Je bent hier: Home » Verlichting Hang

Verlichting Hang

Verlichting Hang 121 tot 150 van 208 Eerste | Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende | Laatste
Spell Mistral
Magnify Spell Mistral
Spell Mistral

Verlichting Hang

De Mistral is een design van Sander van der Haar voor Spell.
De Mistral hanglamp is Spell's poging om roodkapje veilig door het donkere bos te leiden. Spell voelt het lot voor Roodkapje. De magie van de bossen en al haar inwoners. Gelukkig is Spell in staat om een aantal energiezuinige TL-verlichting lampen te ontwerpen die niet alleen de overlevingskans voor roodkapje verbeterd. Maar ook de toekomst van het bos en de inwoners verheldert.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mistral van Spell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Spell dealer.

 
 

Prijs: €644.00
 


Bestellen »

Dark Ice
Magnify Dark Ice
Dark Ice

Verlichting Hang

De Ice is een design van Anthony Dufeleer voor Dark. De Ice is een hangarmatuur en geeft zowel aan de onderkant als de bovenkant licht. De Ice is gemaakt van metaal en is leverbaar met een plexiglas kleurfilter in transparant, blauw, groen, rood en BM. BM geeft een illusie van een olievlek.
Mocht u nog meer vragen hebben omtrent de Ice van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “ onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €653.00
 


Bestellen »

Vij5 Copper Light 30
Magnify Vij5 Copper Light 30
Vij5 Copper Light 30

Verlichting Hang

De Copper Light is een ontwerp van David Derksen.
De CL25 heeft 30 facetten.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Copper Light, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Vij5.

 
 

Prijs: €655.00
 


Bestellen »

Vitra Akari J1
Magnify Vitra Akari J1
Vitra Akari J1

Verlichting Hang

Isamu Noguchi heeft vanaf 1951 meer dan 100 licht sculpturen gemaakt. Enkelen daarvan worden door Vitra geproduceerd. Akari staat in het japans voor helderheid en licht.
Isamu Noguchi heeft de bedoeling om met de lampen het licht van de zon na te bootsen dat gefilterd wordt door het shoji-papier.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Akari J1, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €659.00
 


Bestellen »

Kartell Neutra
Magnify Kartell Neutra
Kartell Neutra

Verlichting Hang

De Neutra een minimalistische, elegant en stevig ontwerp van Ferruccio Laviani voor Kartell.
Neutra is een grote ronde hanglamp die bestaat uit 2 elementen die als schelpen in elkaar passen maar men doet denken aan een vliegende schotel.
Door de vorm van de Neutra wordt het lichteffect verspreid waardoor deze hanglamp ideaal is voor grote ruimten zoals in de horeca, kantoor e.d. En dankzij het handige verstel systeem kan de hoogte eenvoudig worden aangepast.
Mocht u meer informatie wensen over de Neutra van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Neutra.
Veelvormig en veelzijdig, opstapelbaar en modulair rekkensysteem dat verschillende geometrische en chromatische combinaties mogelijk maakt. Dit meubel kan zowel dienst doen als opbergmeubel en scheiding. Het is een veelzijdig voorwerp dat zonder problemen in elke hoek van de badkamer of in andere kamers van het huis kan worden geplaatst.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kartell Sound-Rack, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties van Kartell leveren.

 
 

Prijs: €695.00
 


Bestellen »

Bloomholland Ornametrica 16 Lampen
Magnify Bloomholland Ornametrica 16 Lampen
Bloomholland Ornametrica 16 Lampen

Verlichting Hang

De Ornametrica BLOOMholland. Bestaat uit een serie kroonluchters.
Een moderne kroonluchter gebaseerd op een geometrische vorm. Door het simpelweg uittrekken van de kroonluchter verandert de vorm en de uitstraling!
BLOOM Ornametrica is vervaardigd van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en is leverbaar in blank aluminium en zwart. De Ornametrica is gebaseerd op een geometrisch ontwerp waarbij de aluminium constructie kan worden uitgetrokken. Hierdoor is de vorm van de kroonluchter te veranderen.
De BLOOM Ornametrica is ook leverbaar met 16,20 en 24 lampen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Ornametrica.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel BLOOMholland dealer

 
 

Prijs: €699.00
 


Bestellen »

Rotaliana Drink H3
Magnify Rotaliana Drink H3
Rotaliana Drink H3

Verlichting Hang

De Drink H3 is ontworpen door Donegani en Lauda voor Rotaliana. De kap is gemaakt van gelakt of verchroomd staal en de rozet van polycarbonaat. De kap heeft een diameter van 50 cm en is verkrijgbaar in het hoogglans zwart, hoogglans wit, chroom of hoogglans zwart/goud. De maximale ophanghoogte tot onderkant kap bedraagt 220 cm.
Mocht u nog vragen hebben omtrent Drink H3 van Rotaliana, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Rotaliana dealer .

