Je bent hier: Home » Basic

Zoekresultaten voor 'Basic'

Zoekresultaten 1 tot 5 van 5
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Vitra Id Soft
Magnify Vitra Id Soft
Vitra Id Soft

Bureaustoelen

De ID Soft is een design van Antonio Citterio voor Vitra. Deze ID Soft heeft 2D-armleuningen en een vijfsteronderstel in kusntstof basic dark. Tegen meerprijs leverbaar met een aluminium gepolijst onderstel.
De volledig gewatteerde rugleuning biedt een hoog comfort en is met zijn duidelijke lijnen een strakke en sobere. tegenhoudende verschijning, waardoor de ID Soft in de meest uiteenlopende architectonische omgevingen past.
De rug van de ID Soft is in de hoogte verstelbaar en verschaft zodoende ook voor grotere gebruikers steun in de hogere schouderzone. Deze stoel is uit te breiden met een ander mechanisme (standaard zonder synchroon voorwaarsneiging, zonder zitdiepteverstelling), armleuningen en ook het onderstel heeft meerdere varianten.
De ID Soft is de in volgende stofgroepen verkrijgbaar Plano en Silk Mesh. De kleuren van deze stofgroepen kunt u vinden onder het kopje "kleuren". Het Frame van deze stoel is gemaakt van Basic Dark.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de ID Soft van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €647.00
 


Bestellen »

Vitra Id Trim
Magnify Vitra Id Trim
Vitra Id Trim

Bureaustoelen

De ID Trim is een design van Antonio Citterio voor Vitra. Deze ID Trim heeft een basic dark frame en 2D armleuningen. Zonder synchroon voorwaartsneiging, zonder zit diepte verstelling. Met verstelbare lendesteun.
Vele andere opties ook mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
De rugleuning van de ID Trim getuigt met zijn compacte hoofdkussen van een klassieke elegantie en ambachtelijke kwaliteit. De zogenaamde sandwitchconstructie met de ingewerkte ledensteun biedt het comfort van een gewatteerde rugleuning, maar is bijna even slank als een netstof en is hiermee het alternatief voor deze twee andere contructies.
De ID Trim is verkrijgbaar in Plano kleuren en Leder kleuren. Deze kunt u vinden onder het kopje "kleuren".
Mocht u meer informatie wensen omtrent de ID Trim van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €679.00
 


Bestellen »

Vitra Id Trim L
Magnify Vitra Id Trim L
Vitra Id Trim L

Bureaustoelen

De ID Trim L is een design van Antonio Citterio voor Vitra.
De rugleuning van de ID Trim L getuigt met zijn compacte hoofdkussen van een klassieke elegantie en ambachtelijke kwaliteit. De zogenaamde sandwitchconstructie met de ingewerkte ledensteun biedt het comfort van een gewatteerde rugleuning, maar is bijna even slank als een netstof en is hiermee het alternatief voor deze twee andere contructies. De ID Trim L met de hoge rugleuning is het alternatief op directieniveau en biedt extra ontspanning in de hals- en nekzone.
De ID Trim L heeft verstelbare ledesteun, 2D armleuningen en een frame in basic dark. Verkrijgbaar in Plano kleuren en Leder kleuren. Deze kunt u vinden onder het kopje "kleuren". Verder is deze stoel uit te breiden met meerdere mogelijheden in armleuningen, onderstellen en mechanismen.
Ook leverbaar in een lage variant, deze vindt u in het overzichtsmenu onder de naam Vitra Trim.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de ID Trim L van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €820.00
 


Bestellen »

Vitra Ac 4 Zonder Armleunigen
Magnify Vitra Ac 4 Zonder Armleunigen
Vitra Ac 4 Zonder Armleunigen

Bureaustoelen

De AC 4 van Vitra is een Design van Antonio Citterio en dateerd uit 2008. Bij het ontwerpen van de AC 4 was het de bedoeling om de functies die voor een optimaal comfort zorgen, subtiel in het design te integreren. De reden hiervoor was dat tot op heden de kantoorstoelen steeds ontworpen werden met ofwel de nadruk op het uiterlijk ofwel op de functionele eigenschappen.
AC 4 integreert echter zijn ergonomische eigenschappen zo onopvallend dat de geraffineerde constructie verborgen blijft. AC 4 van Vitra weet de balans te houden tussen de modernste ergonomische functionaliteit en een subtiel design.
De nieuwe technologie wordt niet tentoongesteld maar evenmin verborgen onder de bekleding. Zo is AC 4 een iconisch object met een elegante uitstraling dat geen compromissen sluit op het gebied van functionaliteit. Tevens draagt de AC 4 van Vitra zijn steentje bij aan het milieu, de AC 4 bestaat namelijk voor 51% uit gerecycleerd materiaal en is voor 94% recycleerbaar.
Deze variant van de AC 4 van Vitra is uitgevoerd zonder verstelbare lendesteun, rug en zit in kwaliteitsstof Plano of Leer en een aluminium gepolijst onderstel met harde dubbele zwenkwielen in basic dark speciaal voor zacht vloerbedekkingen of naar keuze ook met zachte zwenkwielen speciaal voor harde vloeren.
Deze AC4 is in meerdere varianten leverbaar, deze opties vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering', of neemt u voor meer informatie contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €950.00
 


Bestellen »

Vitra Medapal Zonder Armleuningen
Magnify Vitra Medapal Zonder Armleuningen
Vitra Medapal Zonder Armleuningen

Bureaustoelen

De MedaPal is een Design van Alberto Meda van Vitra en is speciaal gericht op de essentie.
De formele, eenvoudig instelbare MedaPal combineert intelligente techniek met hoog zitcomfort, is ongecompliceerd en gebruikersvriendelijk opgebouwd en is makkelijk en logisch aan te passen aan individuele behoeftes.
De uit een stuk gegoten rugleuning ondersteunt de onderrug en biedt tegelijk een flexibele schouderstand. Zitschaal en armleuningen van polyamide. Daardoor is MedaPal van Vita licht, comfortabel en tegelijk stevig. Door het doelgerichte gebruik van de materialen is er een economisch voordelige oplossing mogelijk met een eindproduct van hoge kwaliteit.
Deze variant van de MedaPal is uitgevoerd zonder verstelbare lendesteun, rugleuning in Netline nero of bianco bekleding, zitting in kwaliteitstof Nova of Torso en een aluminium gepolijst onderstel met harde dubbele zwenkwielen in basic dark speciaal voor zachte vloerbedekkingen of naar keuze ook met zachte zwenkwielen speciaal voor harde vloeren.
De MedaPal van Alberto Meda is ook leverbaar in de uitvoering met in de hoogte verstelbare armleuningen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering.
Tevens deze variant van de MedaPal van Vitra ook leverbaar in de uitvoering met een verstelbarelendesteun. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent deze uitvoering van de MedaPal.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €589.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 5 van 5