Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Cassina 312 Willow 1
Magnify Cassina 312 Willow 1
Cassina 312 Willow 1

Fauteuils En Hockers

De Willow 1 is een design van Rietveld en wordt geproduceerd door Cassina. Charles Rennie Mackintosh ontworp in 1904 nog een stoel voor Tea Miss Cranston 's Rooms , dit keer in de Willow Road.
Net als bij de Hill House voorzitter, is de Willow Chair sterk beïnvloed door de Japanse ontwerpfilosofie .
De kussentjes van de Willow 1 is verkrijgbaar in de kleuren groen of beige.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het de Willow 1, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Cassina dealer.

 
 

Prijs: €5195.00
 


Bestellen »

Fritz Hansen Egg Fame Ducale 08
Magnify Fritz Hansen Egg Fame  Ducale 08
Fritz Hansen Egg Fame  Ducale 08

Fauteuils En Hockers

De Egg is een ontwerp van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen en is in eerste instantie speciaal ontworpen voor het Royal Hotel in Copenhagen, in 1958.
De opdracht om elk element van het hotel te intergreren met de meubelen was een enorme kans voor Arne Jacobsen om zijn theorie te realiseren. De Egg is een van de prachtpraaltjes uit de collectie van Arne Jacobsen, ontworpen met de nieuwste technieken; sterk schuim als zitschaal onder de bekleding. Door het unieke design wat een stukje privacy geeft, is de Egg ideaal in openbare ruimtes, maar ook thuis als lounge chair.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Egg van Fritz Hansen, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Egg.

 
 

Prijs: €4984.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2