Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Muuto Oslo Sofa (driezitter)
Magnify Muuto Oslo Sofa (driezitter)
Muuto Oslo Sofa (driezitter)

Banken

De Oslo Pouf is een design van Andersson & Voll.
De Oslo serie bestaat uit een twee-zitter, een drie-zitter, fauteuil en een pouf. Het simplistische, doch luxe design maakt het geschikt voor de woonkamer, maar ook voor openbare ruimtes zoals een lobby.
Zithoogte is 45 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oslo Pouf van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €3220.00
 


Bestellen »

Cassina 514 Refolo
Magnify Cassina 514 Refolo
Cassina 514 Refolo

Banken

De Refolo is een design van Charlotte Perriand en wordt geproduceerd door Cassina. De Refolo heeft verschillende doeleinden zoals lage tafel of bank en is verkrijbaar in natuur kersenhout (naturel) of gebeitst zwart hout.
De Bank en/of lage tafel is verkrijbaar in de lengtes 141 cm, 187 cm en 233 cm. Voor bijbehorende kussens kunt u contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Refolo van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €3225.00
 


Bestellen »

Vitra Polder Sofa Xs
Magnify Vitra Polder Sofa Xs
Vitra Polder Sofa Xs

Banken

De Polder Sofa XS Stof van Vitra is een Design van Hella Jongerius en dateerd uit het jaar 2005.
Een polder is een kunstmatig gewonnen door dijken en afwateringskanalen omgeven, stuk land. Net zo diep gelegen en net zo vlak, is de body van de Polder sofa, met vijf op elkaar afgestemde combinaties van kleuren.
De Polder Sofa XS van Vitra is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de XL of XXL, deze vindt u in het overzichtsmenu. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie omtrent deze uitvoering, neem contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €6160.00
 


Bestellen »

Moooi Bottoni Triple
Magnify Moooi Bottoni Triple
Moooi Bottoni Triple

Banken

De Bottoni is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2002.
Dit is een mooie strakke en eenvoudige bank van Marcel Wanders. Het is een bank die je in iedere stijl kunt toepassen en is verkrijgbaar is 3 verschillende maten. Zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering. De bank is in verschillende kleuren verkrijgbaar van de collectie Kvadrat Divina 3, Kvadrat Divina Melange 2, Kvadrat Tonica en Kvadrat Hallingdal.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Bottoni van Moooi, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Bottoni.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €4017.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Primary Quattro
Magnify Quinze and Milan Primary Quattro
Quinze and Milan Primary Quattro

Banken

De Primary Quattro Mirror is een design van Quinze & Milan.
Deze gespiegelde vier-zitsbank is alles behalve standaard. Deze bank is waterbestendig en vlamvertragend, bovendien maakt de Quattro bijna geen geluid dankzij het zelfgemaakte schuim dat Q&M heeft ontworpen.
De Quattro Mirror is te bestellen in tal van kleuren. Deze kunt u kiezen onder het kopje Kleuren.
Heeft u nog vragen omtrent de Primary Quattro van Quinze & Milan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands ´onderdeel van Deal BV´ is officieel Quinze & Milan dealer.

 
 

Prijs: €5813.00
 


Bestellen »

Cassina 180 Blox Zitbank
Magnify Cassina 180 Blox Zitbank
Cassina 180 Blox Zitbank

Banken

De 180 Blox is een design van Jehs+Laub voor Cassina.De elementen van deze bank zijn van chroom en in 2 verschillende afmetingen te verkrijgen.
De zitting van de 180 Blox is in verschillende stofgroepen en kleuren verkrijgbaar. De stofgroep Bacco en Canvas kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geïnteresseerd in meer stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op.
De 180 Blox is ook verkrijgbaar in een fauteuil en poef.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de 180 Blox van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €4450.00
 


Bestellen »

Lc2 Driezitsbank
Magnify Lc2 Driezitsbank
Lc2 Driezitsbank

Banken

De LC2 driezitsbank is een design van Le Corbusier voor Cassina.De LC2 is een driezitsbank met een frame uitgevoerd in chroom, mat zwart gelakt, basalt gelakt, grijs gelakt, blauw gelakt, groen gelakt, bordeaux gelakt en oker gelakt.
De zitting van de LC2 driezitsbank is in verschillende stofgroepen en kleuren verkrijgbaar. De stofgroep Bacco, Canvas en Velluto Bicolore kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geïnteresseerd in meer stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de LC2 driezitsbank van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer

 
 

Prijs: €5485.00
 


Bestellen »

Cassina Lc2 Tweezitsbank
Magnify Cassina Lc2 Tweezitsbank
Cassina Lc2 Tweezitsbank

