Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 6 van 6
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Casmania Loop
Magnify Casmania Loop
Casmania Loop

Public Seating

De Loop is een design van Sophie de Vocht voor Casamania.
Deze chaise longue is het werk van de jonge nederlandse ontwerpster. De chaise longue steunt om de metalen structuur. De stoel functioneert als schommelstoel en vormt een harmonie tussen mens en natuur. De elementen die deze moderne chais longue bezit is puur vakmanschap.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Loop van Casamania, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Casamania dealer.

 
 

Prijs: €5294.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Primary Quattro
Magnify Quinze and Milan Primary Quattro
Quinze and Milan Primary Quattro

Public Seating

De Primary Quattro Mirror is een design van Quinze & Milan.
Deze gespiegelde vier-zitsbank is alles behalve standaard. Deze bank is waterbestendig en vlamvertragend, bovendien maakt de Quattro bijna geen geluid dankzij het zelfgemaakte schuim dat Q&M heeft ontworpen.
De Quattro Mirror is te bestellen in tal van kleuren. Deze kunt u kiezen onder het kopje Kleuren.
Heeft u nog vragen omtrent de Primary Quattro van Quinze & Milan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands ´onderdeel van Deal BV´ is officieel Quinze & Milan dealer.

 
 

Prijs: €5813.00
 


Bestellen »

Freeform Sofa
Magnify Freeform Sofa
Freeform Sofa

Public Seating

Freeform Sofa is een design van Isamu Noguchi voor Vitra.
Freeform Sofa heeft sculpturale vormen die doen denken aan platte rivierkiezelstenen. Dankzij de organische vormen en de bekledingsstoffen in natuurlijke kleuren komt de sofa licht en elegant over.
Het frame van de sofa is gemaakt van beukenhout. Freeform Sofa is klassiek gestoffeerd met een afneembare bekleding. De poten zijn verkrijgbaar in naturel esdoorn of in gebeitst notenkleur.
Freeform Sofa is ook verkrijgbaar met voetenbankje. Kijkt u voor het voetenbankje bij Freeform Ottoman.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Freeform Sofa. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €7375.00
 


Bestellen »

Vitra Meda Gate
Magnify Vitra Meda Gate
Vitra Meda Gate

Public Seating

De Meda Gate is een design van Alberto Meda voor Vitra.
Deze zeer comfortabele en onderhoudsvriendelijke stoel is geschikt voor 3 personen in bijvoorbeeld in openbare wachtruimtens. De drie zitschalen zijn naast elkaar geplaatst op een T-frame. Daarnaast zit aan beide kanten een tafeltje. Er zijn andere opstellingen mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
De Meda Gate is leverbaar met een onderstel in gepoedercoat zilver grijs aluminium of gepolijst aluminium en een zitting in polyurethaan basic dark, polyurethaan chocolade, leder nero en leder chocolade.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Meda Gate van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €5512.00
 


Bestellen »

Vitra Eames Tandem Seating Ts-2
Magnify Vitra Eames Tandem Seating Ts-2
Vitra Eames Tandem Seating Ts-2

Public Seating

De Eames Tandem Seating TS-2 is een design van Charles & Ray Eames voor Vitra. Deze bestaat uit 1 basis-ziteenheid en 1 koppel-zitelement met een hoogglans chroom onderstel.
De Tandem Seating is een modulair en solide systeem voor gemakkelijk en ontspannen zitting in openbare wachtruimten, bijvoorbeeld op luchthavens of op stations. De Constructie is op extreme belastingen berekend. De slijtvaste zit- en rugkussens kunnen ter plekke apart worden verwisseld. Het ruime zitoppervlak en de sandwichcontructie van de bekleding zorgen voor een hoog zitcomfort.
Het onderstel van de Eames Tandem Seating TS-2 is van hoogglans chroom. De zitting is verkrijbaar in verschillende leder kleuren die kunt u vinden onder het kopje "kleuren".
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Eames Tandem Seating TS-2 van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €6745.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Airbench Double 02
Magnify Quinze and Milan Airbench Double 02
Quinze and Milan Airbench Double 02

Public Seating

De Airbench is een design van SAQ. Dit meubel schept een landschap in de menselijke interactie. De Airbench van Quinze & Milan biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. De Airbench bestaat uit de materialen eikenhout gecombineerd met QM Foam. Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Mensen worden gedwongen om te zitten in een open sfeer en cocooning is zeer een herinnering uit het verleden. Vanwege de filosofie achter hen, Airbenches zijn de ideale communicatie-instrumenten in de openbare ruimtes, musea, tentoonstellingen, bibliotheken, lounges, luchthavens, wachtkamers en nog veel meer. De Airbench is ook leverbaar in een enkele uitvoering. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering. De Airbench van Quinze en Milan heeft de mogelijkheid voor rugsteunen, bent u hierin geïnteresseerd of wilt u meer informatie omtrent de Airbench, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Airbench van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €5138.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 6 van 6