Je bent hier: Home » Herman Miller

Zoekresultaten voor 'Herman Miller'

Zoekresultaten 1 tot 11 van 11
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium
Magnify Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium
Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium

Bureaustoelen

De Aeron ALU PO is een design van Bill Stumpf & Donald Chadwick voor Herman Miller.De ergonomische stoel sluit zich aan naar uw lichaam. De stoel is draaibaar en heeft in hoogte verstelbare armleunigen. De Aeron ALU PO uitvoering beschikt over achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig. De Aeron ALU PO zorgt er voor dat u niet uit verhouding gaat zitten door middel van Posturefit. Posturefit houdt dit tegen, lost het op en vangt het op. De klassieke uitvoeringen zijn: Aluminium gepolijst onderstel. Zwart lederen en geheel verstelbare armleuningen. Wielen geschikt voor zachte vloerbedekking. Gestreepte pellicle bekleding.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Aeron ALU PO van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is offcieel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €2301.00
 


Bestellen »

Herman Miller Cq59mn 5 Star Base Frame Graphite
Magnify Herman Miller Cq59mn 5 Star Base Frame Graphite
Herman Miller Cq59mn 5 Star Base Frame Graphite

Bureaustoelen

De Setu Chair is een design van Studio 7.5. voor Herman Miller. De Setu CHair is ook leverbaar in verschillende frame kleuren: Graphite, Slate Grey, Java, Chino en Studio White en de zitting en rugleuning zijn in verschillende stof kleuren te verkrijgen en u kunt kiezen uit een 5-stervoet of 4-stervoet. Bent u geïntresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering kiest u dan onder het kopje uitvoering voor de gewenste uitvoering. De Setu Chair kan voor verschillende locaties en ruimtes worden ingezet zoals: kantoor, vergaderruimtes en wachtruimtes. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Setu Chair van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officeel Herman Miller dealer.
 
 

Prijs: €768.00
 


Bestellen »

Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium
Magnify Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium
Herman Miller Aeron Gepolijst Aluminium

Bureaustoelen

De Aeron ALU LMB is een design van Bill Stumpf & Donald Chadwick voor Herman Miller. Deze ergonomische stoel sluit zich aan naar uw lichaam. De stoel is draaibaar en heeft in hoogte verstelbare armleuningen. Deze uitvoering van de Aeron beschikt over achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig.
De Aeron ALU LMB zorgt er voor dat u de juiste steun krijgt in de rug door middel van Lumbar. Lumbar zorgt er tevens voor dat u een goede houding aanneemt.
De klassieke uitvoeringen zijn: Aluminium gepolijst onderstel. Zwart lederen en geheel verstelbare armleuningen. Wielen geschikt voor zachte vloerbedekking. Gestreepte pellicle bekleding.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Aeron ALU LMB van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op.
Bigbrands " onderdeel van Deal BV " is officieel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €2243.00
 


Bestellen »

Herman Miller Cq59ma 5 Star Base Frame Graphite
Magnify Herman Miller Cq59ma 5 Star Base Frame Graphite
Herman Miller Cq59ma 5 Star Base Frame Graphite

Bureaustoelen

De Setu Chair met armleggers is een design van Studio 7.5. voor Herman Miller. De Setu CHair is ook leverbaar in verschillende frame kleuren: Graphite, Slate Grey, Java, Chino en Studio White en de zitting en rugleuning zijn in verschillende stof kleuren te verkrijgen en u kunt kiezen uit een 5-stervoet of 4-stervoet. Bent u geïntresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering kiest u dan onder het kopje uitvoering voor de gewenste uitvoering. De Setu Chair kan voor verschillende locaties en ruimtes worden ingezet zoals: kantoor, vergaderruimtes en wachtruimtes. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Setu Chair van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officeel Herman Miller dealer.
 
 

Prijs: €836.00
 


Bestellen »

Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel white Frame En Stof Rhythm
Magnify Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel white Frame En Stof Rhythm
Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel white Frame En Stof Rhythm

Bureaustoelen

De Embody is een design van Bill Stumpf en Jeff weber voor Herman Miller. De bureaustoel heeft een rugleuning op basis van de menselijke ruggegraat. Zo kan men vrij en natuurlijk bewegen. De Embody is ook leverbaar in een onderstel gepolijst aluminium, titanium of graphite, frame in wit of graphite, zitting en rugleuning in verschillende Rhythm kleuren en de wielen voor tapijt (tegen meerprijs leverbaar voor harde vloeren). Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering kiest u dan onder het kopje uitvoering voor de gewenste uitvoering. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Embody van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Big Brands "onderdeel van Deal BV" is officeel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €2156.00
 


Bestellen »

Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel White Frame En Stof Balance
Magnify Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel  White Frame En Stof Balance
Herman Miller Gepolijst Aluminium Onderstel  White Frame En Stof Balance

Bureaustoelen

De Embody is een design van Bill Stumpf en Jeff weber voor Herman Miller. De bureaustoel heeft een rugleuning op basis van de menselijke ruggegraat. Zo kan men vrij en natuurlijk bewegen. De Embody is ook leverbaar in een onderstel gepolijst aluminium, titanium of graphite, frame in wit of graphite, zitting en rugleuning in verschillende Balance kleuren en de wielen voor tapijt (tegen meerprijs leverbaar voor harde vloeren). Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering kiest u dan onder het kopje uitvoering voor de gewenste uitvoering. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Embody van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Big Brands "onderdeel van Deal BV" is officeel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €2156.00
 


