Je bent hier: Home » Utrecht Design

Zoekresultaten voor 'Utrecht Design'

Zoekresultaten 2371 tot 2400 van 2876 Eerste | Vorige | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | Volgende | Laatste
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Buzzigrip Grip New Version
Magnify Buzzigrip Grip New Version
Buzzigrip Grip New Version

Akoestische Oplossingen

BuzziGrip New Version is een design van Sas Adriaenssens voor BuzziSpace. BuzziGrip New Version is een Board gecombineerd met handige zuignappen op de achterkant. Hierdoor kan je het makkelijk koppelen aan kasten of ramen zonder dat hij een magnetische tegenpool nodig heeft. Altijd en overal praktisch om orde en overzicht te bewaren met een coole look. De BuzziGrip is verkrijgbaar in diverse breedtes met een hoogte van 80cm. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie. De BuzziGrip New Version is in vele maten Verkrijgbaar. Mocht u meer informatie wensen omtrent de BuzziSpace Grip New Version. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel BuzziSpace dealer.
 
 

Prijs: €163.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame
Magnify Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame
Arper Catifa 80 Rechthoekig Frame

Fauteuils En Hockers

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 38cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepoedercoate afwerking. De stoel is uitgevoerd met een swivel onderstel en is ook verkrijgbaar met een terugdraai mechanisme.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1781.00
 


Bestellen »

Spell Nomad Vierkant
Magnify Spell Nomad Vierkant
Spell Nomad Vierkant

Tafel Bijzet

De Nomad van Spell is een design van Spell. De leef en werkomgeving worden dynamischer, waar ontspannen en werkruimten overlappen de Nomad tablet tafel voelt zich hier thuis. Diverse tablet systemen kunnen worden gebruikt voor het wachten, werken, ontspannen en zelfs bij kleine vergaderingen. Dit tafeltje is uitermate geschikt om de Ipad 2, Ipad, Galaxy 10.1, playbook, touchpad of xoom in te klikken.
De Nomad is verkrijgbaar in ronde en vierkante formaten en in diverse kleuren. Deze Nomad heeft een vierkant uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Nomad van Spell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Spell dealer.

 
 

Prijs: €310.00
 


Bestellen »

Alias Spaghetti Chair
Magnify Alias Spaghetti Chair
Alias Spaghetti Chair

Eetkamerstoelen

De Alias Spaghetti chair is een stoel ontworpen door Giandomenico Belotti.
Spaghetti chair is de stoel die symbool staat voor de geschiedenis van het Alias design en de eerste van de Alias stoelen die werd opgenomen in de collectie van het MoMA museum in New York. De constructie is van gelakt rond staal of verschroomd ( meer prijs ) , de zittingen en rugleuningen in PVC, discretie in de transparante versie, meer uitgesproken in de verschillende kleurschakelingen.
Alias Spaghetti chair is ook te verkrijgen in stapelbare versie en verschillend onderstel.
Mocht u meer informatie wensen over de Spaghetti chair van Alias, neemt u dan contact met ons op. Dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de stoel Spaghetti chair.
BigBrands " onderdeel van Deal BV" officeel Alias dealer.

 
 

Prijs: €272.00
 


Bestellen »

Kartell Mauna-kea Kruk 83 Cm
Magnify Kartell Mauna-kea Kruk 83 Cm
Kartell Mauna-kea Kruk 83 Cm

Barkrukken

De familie Mauna-Kea van Kartell, een design van Vico Magistretti, is een ideale oplossing voor de zakenwereld, zowel door de formele oplossing van het project als door de gebruikte materialen. Niettemin past de Mauna-Kea dankzij de elegantie van de materialen en het gebruik van levendige kleuren ook perfect in en buitenshuis. De Mauna-Kea is leverbaar in diverse uitvoeringen namelijk, als barkruk in twee verschillende hoogtes, zie de keuzebalk onder het kopje afmeting, als stoel met een vierpoots onderstel met of zonder armleuningen en in hoogte verstalbare draaistoel met een onderstel met vijf poten en armleuningen. Mocht u meer informatie wensen over de Mauna-Kea van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Mauna-Kea. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Kartell dealer.
 