 
 

Prijs: €710.00
 


Bestellen »

Moooi Juuyo
Magnify Moooi Juuyo
Moooi Juuyo

Verlichting Hang

De Juuyo hanglamp is een design van Lorenza Bozzioli uit 2012 voor Moooi.
Lorenza Bozzioli wil met de zachte vormen, sierlijke prints en levendige kleuren de essentie van de culturele achtergrond van de oosterse wereld weerspiegelen. De glorieuze, poëtische en geestige Geisha-figuren op keramiek, geeft de Juuyo de finishing touch.

Mocht u meer informatie wensen omtrent de Juuyo van Moooi, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.

Bigbrands is officieel Moooi dealer.
 

 

Prijs: €711.00
 


Bestellen »

Dum King Arthur 60
Magnify Dum King Arthur 60
Dum King Arthur 60

Verlichting Hang

De King Arthur is een ontwerp van DUM Office.
Deze hanglamp is een op de Middeleeuwen geïnspireerde kroonluchter, zoals de naam al doet vermoeden. Een magisch matte aluminium frame in het zwart. De lamp is te bestellen in 60 en 90 cm. De fitting is E14.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de King Arthur, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van DUM.

 
 

Prijs: €720.00
 


Bestellen »

Dark Cybe
Magnify Dark Cybe
Dark Cybe

Verlichting Hang


De Cybe is een design van Peter Vanooteghem voor Dark. De Cybe is een hanglamp met een kleurfilter. De Cybe is gemaakt van kunststof en is leverbaar met een oranje, rood, groen, blauw en mokka kleurfilter.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Cybe van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €721.00
 


Bestellen »

Dark Cybe Max
Magnify Dark Cybe Max
Dark Cybe Max

Verlichting Hang


De Cybe Max is een design van Peter Vanooteghem voor Dark. De Cybe Max is een hanglamp met een kleurfilter. De Cybe Max is gemaakt van kunststof en is leverbaar met een oranje, rood, groen, blauw en mokka kleurfilter.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Cybe Max van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €721.00
 


Bestellen »

Flos Ray S
Magnify Flos Ray S
Flos Ray S

Verlichting Hang

De Ray S is een design van Rodolfo Dordoni voor Dark.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Ray S van Flos, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Flos dealer.

 
 

Prijs: €759.00
 


Bestellen »

Foscarini Twiggy Grande
Magnify Foscarini Twiggy Grande
Foscarini Twiggy Grande

Verlichting Hang

De Twiggy Grande is een design van Marcel Sadler voor Foscarini.
De Twiggy Grande is een onderdeel van de Twiggy collectie van Foscarini. Deze hanglamp is een elegant en orgineel design en is een prachtige aanvulling zowel in een werk-, als een woonruimte. De Twiggy Grande is leverbaar in diverse kleuren.
Mocht u meer informatie wensen over de Twiggy Grande neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Twiggy Grande.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Foscarini dealer

 
 

Prijs: €775.00
 


Bestellen »

Dark Chester Ceiling
Magnify Dark Chester Ceiling
Dark Chester Ceiling

Verlichting Hang

De Chester Ceiling is een design van Bert & Dennis voor Dark. De Chester Ceiling is een hanglamp. De naam komt van de oude chesterfields, banken en stoelen die gecapitonneerd zijn. De Chester is verkrijgbaar in het zwart of wit leder.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Chester Ceiling van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €776.00
 


Bestellen »

Nemo Projecteur 365
Magnify Nemo Projecteur 365
Nemo Projecteur 365

Verlichting Hang

Deze hanglamp is een ontwerp van Le Corbusier.
De nachtblauwe of zandwitte aluminium behuizing van de Projecteur 365, met industriële elementen geeft een rustige uitstraling. Het matte glas verdeelt het licht op een aangename manier waardoor uw ruimte prettig wordt verlicht.
Naast de hanglamp is de Projecteur 365 ook te bestellen als wandlamp, plafondlamp, vloerlamp en met een klem. De snoerlengte is 3 meter.
Type licht is E27 en MAX 150W en dimbaar.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Projecteur 365, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Nemo.

