Je bent hier: Home » Utrecht Design

Zoekresultaten voor 'Utrecht Design'

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Hi-cut Doorzichtig
Magnify Kartell Hi-cut Doorzichtig
Kartell Hi-cut Doorzichtig

Stapelbare Stoelen

Kartell heeft met de Hi-Cut, een design van Phillipe Starck met Eugeni Quitllet, een nieuwe evolutie op het gebied van transparant materiaal, aldus een perfecte ergonomische stoel die stevigheid en elasticiteit combineert.
Kenmerkend voor de Hi-Cut zijn de glanzende verticale lijnen in de structuur van het bovenste gedeelte van de rugleuning, zij creëren een verleidelijk licht- en glitterspel. Het design van de Hi-Cut is minimalistisch en clean en geeft de stoel een art-decostijl die uiterst eclectisch en waardevol is en die een persoonlijke en orginele stemming creërt in de ruimte waarin hij staat..
Hi-Cut is verkrijgbaar in diverse combinaties en modellen, u kiest voor een basis uit de kleuren transparant, zwart of wit, zie keuzebalk onder het kopje afmeting, waarna u vervolgens een ruime keuze heeft van kleuren voor het bovenste gedeelte van de rugleuning.
Het design van de structuur van de Hi-Cut van Kartell is gebaseerd op contrasterende rondingen en hoeken.
Mocht u meer informatie wensen over de Hi-Cut van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Hi-Cut.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €213.00
 


Bestellen »

Kartell La Marie
Magnify Kartell La Marie
Kartell La Marie

Stapelbare Stoelen

De La Marie van Kartell is een design van Philippe Starck en de eerste volledige doorzichtige stoel ter wereld, vervaardigd in een enkele vorm in polycarbonaat.
La Marie voegt de lichtheid en ongrijpbaarheid van haar uitzicht toe aan een hoogwaardig design en een uitzonderlijk sterke structuur. Een geniale combinatie van lichtheid en stevigheid, resultaat van een zorgvuldig en nauwkeurig onderzoek van het materiaal wat bestand is tegen schokken.
De La Marie van Kartell is uitgevoerd in diverse transparante kleuren.
Mocht u meer informatie wensen over de La Marie van Phillipe Starck neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de La Marie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €208.00
 


Bestellen »

Kartell Nihau
Magnify Kartell Nihau
Kartell Nihau

Stapelbare Stoelen

De Nihau van Kartell is ontworpen door een van de grote meesters van Italiaans design, Vico Magistretti. Vico Magistretti benadrukt de verfijnde en natuurlijke golving van de eenvoud van de Nihau, waarbij deze laatste eenheid van het concept de essentie vormen van het design en de architectuur.
De Nihau is een stoel met een eenvoudig, minimalistisch ontwerp, dat ook gedistingeerd en ongelooflijk Chic is. Het profiel van de Nihau van Kartell doet men denken aan een vlinder, soepel, licht, elegant en door het divers aanbod in kleuren, en de hoofdrolspeler zijn in uw interieur zowel klassiek als in een trendgevoelige inrichting.
De structuur van de Nihau is subtiel en vervaardigd uit verchroomde stalen buisvormen, die zorgen voor een slanke vorm, zachte krommingen en een golvende lijn.Naast het design van de Nihau van Vico Magistretti maken ook de nauwgezette aandacht voor constructieve details, de zachte en afgeronder zitting en de uiterst nauwkeurige afwerking de Nihau zo speciaal.
Mocht u meer informatie wensen over de Nihau van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Nihau.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €175.00
 


Bestellen »

Kartell Dr. No
Magnify Kartell Dr. No
Kartell Dr. No

Stapelbare Stoelen

De Dr. NO van Kartell is een design van Phillipe Starck en een echte Kartell-Klassieker. De Dr. NO is een leunstoel die inmiddels bekend is omdat de adjectieven functioneel en mooi perfect samengaan.
Dr. NO van Kartell heeft geen problemen met thermisch extremen, hiervan kunnen er 4 opelkaar gestapeld worden en de stoel is gekend voor het gemak van de kuipstoel, elegant design, functionaliteit, gemakkelijke reiniging en voor het brede kleurengamma.
De keuze van de kleuren is gericht op paseltinten. De formele oplossing, de materialen en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat Dr. NO buiten gebruikt kan worden en ook heel mooi past in hotels, restaurants of bars.
Mocht u meer informatie wensen over de Dr. NO van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Dr. NO.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €172.00
 


Bestellen »

Vitra Dss-n Verchroomd Onderstel
Magnify Vitra Dss-n Verchroomd Onderstel
Vitra Dss-n Verchroomd Onderstel

Stapelbare Stoelen

De DSS-N is een Design van Charles en Ray Eames en dateert uit dezelfde tijd als de legendarische Fiberglass Chair. Hij ontstond in samenwerking met Zenith Plastics voor de Low Cost Furniture Design-wedstrijd van het Museum of Modern Art in New York en was de eerste industrieel vervaardigde stoel van kunststof uit de Eames Plastic Side Chair collectie.
De zitschaal van de DSS-N is gemaakt van in de massa gekleurd polypropyleen en rust op een stapelbaar vierpoots verchroomd onderstel uit staalbuis (zonder koppeling). Tevens is het onderstel van de DSS-N van Vitra leverbaar met glijders speciaal voor zachte vloerbedekking of met viltglijders speciaal voor harde vloeren.
De DSS-N van Vitra is ook volledig bekleed of met kussen verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de DSS-N.

 
 

Prijs: €220.00
 


Bestellen »

Vitra Dss Verchroomd Onderstel
Magnify Vitra Dss Verchroomd Onderstel
Vitra Dss Verchroomd Onderstel

Stapelbare Stoelen

De DSS is een Design van Charles en Ray Eames en dateert uit dezelfde tijd als de legendarische Fiberglass Chair. Hij ontstond in samenwerking met Zenith Plastics voor de Low Cost Furniture Design-wedstrijd van het Museum of Modern Art in New York en was een van de eerste industrieel vervaardigde stoelen van kunststof uit de Eames Plastic Side Chair collectie.
De zitschaal van de DSS is gemaakt van in de massa gekleurd polypropyleen en rust op een stapelbaar vierpoots verchroomd onderstel uit staalbuis met koppelingselement, waardoor de DSS ook geschikt is voor conferentiezalen, aula's en dergelijken. Tevens is het onderstel van de DSS van Vitra leverbaar met glijders speciaal voor zachte vloerbedekking of met viltglijders speciaal voor harde vloeren.
De DSS van Vitra is ook leverbaar in de uitvoering met een gepoedercoat onderstel of met gestoffeerde zitschaal. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €220.00
 


Bestellen »

Hay Hee Dining Chair
Magnify Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair

Stapelbare Stoelen

De Hee Dining Chair uit de HEE Collection is een design van Hee Welling. De stoel is milieuvriendelijk en gemakkelijk recyclebaar. De Hee Dining Chair is uit een materiaal gemaakt en is er dus minder transport nodig. Daarom is deze stoel te recyclen. Het beginpunt was om een cool en basic chair te maken dat op elke locatie past, modern maar op zo’n manier dat het niet na een jaar niet meer mag of kan. De Hee Dining Chair is zo minimalistisch gemaakt dat niets verwijderd kan worden zonder zijn stabiliteit te verliezen. Het is een speels design dat extra zorg biedt door middel van metalen buizen die 11mm zijn om de juiste steun te geven. De Hee stoelen zijn er in lounge, bar en eetkamer editie. Deze kunt u vinden in het overzichtsmenu. Ook zijn deze stoelen voor buiten goed geschikt. De stoel is in verschillende kleuren verkrijgbaar deze kunt u vinden onder het kopje ´kleuren´. Per 4 stuks leverbaar. Getoonde prijs is per stuk. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Hee Dining Chair van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €157.00
 


Bestellen »

Lamm Lucky Chair
Magnify Lamm Lucky Chair
Lamm Lucky Chair

Stapelbare Stoelen

De Lucky chair van Lamm is ontworpen door Emilio Nanni. De zeer comfortabele multifunctionele stoel wordt gekenmerkt door zijn formele lichtheid, essentieel design en exclusieve tweekleurige afwerking. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Lucky chair van Lamm neem dan contact met ons op. BigBrandsonderdeel van Deal BV is officeel Lamm dealer.
 