Banken

De LC2 tweezitsbank is een design van Le Corbusier voor Cassina.De LC2 is een tweezitsbank met een frame uitgevoerd in chroom, mat zwart gelakt, basalt gelakt, grijs gelakt, blauw gelakt, groen gelakt, bordeaux gelakt en oker gelakt.
De zitting van de LC2 tweezitsbank is in verschillende stofgroepen en kleuren verkrijgbaar. De stofgroep Bacco, Canvas en Velluto Bicolore kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geïnteresseerd in meer stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de LC2 tweezitsbank van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €4180.00
 


Bestellen »

Cassina Lc3 Tweezitsbank
Magnify Cassina Lc3 Tweezitsbank
Cassina Lc3 Tweezitsbank

Banken

De LC3 tweezitsbank is een design van Le Corbusier voor Cassina.De LC3 is een tweezitsbank met een frame uitgevoerd in chroom, mat zwart gelakt, basalt gelakt, grijs gelakt, blauw gelakt, groen gelakt, bordeaux gelakt en oker gelakt.
De zitting van de LC3 tweezitsbank is in verschillende stofgroepen en kleuren verkrijgbaar. De stofgroep Bacco, Canvas en Velluto Bicolore kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geïnteresseerd in meer stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de LC3 tweezitsbank van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €4595.00
 


Bestellen »

Red Stitch Tweeks 2
Magnify Red Stitch Tweeks 2
Red Stitch Tweeks 2

Banken

De Tweeks is een design van Marico Mulders voor Red Stitch. De Tweeks is een ultieme bank voor een zakelijke omgeving, met een huiselijk uitstraling. De Tweeks geeft een behagelijk gevoel en zit als een jas.
De Tweeks bestaat uit een stalen constructie en een houten zitting. Het hoogwaardige schuim zorgt voor een prettig zitcomfort. Standaard wordt de Tweeks uitgevoerd met een los kussen, zodat men ook zijn eigen comfort kan bepalen.
De Tweeks is verkrijgbaar in twee uitvoeringen een uni en combi Tweeks. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tweeks bank of de stof en kleurcombinatie mogelijkheden van Red Stitch, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €3691.00
 


Bestellen »

Red Stitch Tweeks Sofa 1
Magnify Red Stitch Tweeks Sofa 1
Red Stitch Tweeks Sofa 1

Banken

De Tweeks is een design van Marico Mulders voor Red Stitch. De Tweeks is een ultieme bank voor een zakelijke omgeving, met een huiselijk uitstraling. De Tweeks geeft een behagelijk gevoel en zit als een jas. De Tweeks bestaat uit een stalen constructie en een houten zitting. Het hoogwaardige schuim zorgt voor een prettig zitcomfort. Standaard wordt de Tweeks uitgevoerd met een los kussen, zodat men ook zijn eigen comfort kan bepalen. De Tweeks is verkrijgbaar in twee uitvoeringen een uni en combi Tweeks. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tweeks of de stof en kleurcombinatie mogelijkheden van Red Stitch, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Red Stitch dealer.
 
 

Prijs: €3388.00
 


Bestellen »

Vitra Marshmallow Sofa
Magnify Vitra Marshmallow Sofa
Vitra Marshmallow Sofa

Banken

De Marshmallow Sofa van Vitra is een Design van George Nelson en is een heruitgave van de Marshmallow Sofa uit 1956.
In Nelsons ontwerp is de traditionele sofa getransformeerd tot een driedimensionaal geheel van 18 afzonderlijke, kleurige kussens, gedragen door een slanke staalconstructie (zwart gelakt). Door deze ongewone vorm en constructie is de Marshmallow Sofa van Vitra een van de opvallendste uit de geschiedenis van de ontwerpkunst geworden.
Door het speciale verbindingselement, dat tussen twee Sofa's aangebracht kan worden, bestaande uit 6 afzonderlijke kussens, kan de Marshmallow Sofa van George Nelson naar believen (onbeperkt) uitgebreid worden.
Mocht u meer informatie wensen over de Marshmallow Sofa van Vitra, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Marshmallow Sofa.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €4925.00
 


Bestellen »

Cassina Lc5
Magnify Cassina Lc5
Cassina Lc5

Banken

De LC5.F Bank is een design van Le Corbusier voor Cassina.
De LC5.F met gepolijste verchroomd stalen frame . De k ussens zijn van polyurethaan schuim en polyester watten . Het rugkussens kan worden verlaagd , Elk kussen kan scharnieren op de achterkant van het frame, om zo de breedte van de bank stoel te verlengen of om een eenpersoonsbed te creëren. De bekleding , in leder of stof , is volledig afneembaar.
De zitting van de LC5.F Bank is in verschillende stofgroepen en kleuren verkrijgbaar. De stofgroep Bacco, Canvas en Velluto Bicolore kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geïnteresseerd in meer stofgroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de LC5.F van Cassina, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €5360.00
 