 
 

Prijs: €787.00
 


Bestellen »

Vitra Akari 33n
Magnify Vitra Akari 33n
Vitra Akari 33n

Verlichting Hang

Isamu Noguchi heeft vanaf 1951 meer dan 100 licht sculpturen gemaakt. Enkelen daarvan worden door Vitra geproduceerd. Akari staat in het japans voor helderheid en licht.
Isamu Noguchi heeft de bedoeling om met de lampen het licht van de zon na te bootsen dat gefilterd wordt door het shoji-papier.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Akari 33N van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €794.00
 


Bestellen »

Vitra Akari 75d
Magnify Vitra Akari 75d
Vitra Akari 75d

Verlichting Hang

Isamu Noguchi heeft vanaf 1951 meer dan 100 licht sculpturen gemaakt. Enkelen daarvan worden door Vitra geproduceerd. Akari staat in het japans voor helderheid en licht.
Isamu Noguchi heeft de bedoeling om met de lampen het licht van de zon na te bootsen dat gefilterd wordt door het shoji-papier. De Akari 75D heeft een hoogte van 69 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Akari 75D van Vitra, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €795.00
 


Bestellen »

Dark Tsjoepy S
Magnify Dark Tsjoepy S
Dark Tsjoepy S

Verlichting Hang

De Tsjoepy is een design van Anthony Duffeleer voor Dark. De Tsjoepy is een hanglamp die zorgt voor sfeer en algemeen licht. De Tsjoepy is gemaakt van gegoten polyester en is in de kleuren wit, zwart en rood verkrijgbaar.
Mocht u nog meer vragen hebben omtrent de Tsjoepy van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “ onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €796.00
 


Bestellen »

Rotaliana Bpl H2
Magnify Rotaliana Bpl H2
Rotaliana Bpl H2

Verlichting Hang

De BPL H2 is ontworpen door Camilla Diedrich. Hij is gemaakt van een polyester weefsel wat over een gepoedercoat staal frame is getrokken. De BPL H2 heeft een diameter van 39cm en kan tot een maximale hoogte van 185cm worden opgehangen. Het ontwerp van de BPL lampen heeft de Excelent Swedish DesignAward gewonnen.

Mocht u nog vragen hebben omtrent BPL van Rotaliana, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Rotaliana dealer

 
 

Prijs: €816.00
 


Bestellen »

Moooi Mistral
Magnify Moooi Mistral
Moooi Mistral

Verlichting Hang

De Mistral is een design van Moooi Works voor Moooi.
De Mistral is niet alleen mooi, maar ook heel functioneel en buitengewoon praktisch. Bij de Mistral zit een afstandsbediening om de gele ventilator in de lamp aan te zetten. De lampenkap is te bestellen in donkerbruin, wit en gebroken wit. Deze hanglamp is gemaakt van PVC, metaal, glas en MDF. Een mooie extra is dat de lamp te verstellen is van 20cm hoogte tot en met 107cm, daarnaast kan de Mistral ook opgehangen worden aan een plafond die tot wel 30 graden schuin is. De Mistral is verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin, wit en off-white. Zie de afbeelding met maten voor alle maten.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mistral van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €816.00
 


Bestellen »

Nemo Projecteur 365
Magnify Nemo Projecteur 365
Nemo Projecteur 365

Verlichting Hang

Deze plafondlamp is een ontwerp van Le Corbusier.
De nachtblauwe of zandwitte aluminium behuizing van de Projecteur 365, met industriële elementen geeft een rustige uitstraling. Het matte glas verdeelt het licht op een aangename manier waardoor uw ruimte prettig wordt verlicht.
Naast de plafondlamp is de Projecteur 365 ook te bestellen als wandlamp, vloerlamp en hanglamp.
Type licht is E27 en MAX 150W en dimbaar.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Projecteur 365, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van Nemo.

 
 

Prijs: €823.00
 


Bestellen »

Modular U Shape Suspended 3x Ar111
Magnify Modular U Shape Suspended 3x Ar111
Modular U Shape Suspended 3x Ar111

Verlichting Hang

De U shape suspended 2x Ar111 is een design van Rotorgroup voor Modular. Deze hanglamp is verkrijgbaar in mat wit en zwart, De U Shape Suspended 2x Ar11 wordt geleverd inclusief transformator en exclusief lichtbron. Mocht u meer informatie wensen omtrent de U shape suspended 2x Ar111 van Modular,neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Modular dealer.
 
