame en blad.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Traffic Low table, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Magis.

 
 

Prijs: €327.00
 


Bestellen »

Vitra Ltr Occasional Table
Magnify Vitra Ltr Occasional Table
Vitra Ltr Occasional Table

Tafels

De LTR Occasional Table (Low Table Rod Base) van Vitra is een Design van Charles & Ray Eames en werd ontworpen als een klein, variabel bijzettafeltje in allerlei vormen die in het eigen Eames House van Charles & Ray Eames toegepast kon worden.
Nog steeds zijn in dit huis veel van deze tafeltjes te vinden, op zichzelf of in groepjes, met voorwerpen uit de Eames Collection of gewoon naast een stoel of Sofa.
Leverbaar in meerdere kleuren, deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'kleur'.
De LTR Table van Vitra is een vernieuwde versie van het orginele model uit 1950. Het multiplex tafelblad heeft harde kunstof laag en een verchroomd rondstalen onderstel.
Mocht u meer informatie wensen over de LTR Occasional Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de LTR Occasional Table.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €260.00
 


Bestellen »

Vitra Map Table
Magnify Vitra Map Table
Vitra Map Table

Tafels

Map Table is een ontwerp van Edward Barber en Jay Osgerby voor Vitra.
Map Table is een universeel tafelprogramma voor alle situaties. De loodrechte tafelpoten van staalbuis worden met een waaiervormige persgietplaat aan de tafelbladen bevestigd. Deze eenvoudige technische oplossing zorgt niet alleen voor het verstevigen van het tafelblad, maar maakt ook verschillende posities van de tafelpoten mogelijk.
Map Table kan uitstekend gebruikt worden voor opleidings-, vergader- en conferentieruimtes.
Map table is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
De Map table is verkrijgbaar in vele maten. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Map table. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €790.00
 


Bestellen »

Circle Chroom ø40cm
Magnify Circle Chroom ø40cm
Circle Chroom ø40cm

Tafels

De Circle bijzettafels van Lourens Fisher bestaan uit een glazen blad en glazen voet. De Circle is verkrijgbaar in de maten Ø40cm, Ø50 cm en Ø60 cm.
Het bovenblad is 10 mm dik, de glazenvoet 12 mm en de buisdikte (chroom) komt op Ø40 mm. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze versie, maar dan met een buisdikte van Ø26 cm in het chroom, neemt u dan contact met ons op.
De poot is ook leverbaar in metaalgrijs of RVS. Deze mogelijkheden kunt u vinden in het overzichtsmenu onder de naam Circle en Circle RVS.
U kunt de verschillende afmetingen vinden in de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Circle Chroom van Lourens Fisher, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Lourens Fisher dealer.

 
 

Prijs: €185.00
 


Bestellen »

Vitra Click
Magnify Vitra Click
Vitra Click

Tafels

Click is een functionele en robuuste klaptafel die Vitra ontworpen heeft met ingenieur en ontwerper Alberto Meda. De poten kunnen eenvoudig geplooid worden door een knop in te drukken. Dankzij het compacte plooimechanisme en de elegante lijnen van de poten lijkt Click in niets op andere klaptafels.

Opgevouwen neemt de klaptafel weinig ruimte in beslag dankzij het verzonken plooiapparaat. Er kunnen tot tien tafels op het karretje worden gestapeld. Click is beschikbaar in drie groottes en ook in een praktische set van tien tafels met een stapelkarretje.

De Click van Vitra is leverbaar in diverse afmetingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze mogelijkheden, neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Click.

BigBrands is een officiële Vitra dealer.
 

 

Prijs: €1270.00
 


Bestellen »

Vitra Joyn Single Desk
Magnify Vitra Joyn Single Desk
Vitra Joyn Single Desk

Tafels

De Joyn Single Desk is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec.
Joyn is meer dan een kantoormeubel. Joyn is een managementinstrument in een tijd waarin de werkcultuur steeds verandert. Joyn creëert namelijk een scala aan ruimtelijke functies op een vlak: het platform. Met zijn mobiele en modulaire structuur past Joyn zich spontaan aan steeds nieuwe behoeften en technologieën aan. Joyn weerspiegelt de dynamiek van het moderne kantoor. De ruimte die voor iedere werkplek voorzien wordt, is in principe flexibel. Daardoor opent Joyn geheel nieuwe perspectieven voor de planning van het kantoor en kan een en dezelfde configuratie zowel een hoge als een lage gebruiksintensiteit ondersteunen. De praktische toebehoren en de uitgekiende elektra- en kabelbeheersystemen maken Joyn tot een uiterst flexibel systeem dat zich heel gemakkelijk steeds weer opnieuw laat configureren. Het Joyn-programma wordt aangevuld met Single Desk, Single en Conference of een microarchitectonische uitbreiding.
Naast een tafelblad van melamine is er ook een eikenhoutfineer blad.
Het onderstel is van soft gepoedercoated aluminium.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Joyn, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Vitra.

 
 

Prijs: €1318.00
 


Bestellen »

Vitra Ad Hoc Solitaires Meeting Table Rechthoekig
Magnify Vitra Ad Hoc Solitaires Meeting Table Rechthoekig
Vitra Ad Hoc Solitaires Meeting Table Rechthoekig

Tafels

Het kantoorsysteem Ad Hoc werd in 1994 in samenwerking met Antonio Citterio ontworpen en is sindsdien voortdurend verder ontwikkeld. Het is een echte klassieker, een kantoormeubelsysteem dat voor veel andere model heeft gestaan. Zijn flexibiliteit, superieure kwaliteit en materiaalgebruik, plus de tijdloze, technisch elegante uitstraling staan garant voor een meer dan gemiddelde gebruiksduur en rendabiliteit.

Ad Hoc is uiterst veelzijdig en is op de meest uiteenlopende eisen berekend:

als module kan het tot in de kleinste details volgens individuele eisen worden geconfigureerd; met individuele tafels tot en met complete tafelinstallaties in verschillende grootten wordt met alle gangbare kantoorsituaties rekening gehouden; door gebruik te maken van andere poten stimuleert Ad Hoc High Work op geheel nieuwe wijze gezond werken in staande houding; Ad Hoc Executive biedt elegante oplossingen voor het management en individuele Ad Hoc-oplossingen zoals besprekings- en bezoekerstafels, vervolledigen het gamma.

Het Ad Hoc-bouwpakket maakt vrijwel elke denkbare configuratie in zit- of stahoogte mogelijk. Zo biedt het systeem maatoplossingen voor de meest uiteenlopende kantooromgevingen en -vormen. Als de behoeften van het bedrijf veranderen en een aanpassing van de configuraties vereisen, hoeven alleen de elementen die nodig zijn voor de verandering te worden vervangen.

De AD Hoc Solitaires is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn in de AD Hoc Solitaires, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

Bigbrands is officieel Vitra dealer.
 

 

Prijs: €1298.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 61 tot 71 van 71 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste