Je bent hier: Home » Royal Vkb

Zoekresultaten voor 'Royal Vkb'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Fritz Hansen Egg Fame Ducale 08
Magnify Fritz Hansen Egg Fame  Ducale 08
Fritz Hansen Egg Fame  Ducale 08

Zitmeubilair

De Egg is een ontwerp van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen en is in eerste instantie speciaal ontworpen voor het Royal Hotel in Copenhagen, in 1958.
De opdracht om elk element van het hotel te intergreren met de meubelen was een enorme kans voor Arne Jacobsen om zijn theorie te realiseren. De Egg is een van de prachtpraaltjes uit de collectie van Arne Jacobsen, ontworpen met de nieuwste technieken; sterk schuim als zitschaal onder de bekleding. Door het unieke design wat een stukje privacy geeft, is de Egg ideaal in openbare ruimtes, maar ook thuis als lounge chair.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Egg van Fritz Hansen, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Egg.

 
 

Prijs: €4984.00
 


Bestellen »

Fritz Hansen Swan Fame Ducale 08
Magnify Fritz Hansen Swan Fame  Ducale 08
Fritz Hansen Swan Fame  Ducale 08

Zitmeubilair

De Swan is een ontwerp van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen en Arne Jacobsen heeft de Swan ontworpen voor het Royal Hotel in Kopenhagen in 1958.
De opdracht om elk element van het hotel te integreren met de meubelen was een enorme kans voor Arne Jacobsen om zijn theorie te realiseren. De Swan was, en is nog steeds, een innovatieve fauteuil zonder strakke lijnen, alleen ronde vormen.
De Swan is opgebouwd uit een kunststoffen zitschaal, bevestigd op een aluminium sterframe, daaroverheen een laag schuim waar een jasje van leer of stof naar keuze overheen gaat.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Swan Frame van Fritz Hansen, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €3098.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2