 

Prijs: €300.00
 


Bestellen »

Eva Solo Waterkoker Zwart 1 5 Liter
Magnify Eva Solo Waterkoker Zwart 1 5 Liter
Eva Solo Waterkoker Zwart 1 5 Liter

Keuken

Eva Solo

Met zijn retro-look zal deze waterkoker van Eva Solo zeker de aandacht trekken en kan de waterkoker prima meegenomen worden van de keuken naar de tafel. De waterkoker is ideaal voor een snelle kop thee of koffie, terwijl het stijlvolle en tijdloze design door zijn eenvoud altijd met andere producten matcht.De waterkoker is voorzien van een druppel-vrije schenktuit om morsen te voorkomen en beschikt ook over een ge´ntegreerde klep die niet in de weg zit bij het vullen van de waterkoker. Bovendien kan de waterkoker 360░ draaien op zijn voet en is de waterkoker draadloos. De volume indicator is eenvoudig af te lezen, het warmte element is goed verborgen en de waterkoker schakelt automatisch uit wanneer het water kookt. De kan heeft een inhoud van 1,5 liter. Naast deze zwarte uitvoering is de waterkoker ook verkrijgbaar in wit (artikel 113475).
 
 

Prijs: €89.00
 


Bestellen »

Eva Solo Waterkoker Wit 1 5 Liter
Magnify Eva Solo Waterkoker Wit 1 5 Liter
Eva Solo Waterkoker Wit 1 5 Liter

Keuken

Eva Solo

Met zijn retro-look zal deze waterkoker van Eva Solo zeker de aandacht trekken en kan de waterkoker prima meegenomen worden van de keuken naar de tafel. De waterkoker is ideaal voor een snelle kop thee of koffie, terwijl het stijlvolle en tijdloze design door zijn eenvoud altijd met andere producten matcht.De waterkoker is voorzien van een druppel-vrije schenktuit om morsen te voorkomen en beschikt ook over een ge´ntegreerde klep die niet in de weg zit bij het vullen van de waterkoker. Bovendien kan de waterkoker 360░ draaien op zijn voet en is de waterkoker draadloos. De volume indicator is eenvoudig af te lezen, het warmte element is goed verborgen en de waterkoker schakelt automatisch uit wanneer het water kookt. De kan heeft een inhoud van 1,5 liter. Naast deze witte uitvoering is de waterkoker ook verkrijgbaar in zwart (artikel 113476).
 
 

Prijs: €99.95
 


Bestellen »

Label Tiba
Magnify Label Tiba
Label Tiba

Eetkamerstoelen

De Tiba is een design van Gerard van den Berg voor Label. De Tiba van Label is vervaardigd uit een RVS frame en een vulling van vormschuim met dacron. De Poten zijn verkrijgbaar in wielen, RVS en hout. De Tiba is in vele ledergroepen en stofgroepen verkrijgbaar. De ledergroep Callaghan kunt u vinden onder het kopje kleuren. Bent u geinteresseerd in meer ledergroepen en wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tiba van Label, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Label dealer.
 
 

Prijs: €1134.00
 


Bestellen »

Kartell Louis Ghost
Magnify Kartell Louis Ghost
Kartell Louis Ghost

Stapelbare Stoelen

De Louis Ghost van Kartell is een comfortabele leunstoel uit het Louis XV-design van designer Phillipe Starck.
De Louis Ghost is het meest gedurfde voorbeeld ter wereld van het spuitgieten van polycarbonaat in een unieke vorm. Ondanks het wazige en kristallen beeld is de Louis Ghost van Kartell stabiel, duurzaam en bestand tegen schokken en weersinvloeden.
De Louis Ghost van Phillipe Starck is met zijn sterke uitstraling en aanzienlijke esthetische aantrekkingskracht geschikt voor elke woonomgeving of collectieve ruimte.
Mocht u meer informatie wensen over de Louis Ghost van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Louis Ghost. Leverbaar per 2 stuks. Getoonde prijs is per stuk.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €262.00
 


Bestellen »

Bloomholland Pot No Light
Magnify Bloomholland Pot No Light
Bloomholland Pot No Light

Buiten Accessoires

Pot geen verlichting is een design van BLOOMholland. Zonder verlichting en geen dubbele bodem.
De BLOOM pot van BLOOMholland is ook leverbaar met de hoogtes 40cm, 60cm en 90cm. En in de kleuren wit, rood, oranje, lime, roze, paars, taupe, grijs, framboos, geel, groen, blauw, licht grijs, beton grijs en zwart.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen omtrent deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Portable lamp van BLOOMholland.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel BLOOMholland dealer.

