Je bent hier: Home » Lampen

Zoekresultaten voor 'Lampen'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Moooi Bucket Floor Lamp
Magnify Moooi Bucket Floor Lamp
Moooi Bucket Floor Lamp

Verlichting

De Bucket lampen van Studio Job zijn speelse interpretaties van pragmatische oplossingen. De lampen zijn ontworpen als oplossing voor praktische uitdagingen in het dagelijks leven.
Studio Job combineert weelderig, ingewikkeld en ironisch met een buitengewoon hoog niveau van vakmanschap met extreme versiering. Ze verwijzen naar zowel de traditionele als de actuele, het organische en het kunstmatige. Dit verhaal brengt een spanning tussen de goede en de slechte verkennen van alle facetten van elk. Hun iconografie is tegelijk heraldische en cartoon-achtige, monumentaal en toch een of andere manier primitief. Door deze combinatie van elementen, heeft stijl Studio Job is synoniem met de term 'neo-gotische' geworden. Deze stijl wordt binnen een raadselachtige, intellectueel kader geplaatst door het aantal en de complexiteit van symbolen en betekenaars het uitstraalt.
De Bucket Floor Lamp is beschikbaar in een grijstint en massief eiken.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Bucket Floor Lamp van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over de Bucket Floor Lamp.

 
 

Prijs: €2551.00
 


Bestellen »

Moooi Dear Ingo
Magnify Moooi Dear Ingo
Moooi Dear Ingo

Verlichting

De Dear Ingo is een design van Ron Gilad voor Moooi uit 2003.
De Dear Ingo is een zeer functionele hanglamp met plek voor 16 lampen die stuk voor stuk beweegbaar zijn. De lamp is minimaal 80cm breed, maar volledig uitgestrekt 240cm. U kunt de spots op de meest functionele manier zetten, scheef of u kunt een balans vinden tussen al de spotjes. Een designer hanglamp die u naar uw zin kunt maken. De lamp is te bestellen in zwart of wit.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Dear Ingo, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Dear Ingo.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €2632.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2