Je bent hier: Home » Kartell

Zoekresultaten voor 'Kartell'

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Bloom
Magnify Kartell Bloom
Kartell Bloom

Verlichting Hang

De Bloom is een ontwerp van Ferrucio Laviani voor Kartell.
De Bloom is een hanglamp, met een speciale touch. Een kunstwerk dat ertoe in staat is een kamer aan te kleden en een 'schitterende en stralende' atmosfeer te creëeren.
De Bloom bestaat uit een buisvormig geraamte in polycarbonaat dat volledig bedekt is met een structuur van kleine bloemen met dubbele kroon. Het resultaat is een industrieel geproduceerde lamp met de vormen en stilistische complexiteit van een uniek, ambachtelijk stuk. Een reeks lampen op de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloembladeren door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen geweerkaatst wordt.
De Bloom is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zie hiervoor het keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'. De totale lengte is minimaal 80 tot maximaal 240 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Bloom van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
Veelvormig en veelzijdig, opstapelbaar en modulair rekkensysteem dat verschillende geometrische en chromatische combinaties mogelijk maakt. Dit meubel kan zowel dienst doen als opbergmeubel en scheiding. Het is een veelzijdig voorwerp dat zonder problemen in elke hoek van de badkamer of in andere kamers van het huis kan worden geplaatst.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kartell Sound-Rack, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties van Kartell leveren.

 
 

Prijs: €560.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1