 
 

Prijs: €50.00
 


Bestellen »

Alias Spaghetti Armrest
Magnify Alias Spaghetti Armrest
Alias Spaghetti Armrest

Eetkamerstoelen

De Alias Spaghetti chair is een stoel ontworpen door Giandomenico Belotti.
Spaghetti chair is de stoel die symbool staat voor de geschiedenis van het Alias design en de eerste van de Alias stoelen die werd opgenomen in de collectie van het MoMA museum in New York. De constructie is van gelakt of verschroomd rond staal( meer prijs) , de zittingen en rugleuningen in PVC, discretie in de transparante versie, meer uitgesproken in de verschillende kleurschakelingen.
Alias Spaghetti chair is ook te verkrijgen in stapelbare versie en verschillend onderstel.
Mocht u meer informatie wensen over de Spaghetti chair van Alias, neemt u dan contact met ons op. Dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de stoel Spaghetti chair.
BigBrands " onderdeel van Deal BV" officeel Alias dealer.

 
 

Prijs: €351.00
 


Bestellen »

Moooi Parent Table
Magnify Moooi Parent Table
Moooi Parent Table

Tafel Eetkamer

De Parent Table is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2009.
De Parent Table is kindermeubilair voor de ouders, want wie zegt dat kindermeubelen moeten worden mismatched van uw eigen stijl. Marcel Wanders is dus gekomen met meubilair dat voor kinderen lijkt maar gewoon voor volwassenen is en dat maakt het zo leuk en speels om te zien. De Parent Table is licht en robuust waardoor het perfect is om mee te spelen en stijlvol is om te bezitten. Naast de Parent Table is er ook nog de Parent Chair van Marcel Wanders om het setje af te maken.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Parent Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Parent Table.
BigBrands "onderdeel van DealBV" is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €232.00
 


Bestellen »

Inno Line Up Single
Magnify Inno Line Up Single
Inno Line Up Single

Kapstokken

De Line Up Single is een design van Harri korhonen voor Inno. De Line Up serie zijn kapstokken met een individuele look, uitgerust met frictie rubber haken die stevig de jassen hecht zodat voorkomen wordt dat deze vallen. De Line Up single is een staande kapstok die weinig ruimte inneemt, in diverse kleuren wordt aangeboden en er ook nog erg leuk uit ziet wanneer deze in een lange rij naast elkaar wordt geplaatst. Naast de Lin Up Single is er ook een wand versie. Deze kunt u vinden op de overzichtspagina. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Line Up Singl van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Line Up Single. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer.
 
 

Prijs: €246.00
 


Bestellen »

Leff Amsterdam Wandklok Fift25 Wit
Magnify Leff Amsterdam Wandklok Fift25 Wit
Leff Amsterdam Wandklok Fift25 Wit

Klokken

Leff Amsterdam

Deze witte wandklok van Leff heeft een retro uitstraling. Dit unieke design is
gemaakt uit geglazuurd keramiek en heeft een bol lopend glas over het uurwerk
wat afgerekt is met een stalen rand. De klok is 25 hoog en 32 cm breed. De klok
is ontworpen door Wllemijn Faber. Het is een geluidsloze klok met een Japans
precisie- uurwerk. Bij alle Leff klokken zit een garantie kaart van 5 jaar.
Verder wordt de klok geleverd inclusief schroef, plug, (AA) batterij,
schoonmaakdoekje en service pack etui. Elke klok van Leff wordt in een unieke
verpakking geleverd die bijna net zo mooi en sprekend is als de klokken zelf,
dat maalt de klok ideaal om te geven als cadeau. De klok is ook verkrijgbaar in
het grijs (123111).

 
 

Prijs: €109.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Magnify Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster

Loungestoelen

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 38cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking. De stoel is uitgevoerd met een swivel onderstel en is ook verkrijgbaar met een terugdraai mechanisme.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1323.00
 


Bestellen »

Hay Woody Mini 3 Rekken 2 Lagen
Magnify Hay Woody Mini 3 Rekken 2 Lagen
Hay Woody Mini 3 Rekken 2 Lagen

Boekenrekken

De Woody Mini is een design van HAY studio voor HAY. De kast is een modern interpretatie van een traditionele ladder shelving system.
Zonder voor- en achterkant kunt u hem ook als room divider gebruiken. De Woody Mini is verkrijgbaar met witte legplanken met een gezeept eiken frame, zwarte legplanken met een zwart frame en witte legplanken met een wit frame.
De Woody Mini van HAY is ook leverbaar in een hoge variant. Deze kunt u vinden in de overzichtspagina. Leverbaar met 1 of 3 rekken.
Kleurstalen op aanvraag en afbeelding wijkt af.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Woody Mini van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €329.00
 


Bestellen »