Bestellen »

Herman Miller Aeron Special
Magnify Herman Miller Aeron Special
Herman Miller Aeron Special

Bureaustoelen

De Aeron Special is een design ontwerp van Bill Stumpf voor Herman Miller.De ergonomische stoel sluit zich aan naar uw lichaam. De stoel is draaibaar en heeft in hoogte verstelbare armleuningen.
De Aeron Special zorgt er voor dat u de juiste steun krijgt in de rug door middel van Lumbar. Dit zorgt er tevens voor dat u een goede houding aanneemt. U kunt ook kiezen voor de optie Posturefit dit zorgt er voor dat u niet uit verhouding gaat zitten. Posturefit houdt dit tegen, lost het op en vangt het op. De special uitvoeringen zijn: Smoke/titanium onderstel. Smoke lederen en geheel verstelbare armleuningen. Wielen geschikt voor zachte vloerbedekking. Waves Zinc bekleding.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Aeron Special van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informattie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €2055.00
 


Bestellen »

Herman Miller Celle Cj133 Full Option
Magnify Herman Miller Celle Cj133 Full Option
Herman Miller Celle Cj133 Full Option

Bureaustoelen

De Celle CJ133 is een design van Jerome Caruso voor Herman Miller. Deze bureaustoel is esthetisch opvallend, hoogfunctioneel en innovatief design.
Door de enorme hoeveelheid aan opties voor de Celle heeft BigBrands besloten een aantal verschillende uitvoeringen te plaatsen. Neem voor meer informatie contact met ons op. De uitvoeringen CJ133 full option: Achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig. Hoogte en rotatie verstelbare armleuningen. Cellular Polymer rugleuning. Lumbar support (onderrug ondersteuning). Graphite kleurig onderstel. Wielen voor tapijt ( tegen meerprijs leverbaar voor harde vloeren). Graphite kleurige zitting en rugleuning. Zwart kleurige armpads.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Celle CJ133 van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officeel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €1083.00
 


Bestellen »

Herman Miller Celle Cj133 Full Option Met Cellular Zitting
Magnify Herman Miller Celle Cj133 Full Option Met Cellular Zitting
Herman Miller Celle Cj133 Full Option Met Cellular Zitting

Bureaustoelen

De Celle CJ133 is een design van Jerome Caruso voor Herman Miller. De bureaustoel is esthetisch opvallend, hoogfunctioneel en innovatief design.
Door de enorme hoeveelheid aan opties voor de Celle heeft BigBrands besloten een aantal verschillende uitvoeringen te plaatsen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Celle CJ133 Full option met cellular zitting: Achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig. Hoogte en rotatie verstelbare armleuningen. cellular zitting. Lumbar support (onderrug ondersteuning). Graphite kleurig onderstel. Wielen voor tapijt (tegen meerprijs leverbaar voor harde vloeren). Graphite kleurige rugleuning. Zwart kleurige armpads. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Celle CJ133 van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officeel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €1012.00
 


Bestellen »

Herman Miller Mirra Mq131 Shadow Frame
Magnify Herman Miller Mirra Mq131 Shadow Frame
Herman Miller Mirra Mq131 Shadow Frame

Bureaustoelen

De Mirra Chair is een design van Bill Stumpf & Donald Chadwick voor Herman Miller. De bureaustoel heeft een comfortabele vorming vanwege de polymeer dat de rug ondersteund.
Door de enorme hoeveelheid aan opties voor de mirra heeft Bigbrands besloten een aantal verschillende uitvoeringen te plaatsen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Mirra uitvoering MQ131: Zonder achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig. Vaste armleggers. Zitting zonder flexfront (geen aflopende zitting voor betere doorstroom). Latitude rugleuning. Lumbar support ( onderrug ondersteuning). Shadow kleurig onderstel. Wielen voor tapijt ( tegen meer prijs leverbaar voor harde vloeren). Shadow kleurige rugframe. Shadow grey kleurige armpads. Shadow kleurige Aireweave zitting. Blue Fog kleurige Latitude. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Mirra MQ131 van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is offcieel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €1083.00
 


Bestellen »

Herman Miller Mirra Mq133 Full Option Shadow Frame
Magnify Herman Miller Mirra Mq133 Full Option Shadow Frame
Herman Miller Mirra Mq133 Full Option Shadow Frame

Bureaustoelen

De Mirra Chair is een design van Bill Stumpf & Donald Chadwick voor Herman Miller. De bureaustoel heeft een comfortabele vorming vanwege de polymeer dat de rug ondersteund. Door de enorme hoeveelheid aan opties voor de mirra heeft Bigbrands besloten een aantal verschillende uitvoeringen te plaatsen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Mirra chair MQ133 Full option: Met achterwaartse bewegingsbegrenzer en voorwaartse neig. Hoog en rotatie verstelbare armleuningen. Zitting met flexfront (geen aflopende zitting voor betere doorstroom). TriFlex Polumer rugleuning. Lumbar support ( onderrug ondersteuning). Shadow kleurig onderstel. Wielen voor tapijt ( tegen meer prijs leverbaar voor harde vloeren). Citroen kleurige rugframe. Shadow grey kleurige armpads. Shadow kleurige Aireweave zitting.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Mirra van Herman Miller, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is offcieel Herman Miller dealer.

 
 

Prijs: €1418.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 11 van 11