 

Prijs: €829.00
 


Bestellen »

Moooi Valentine Baby
Magnify Moooi Valentine Baby
Moooi Valentine Baby

Verlichting Hang

De Valantine is een een ontwerp uit 2011 van Marcel Wanders.
Deze magische spiegel heeft met de kracht van kristal deze simpele lampenkap omgetoverd tot een boeket licht, het geblazen glas geeft iedere lamp haar specialiteit waardoor in iedere lamp het licht anders valt.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Valentine, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Valentine.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €840.00
 


Bestellen »

Dark Trapped
Magnify Dark Trapped
Dark Trapped

Verlichting Hang

De Trapped hanglamp is een design van Sem De L Anverre voor Dark. De Trapped hanglamp heeft een betekenis dat het licht gevangen zit in de lamp.De Trapped is leverbaar in de kleuren milky, red en clear.
Mocht u nog meer vragen hebben omtrent de Trapped van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “ onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €851.00
 


Bestellen »

Moooi Mask Lamp
Magnify Moooi Mask Lamp
Moooi Mask Lamp

Verlichting Hang

De Mask Lamp van Moooi is ontworpen door Stefano Giovannoni in 2010.
De bovennatuurlijke Mask Lamp is de uitvinding tussen vorm, geometrie, symmetrie, asymmetrie, betekenis en communicatie. Het is eikenhout is in de vorm geperst d.m.v. 3D techniek en staat stevig op een chromen voet.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mask Lamp van Moooi, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €855.00
 


Bestellen »

Vitra Akari 15 A
Magnify Vitra Akari 15 A
Vitra Akari 15 A

Verlichting Hang

Isamu Noguchi heeft vanaf 1951 meer dan 100 licht sculpturen gemaakt. Enkelen daarvan worden door Vitra geproduceerd. Akari staat in het japans voor helderheid en licht.
Isamu Noguchi heeft de bedoeling om met de lampen het licht van de zon na te bootsen dat gefilterd wordt door het shoji-papier. De hoogte van de Akari 15A is 33 cm. Er zijn nog 2 formaten leverbaar, deze kunt u vinden onder het kopje uitvoering in de keuzebalk.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Akari 15A van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €876.00
 


Bestellen »

Moooi Smoke Chandelier
Magnify Moooi Smoke Chandelier
Moooi Smoke Chandelier

Verlichting Hang

De Smoke Chandelier is een design van Maarten Baas voor Moooi uit 2002.
Het hout van deze lamp heeft een gebrand oppervlak met daar overheen een epoxy laag waardoor het een vreemd gevoel creërt van verbrande meubelen. De Smoke Chandelier is een ontzettend mooie lamp die zeker zal opvallen in uw interieur. Naast de Smoke Chandelier zijn er ook nog andere meubelen van Maarten Baas met hetzelfde uiterlijk van verbrand hout.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Smoke Chandelier, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Smoke Chandelier.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €887.00
 


Bestellen »

Vitra Akari 75a
Magnify Vitra Akari 75a
Vitra Akari 75a

Verlichting Hang

Isamu Noguchi heeft vanaf 1951 meer dan 100 licht sculpturen gemaakt. Enkelen daarvan worden door Vitra geproduceerd. Akari staat in het japans voor helderheid en licht.
Isamu Noguchi heeft de bedoeling om met de lampen het licht van de zon na te bootsen dat gefilterd wordt door het shoji-papier.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Akari 75A van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

 
 

Prijs: €910.00
 


Bestellen »

Spell Odyssey
Magnify Spell Odyssey
Spell Odyssey

Verlichting Hang

De Odyssey is een design van Sander van der Haar voor Spell.
Je mag geen nieuwe werelden verkennen, tenzij je de moed hebt om de kust uit het oog te verliezen. Wij denken aan Neil Armstrong's gedachte toen hij zijn reis naar de maan maakte. Geïnspireerd is door deze eenvoudige gedachte, Odyssey brengt licht naar het onbekende in een binnenlandse ruimte met elegantie en gratie.
De Odyssey is verkrijgbaar in een hoge en lage versie, bent u hierin geïnteresseerd kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Odyssey van Spell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Spell dealer.

 
 

Prijs: €954.00
 


Bestellen »

Dark Chester Floor
Magnify Dark Chester Floor
Dark Chester Floor

Verlichting Hang

De Chester Floor is een design van Bert & Dennis voor Dark. De Chester Floor is een vloerlamp. De naam komt van de oude chesterfields, banken en stoelen die gecapitonneerd zijn. De Chester is verkrijgbaar in het zwart of wit leder.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Chester Floor van Dark, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Dark dealer.

 
 

Prijs: €973.00
 


Bestellen »

Verlichting Hang 121 tot 150 van 208 Eerste | Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende | Laatste