Toy Zwart Outlet
Magnify Toy Zwart Outlet
Toy Zwart Outlet

Outlet

Om ruimte te maken in ons magazijn ,hebben nog enkele Driade toy staan die we voor een heel speciale prijs aanbieden. De Driade Toy dient te worden afgehaald bij ons kantoor in Willemstad zolang de voorraad strekt. Bezorgen is eventueel mogelijk tegen meer kosten. Voor het afhalen dient u een afspraak te maken.
We hebben 4 stuk van deze Driade Toy op voorraad in de kleur zwart.
Deze design stoel is ontworpen door Philipe Starck. De Toy van Driade is geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Driade deale

 
 

Prijs: €119.00
 


Bestellen »

Artemide Tolomeo Mini
Magnify Artemide Tolomeo Mini
Artemide Tolomeo Mini

Verlichting Tafel

De Tolomeo Mini is een design van Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina voor Artemide. De Tolomeo is een originele aluminium uitgevoerde bureaulamp, met beweegbare armen.
Deze bureaulamp heeft een in alle richtingen verstelbare lampenkap. De scharnierpunten en de bevestingen zijn gemaakt van gepolijst aluminium en voorzien van een veersysteem. De lampvoet heeft een doorsnede van 20 cm en dient u appart te bestellen, de maximale hoogte van de lamp is 108 cm. De kap is leverbaar in aluminium of zwart.
De Tolomeo Mini is verkrijgbaar met halogeen licht of fluo licht.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tolomeo van Artemide, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Artemide dealer.

 
 

Prijs: €171.00
 


Bestellen »

Blomus Waterkaraf Aldoa 0 9 Liter - Limited Edition
Magnify Blomus Waterkaraf Aldoa 0 9 Liter - Limited Edition
Blomus Waterkaraf Aldoa 0 9 Liter - Limited Edition

Tafel

Blomus

De waterkaraf Aldoa van Blomus heeft een prachtig design en is ideaal voor vele gelegenheden zoals een warme zomeravond in de tuin of bij een uitgebreid diner op tafel. Eigenlijk kun je deze karaf elke dag wel gebruiken. Door zijn slanke postuur past hij eenvoudig in de koelkastdeur en u schenkt in een handomdraai stijlvol een glas heerlijk gekoeld water. De karaf is uiteraard ook geschikt voor sappen en limonade. De karaf heeft een druppelvrije schenktuit en sluit automatisch af na het schenken. Een zeer handige aanvulling voor bij u thuis dus en zeer zeker geschikt voor het geven als cadeau! Let op: deze karaf is een gelimiteerde uitgave. Hierdoor aantrekkelijk geprijsd, maar er geldt op=op.
 
 

Prijs: €29.95
 


Bestellen »

Hay Two Ways
Magnify Hay Two Ways
Hay Two Ways

Tapijten

De Two Ways is een design van Merethe Erbou Laurent voor HAY.
Het Two Ways tapijt is op twee manieren geweven in heldere papier garen en in 3 lagen. Elk Two Ways tapijt is gemaakt van drie tinten garen - een sterke fluorescerende kleur gecombineerd met natuurlijkekleur en grijs. Wanneer u kijkt naar het Two Ways tapijt, geeft het een optisch effect en veranderd het van karakter. De Two Ways heeft een gedurfde en moderne uitstraling.
Het Two Ways tapijt heeft een hoge duurzaamheid, lichtechtheid en is hypoallergeen en in verschillende maten verkrijgbaar. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Two Ways van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor de aanvullende informatie omtrent de HAY Two ways.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €259.00
 


Bestellen »

Wmf Paprika En-/of Peperboor Profi Plus Uit Rvs
Magnify Wmf Paprika En-/of Peperboor Profi Plus Uit Rvs
Wmf Paprika En-/of Peperboor Profi Plus Uit Rvs

Keuken

Wmf

Dankzij de gekartelde rand verwijdert u in een handomdraai het klokkenhuis uit de groentes. Deze groente boor is geschikt voor de grotere klokkenhuizen. Een tip voor het gebruik: wie meer van hartige gerechten houdt - u kunt de paprikaboor en peperboor even goed gebruiken voor het uithollen van andere groentes. Ze smaken heerlijk met een vulling van kruiden, uien, olijven, enz. Deze functionele boor is onderdeel van de serie Profi Plus. Deze serie bevat meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs aan de hoogste eisen van professionele koks voldoen. De boor is vervaardigd uit hoogwaardig Cromargan« roestvrij edelstaal 18/10. De boor is absoluut vormvast, duurzaam, gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en onverwoestbaar. Het aantrekkelijke en tegelijkertijd tijdloze design past in iedere moderne keuken.
 