 

Prijs: €185.00
 


Bestellen »

Magis Easy Chair
Magnify Magis Easy Chair
Magis Easy Chair

Stapelbare Stoelen

Deze design stoel van Magis is ontworpen door Jerszy Seymour. De Easy Chair is stapelbaar tot 20 stoelen en gemaakt van polyproplyleen met glasfiber. Ook geschikt voor buitengebruik!
Erg leuk te combineren bij de Easy Chair van Magis. Deze kunt u vinden in het overzicht.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Easy Chair van Magis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullend informatie.
BigBrands is officieel Magis dealer.

 
 

Prijs: €91.00
 


Bestellen »

Hay Shanghay Chair
Magnify Hay Shanghay Chair
Hay Shanghay Chair

Stapelbare Stoelen

De Shanghay chair is een design van KiBiSi voor HAY.
De stoel is gemaakt van soepele planken (twee voor de zitting en twee voor de achterkant) die naadloos bewegen en zo het paviljoen vormen voor de rug.
De stoel is verkrijgbaar in zwart of wit en is gemakkelijk te demonteren en in weer in elkaar te zetten. De stoel is stapelbaar tot 6 stuks.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Shanghay Chair van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €188.00
 


Bestellen »

Kartell Lizz
Magnify Kartell Lizz
Kartell Lizz

Stapelbare Stoelen

De Lizz van Kartell een ultra-gestroomlijnd design en zeer representatie voor de minimalistische en uiterst elegante stijl van Piero Lissoni in samenwerking met Carlo Tamborini.
De Lizz is vierkant van vorm, de zitting is groot en de rugleuning is laag en breed, waardoor hij stevig oogt maar daadwerkelijk ook zo is. Tevens is de Lizz van Kartell ook schok- en karsbestendig en hiernaast bestand tegen alle weersomstandigheden.
Mocht u meer informatie wensen over de Lizz van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Lizz.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €199.00
 


Bestellen »

Magis Flux
Magnify Magis Flux
Magis Flux

Stapelbare Stoelen

De Flux is een design van Jerszy Seymour voor Magis.
De flux stoel is een zachte verandering in de richting. Gemanipuleerd als een tekening in de lucht, de draadstukken zijn behandeld elk als een as met onbeperkt veel richtingen ze vertegenwoordigen de onbeperkte levensduur. En ze bevrijden zich van het modernistische grid, de Flux stoel verklaart zich 'modern' door het gebruik van eenvoudige materialen, een flexibele productie techniek en de taal van een menselijke stroom van energie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Flux van Magis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Magis dealer

 
 

Prijs: €206.00
 


Bestellen »

Lensvelt That Chair
Magnify Lensvelt That Chair
Lensvelt That Chair

Stapelbare Stoelen

De That Chair is een design van Richard Hutten voor Lensvelt.De This Chair behoort tot de familie van de This-, That- & Than Chairs. Het ergonomische comfort van de stoel stond bij het ontwerp van Richard Hutten centraal.De stoel kan worden toegepast in conferentie ruimten, vergaderzalen en wachtruimtes. De That Chair is leverbaar in diverse kleuren, het onderstel is gemaakt van verchroomd stafstaal. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoeringen, kiest u dan onder het kopje uitvoering uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen over de That Chair neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de That Chair. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Lensvelt dealer.
 
 

Prijs: €133.00
 


Bestellen »

Hay Ru Chair
Magnify Hay Ru Chair
Hay Ru Chair

Stapelbare Stoelen

De Ru Chair is een design van Shane Schneck voor HAY. Het is een stoel die toegepast kan worden in scholen , lunchrooms en auditoria.
De robuuste constructie van gelamineerd fineer maakt de stoel sterk. De Ru Chair is licht van gewicht en duurzaam . De veelzijdigheid maakt het mogelijk dat de stoel kan worden gebruikt in elke omgeving, van een klaslokaal tot aan conferentiezaal of cafe.
De stoel is per twee stuks verpakt en kan alleen per twee stuks besteld worden. De getoonde prijs is de prijs per stuk.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Ru chair van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €215.00
 