Bestellen »

Vitra Meda Gate
Magnify Vitra Meda Gate
Vitra Meda Gate

Banken

De Meda Gate is een design van Alberto Meda voor Vitra.
Deze zeer comfortabele en onderhoudsvriendelijke stoel is geschikt voor 3 personen in bijvoorbeeld in openbare wachtruimtens. De drie zitschalen zijn naast elkaar geplaatst op een T-frame. Daarnaast zit aan beide kanten een tafeltje. Er zijn andere opstellingen mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
De Meda Gate is leverbaar met een onderstel in gepoedercoat zilver grijs aluminium of gepolijst aluminium en een zitting in polyurethaan basic dark, polyurethaan chocolade, leder nero en leder chocolade.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Meda Gate van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €5512.00
 


Bestellen »

Vitra Park Sofa
Magnify Vitra Park Sofa
Vitra Park Sofa

Banken

De Park Sofa van Vitra is een Design van Jasper Morrison en dateerd uit het jaar 2004.
Wie voor het eerst een product uit de Park Family ziet, heeft meteen het gevoel een oude bekende tegen te komen. Dit ligmeubel doet zo vertrouwd aan dat je meteen het gevoel krijgt dat het er eigenlijk altijd al geweest moet zijn.
Door hun klassiek-moderne vormgeving passen de leden van de Park Family overal en bij alles bij. Visueel overtuigen ze door hun harmonische proporties, terwijl ze een voortreffelijk comfort bieden hoe je er ook op zit. Alle overtrekken zijn afneembaar. Stofovertrekken kunnen chemisch gereinigd worden.
De Park Sofa van Vitra is ook leverbaar in een tweezits en een driezits uitvoering. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'. Voor meer informatie kunt uo ok contact met ons opnemen, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Park Sofa.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €5880.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Infinity Corner
Magnify Quinze and Milan Infinity Corner
Quinze and Milan Infinity Corner

Banken

Infinity is een design van SAQ. Infinity is een verzameling van zit-elementen die kunnen worden gecombineerd in verschillende opstellingen. Infinity van SAQ is bekleed met QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Deze stukken zijn perfect voor grote openbare ruimten - zalen, lobby's, wachtkamers - of voor elke plek die zal profiteren van worden verdeeld en onderverdeeld ad infinitum. Degenen die leven in minder ruime kwartalen kan stapel Infinity modules te maken scheidingswanden. De mogelijkheden zijn oneindig. Infinity serie bestaat uit een aantal vormen die met elkaar te combineren zijn. De Infinity Corner van SAQ is leverbaar met verschillende afmetingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen over de Infinity Corner neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Infinity Corner van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €3640.00
 


Bestellen »

Suita Sofa Driezitsbank
Magnify Suita Sofa Driezitsbank
Suita Sofa Driezitsbank

Banken

Suita Sofa driezitsbank is een design van Antonio Citterio.
Suita staat voor een sofa met een moderne, lichte en tegelijk toch industrieel-technische uitstraling. De geometrisch vormgegeven romp en de zachte, ambachtelijk vervaardigde kussens zweven op brugvormige poten van gepolijst aluminium. De Suita is hededaags en tijdloos tegelijk.
De zit- en rugkussens met schuim en verenvulling zijn verkrijgbaar in zachte of iets hardere versies en zijn bekleed met klassieke stof of leder. De Suite heeft een compacte structuur door de samengebonden buizen met daar boven een dunne laag polyurethaanschuim. De poten en het frame zijn uit gegoten aluminium.
De Suita is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
De Suita is ook verkrijgbaar met een hoofdelement en tableau. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita Sofa, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de gewenste informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €4019.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Airbench Double 02
Magnify Quinze and Milan Airbench Double 02
Quinze and Milan Airbench Double 02

Banken

De Airbench is een design van SAQ. Dit meubel schept een landschap in de menselijke interactie. De Airbench van Quinze & Milan biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. De Airbench bestaat uit de materialen eikenhout gecombineerd met QM Foam. Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Mensen worden gedwongen om te zitten in een open sfeer en cocooning is zeer een herinnering uit het verleden. Vanwege de filosofie achter hen, Airbenches zijn de ideale communicatie-instrumenten in de openbare ruimtes, musea, tentoonstellingen, bibliotheken, lounges, luchthavens, wachtkamers en nog veel meer. De Airbench is ook leverbaar in een enkele uitvoering. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering. De Airbench van Quinze en Milan heeft de mogelijkheid voor rugsteunen, bent u hierin geïnteresseerd of wilt u meer informatie omtrent de Airbench, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Airbench van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €5138.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 18 van 18