Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 4 van 4
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Vitra Kast 1 He
Magnify Vitra Kast 1 He
Vitra Kast 1 He

Opbergmogelijkheden

De Kast is een design van Maarten Van Severen voor Vitra.
Het modulaire opbergmeubel is in de basisuitvoering een sideboard. Het kan met een andere basismodule worden uitgebreid tot medium hoogte. In de hoogste uitvoering komen er nog twee smalle, robuuste houten kisten bij.
De kastbodem heeft een geërtrudeerd en geëloxeerd aluminiumprofiel met zijwanden van MDF.
De Kast heeft schuifdeuren gemaakt van aluminiumplaat met roze, donkergroene, zwavelgele, donkerblauwe, bronsgrijze en signaalwitte poedercoating.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kast van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €4222.00
 


Bestellen »

Moooi Paper Cupboard
Magnify Moooi Paper Cupboard
Moooi Paper Cupboard

Opbergmogelijkheden

De Paper Cupboard is een design van Studio Job voor Moooi uit 2005.
De Paper Cupboard is gemaakt uit een soortgelijk materiaal als papier mache. De inspiratie voor deze kast komt uit de jeugdjaren. Waarschijnlijk een hoop mensen kunnen zich die herinneren, namelijk het knutselen en experimenteren met papier mache. Als deze kast u bevalt kan ik u aanraden om ook eens te kijken naar de andere Paper designs van Studio Job voor Moooi. Als u bij het kopje designer Studio Job invult zult u nog meer designs vinden die op dezelfde manier gemaakt zijn als deze kast.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Paper Cupboard, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Paper Cupboard.
BigBrands "onderdeel van DealBV" is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €3689.00
 


Bestellen »

Casamania Industry
Magnify Casamania Industry
Casamania Industry

Opbergmogelijkheden

De Industry is een design van Benjamin Hubert voor Casamania. Deze kast is ingeinspireerd door de architectuur en de deconstructie van een groeiend landschap. Het gebruiken van lokale materialen en structuren van onze steden. Met materialen die verschillend zijn van elkaar zoals beton en hout. Maar worden verenigd in een wit gelakt metalen frame. Dit frame doet denken aan een steiger. En is de basisprincipe en de expressieve kracht van de industrie. Structuur is van wit gepoedercoat metaal. De modules binnen de structuur zijn van de volgende materialen. De eerste module is van sparrenhout, de tweede module is grijs geverfde sparrenhout, derde module is bewerkt metaal en de vierde module is donker gebeitste sparrenhout. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Industry van Casamania, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Casamania dealer.
 
 

Prijs: €4955.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Fingers Composition Milano
Magnify Quinze and Milan Fingers Composition Milano
Quinze and Milan Fingers Composition Milano

Opbergmogelijkheden

De Fingers is een design van SAQ. Het zijn ongewone rekken met een uniek systeem. De Fingers van Quinze en Milan is gemaakt van gepoeder coat staal en eiken planken.De Rekken zijn nooit gelijk in grootte. Toch heeft de kast een optimale bruikbaarheid. Naast de standaard maten die Quinze en Milan bieden kunnen de Fingers ook worden aangepast aan de eisen van u eigen muur. Dit maximum van flexibiliteit kan worden bereikt door het sturen van gedetailleerde informatie. Het maken van een 2D tekening door Quinze en Milan kost €150,00. Alle prijzen zijn gebaseerd op 1 kleur laag. Extra kosten voor lagen in contraserende kleuren: €190,00. Aangepaste kleur of maten zijn beschikbaar op aanvraag. De Fingers van SAQ is ook leverbaar in de compositie Zen en Window. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen over de Fingers, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Fingers van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €4697.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 4 van 4