Bestellen »

Kartell Thalya Mat
Magnify Kartell Thalya Mat
Kartell Thalya Mat

Stapelbare Stoelen

De Thalya van Kartell is een moderne versie van een klassiek gelijnde stoel en verenigt simpel design met een sterke grafische impact, de kracht van designer Patrick Louin.
De Thalya heeft ronde, elegante, vloeiende en bijna vrouwelijke vormen, waarnaast de poten een holle structuur hebben en de oppervlakte van de zitting en rugleuning als detail met een verticale en horizontale strepenpatroon is bedekt.
Dit subtiele ingesneden "grid", die de beweging en reliëf toevoegt aan de essentiële en eleangt e vormen van de Thalya, verruimt de immateriële structuur van het oppervlak.
Mocht u meer informatie wensen over de Thalya van Kartell, neemt u dan contact met ons op, want dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Thalya.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €167.00
 


Bestellen »

Kartell Thalya
Magnify Kartell Thalya
Kartell Thalya

Stapelbare Stoelen

De Thalya van Kartell is een moderne versie van een klassiek gelijnde stoel en verenigt simpel design met een sterke grafische impact, de kracht van designer Patrick Louin.
Deze stoel is transparant, heeft ronde, elegante, vloeiende en bijna vrouwelijke vormen, waarnaast de poten een holle structuur hebben en de oppervlakte van de zitting en rugleuining als detail met een verticale en horizontale strepenpatroon is bedekt.
Dit subtiele ingesneden "grid", die de beweging en reliëf toevoegt aan de essentiële en eleangt e vormen van de Thalya, verruimt de immateriële structuur van het oppervlak.
Mocht u meer informatie wensen over de Thalya van Kartell, neemt u dan contact met ons op, want dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Thalya.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €189.00
 


Bestellen »

Kartell Dr. Yes
Magnify Kartell Dr. Yes
Kartell Dr. Yes

Stapelbare Stoelen

De Dr. YES van Kartell is een design van Phillipe Starck in samenwerking met Eugeni Quitllet en is een stoel met unieke stijlkenmerken gemaakt uit uiterst resistent materiaal waardoor hij ideaal is voor gebruik in de horeca en buitenshuis.
De Structuur heeft hoekige lijnen die lichtjes naar beneden buigen zodat een zeer comfortabele zitting is gegarandeerd. De Dr. YES van Kartell wordt dan ook gekenmerkt door zijn comfort, onderhoudsgemak en zijn brede kleurengamma.
De Dr. YES is gemaakt ui bewerkt polypropileen op basis van opblaasgastechnologie. De binnenkant van de stoel heeft een ondoorzichtige afwerking die bijna aanvoelt als een zachte stof. De buitenkant van de rugleuning en de poten zijn glanzend.
Mocht u meer informatie wensen over de Dr. YES van Phillipe Starck en Eugeni Quitllet, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Dr. YES.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €123.00
 


Bestellen »

Kartell Maui Zonder Armleuning
Magnify Kartell Maui Zonder Armleuning
Kartell Maui Zonder Armleuning

Stapelbare Stoelen

De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui van Kartell een enorm veelzijdig ontwerp van Vico Magistretti, dat kan beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten van makt voor zaken en prive.
De Maui vormt een familie die rijk is aan vele formele varianten, die kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria, wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor priveruimtes zoals eetkamers, de kinderkamer of de studeerkamer.
Dankzij het design van de Maui van Kartell is deze stoel stapelbaar tot 7 Mauistoelen, tevens kan de Maui ook vastgemaakt worden aan andere stoelen van hetzelfde type in rijen tot in het oneindige, dankzij een eenvoudig haakje achteraan te Maui.
De Maui van Vico Magistretti is leverbaar in de volgende uitvoeringen, met of zonder armleuningen in de zelfde kleur als de zitting en als een uitvoering voorzien van een zwart opklaptafeltje. Zie de keuzenbalk onder het kopje afmeting.
De Maui van Kartell, zoals deze hier staat vermeld is de uitvoering zonder armleuningen.
Mocht u meer informatie wensen over de Maui van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Maui. De minimale bestelhoeveelheid is twee stuks.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €141.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18