Je bent hier: Home » Philppe Starck

Zoekresultaten voor 'Philppe Starck'

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Charles Ghost 46 Cm
Magnify Kartell Charles Ghost 46 Cm
Kartell Charles Ghost 46 Cm

Barkrukken

De Charles Ghost van Kartell is een design van Philippe Starck en de vorm doet denken aan de stoelen in de 19de eeuw. De lijn van de poten is afgerond en licht golvend en dat is een icoon van de klassieke kruk.
Charles Ghost is vervaardigd uit een uniek doorzichtig polycarbonaat, waardoor het onverwoestbaar is. Dit draagt ertoe bij dat de kruk overal kan gebruikt worden. De kruk is beschikbaar in drie verschillende maten. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'. Een krukje om af en toe gewoon even op te zitten tot een kruk voor in de keuken of aan de bar. Ze past zich aan aan gesloten en aan open omgevingen en ze past bij om het even welk meubilair en in om het even welke cultuur.
Het brede kleurengamma van de Charles Ghost van Phillipe Starck, met doorzichtige en ondoorzichtige kleuren, draagt bij tot het realiseren van intrigerende kleurencombinaties.
Mocht u meer informatie wensen over de Charles Ghost van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Charles Ghost.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €115.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1