Je bent hier: Home » Kartell

Zoekresultaten voor 'Kartell'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Ero/s/ Centrale Poot
Magnify Kartell Ero/s/ Centrale Poot
Kartell Ero/s/ Centrale Poot

Loungestoelen

De Ero/S/ van Kartell, een design van Phillipe Starck, is een kuipzetel met een organische eivorm, gekenmerkt door verfijnde combinatie van afwerking en een slim gebruik van kleuren.
De prijs en de rijkdom aan gebruikte materialen, zowel voor de bekleding als voor de basis, maken de Ero/S/ van Kartell tot een bijzondere elegante en gedistingeerde zetel. Ero/S/ is dan ook ideaal voor thuis, in de eetkamer of in de woonkamer, past daarnaast heel goed als een representatieve vergaderstoel.
Van de Ero/S/ van Phillipe Starck zijn drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen, de Ero/s/ met een ronddraaiende basis met centrale steun van gepolijst alumium, zoals hier afgebeeld, maar ook met een lichte structuur ofwel eiffel onderstel in verchroomd staal en tevens ook verkrijgbaar op wielen. Zie de keuzebalk onder het kopje afmeting.
Mocht u meer informatie wensen over de Ero/S/ van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Ero/s/.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €457.00
 


Bestellen »

Kartell Plastics Poef
Magnify Kartell Plastics Poef
Kartell Plastics Poef

Loungestoelen

De Plastics, loungeserie, van Kartell is een veelzijdig ontwerp van Piero Lissoni.
Het is een systeem van modulaire zitplaatsen waarvan de eenvoudige en lineaire elementen op zichzelf of in verschillende combinaties kunnen bestaan, waarbij ontelbare vormen mogelijk zijn.
De Plastics van Kartell zijn jong, trendy en elegant dit mede door het gebruik van technische stoffen die voorzien zijn van een laagje rubber die zorgen voor een combinatie van vernieuwing en functionaliteit.
De Plastics bestaan uit 4 basis elementen, die een maximale vrijheid bieden aan u creativiteit en interieur, de poef en de leunstoel die overigens verkrijgbaar is in 3 verschillende modellen. Voor meer informatie over deze elementen van de Plastics kunt u terug vinden inde keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Mocht u nog meer informatie wensen over de Plastics van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Plastics.
BigBrans is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €557.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2