Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Wmf Flesopener Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Magnify Wmf Flesopener Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Wmf Flesopener Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs

Wijn bar

Wmf

Deze flesopener is onderdeel van de WMF serie Profi Plus. Deze serie bevat meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs aan de hoogste eisen van professionele koks voldoen. De zware uitvoering in hoogwaardig Cromargan roestvrij edelstaal 18/10 is absoluut vormvast en duurzaam, waterdicht, gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en onverwoestbaar. Het aantrekkelijke en tegelijkertijd tijdloze design past in iedere moderne keuken.
 
 

Prijs: €14.90
 


Bestellen »

Wmf Ijslepel Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Magnify Wmf Ijslepel Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Wmf Ijslepel Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs

Wijn bar

Wmf

Deze ijslepel is onderdeel van de WMF serie Profi Plus. Deze serie bevat meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs aan de hoogste eisen van professionele koks voldoen. De zware uitvoering in hoogwaardig Cromargan roestvrij edelstaal 18/10 is absoluut vormvast en duurzaam, waterdicht, gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en onverwoestbaar. Het aantrekkelijke en tegelijkertijd tijdloze design past in iedere moderne keuken.
 
 

Prijs: €18.90
 


Bestellen »

Zack Wijnfleshouder Daccio
Magnify Zack Wijnfleshouder Daccio
Zack Wijnfleshouder Daccio

Wijn bar

Zack

Is er een mooiere manier om een goede wijn te presenteren dan in deze stijlvolle wijnfleshouder 'Daccio' van Zack? De design houder is sober en toch zeer slim vormgegeven. De houder is bijzonder stabiel zodat de fles stevig blijft staan en is prachtig uitgevoerd in rvs. Geschikt voor één fles. Een schitterend geschenk! Zoekt u toch een ander model? In onze shop vindt u diverse wijnfleshouders van Zack.
 
 

Prijs: €29.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 3 van 3