 

Prijs: €14.90
 


Bestellen »

That Chair Barkruk
Magnify That Chair Barkruk
That Chair Barkruk

Barkrukken

De That Chair Barkruk is een design van Richard Hutten voor Lensvelt.De This Chair behoort tot de familie van de This-, That- & Than Chairs. Afbeelding is een indicatie.
Het ergonomische comfort van de stoel stond bij het ontwerp van Richard Hutten centraal.De stoel kan worden toegepast in conferentie ruimten, vergaderzalen en wachtruimtes. De That Chair Barkruk is leverbaar in diverse kleuren, het onderstel is gemaakt van verchroomd stafstaal.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoeringen, kiest u dan onder het kopje uitvoering uw gewenste uitvoering.
Mocht u meer informatie wensen over de That Chair Barkruk neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de That Chair Barkruk.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Lensvelt dealer.

 
 

Prijs: €290.00
 


Bestellen »

Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen
Magnify Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen
Kartell Audrey Stoel Zonder Armleuningen

Eetkamerstoelen

De Audrey stoel is een design van Piero Lissoni voor Kartell. Deze veelzijdige stoel is verkrijgbaar in vele kleuren. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'kleur'. De stoel is beschikbaar met en zonder armleuningen. Deze varianten vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'.
Het onderstel van de Audrey stoel is in verschillende kleuren te verkrijgen neem hiervoor contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Audrey stoel voor Kartell, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €269.00
 


Bestellen »

Moooi Miyake 110
Magnify Moooi Miyake 110
Moooi Miyake 110

Verlichting

De Miyake is een design van Arihiro Miyake voor Moooi uit 2009. Realiteit en mensen kunnen aan de buitenkant erg simpel zijn, maar van binnenin zijn ze allemaal anders. Hetzelfde voor de Miyake, waarom zou een lamp geen rust en eenvoud uistralen? Miyake is een ode aan de geometrie en het leven op aarde.
De Miyake heeft een voet van beton, de lamp van metaal met een aluminium arm. De Miyake heeft een transparant snoer van 150 cm. De lamp kunt u alle richtingen draaien en door middel van een knopje onderaan het licht kunt u de Miyake dimmen. De Miyake 110 is geschikt als vloerlamp. De Miyake is wit en de voet betonwit.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Miyake van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €649.00
 


Bestellen »

Hay Woody Column Low 1 Rek 3 Lagen
Magnify Hay Woody Column Low 1 Rek 3 Lagen
Hay Woody Column Low 1 Rek 3 Lagen

Boekenrekken

De Woody Column Low is een design van HAY studio voor HAY. De kast is een modern interpretatie van een traditionele ladder shelving system.
Zonder een voor- en achterkant kunt u hem als room divider gebruiken. De witte Woody Column Low heeft witte legplanken en een gezeept eiken of wit frame. De zwarte Woody Column Low heeft zwarte legplanken en een zwart frame.
De Woody Column Low van HAY is ook leverbaar in een hoge variant. Deze kunt u vinden in de overzichtspagina. Leverbaar met 1 of 3 rekken.
Kleurstalen op aanvraag. Afbeelding wijkt af.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Woody Column Low van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €240.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Magnify Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster
Arper Catifa 80 Lounge Chair Vierster

Fauteuils En Hockers

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 38cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking. De stoel is uitgevoerd met een swivel onderstel en is ook verkrijgbaar met een terugdraai mechanisme.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1323.00
 


Bestellen »

Artemide Megaron Terra
Magnify Artemide Megaron Terra
Artemide Megaron Terra

Verlichting Vloer

De Megaron Terra is een design van Gianfranco Frattini voor Artemide.
De lamp heeft een stalen basis met een doorsnede van 35cm. De corpus is gemaakt van aluminium met een hoogte van 182cm. De vloerlamp zorgt voor een goede lichteverdeling in de ruimte. Aan de zijkant van deze lamp is er een schuifdimmer bevesigd.
De Megaron Terra is verkrijgbaar met een gepolijste corpus en een zwart gelakte corpus. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de uitvoering kiest u dan onder het kopje uitvoering voor de gewenste uitvoering. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Megaron Terra van Artemide, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Big Brands "onderdeel van Deal BV" is officeel Artemide dealer.

 
 

Prijs: €737.00
 


Bestellen »

Kartell Comback Chair Vier Poot Hout
Magnify Kartell Comback Chair Vier Poot Hout
Kartell Comback Chair Vier Poot Hout

Eetkamerstoelen

De Comback chair vierpoot hout is een design van Patricia Urquiola voor Kartell.
Kartell heeft een nieuwe look gegeven aan de Windsor chair een grote klassieker. Het gebruik van plastic en bleke tinten geven een vleugje lichtheid aan de hedendaagse Comback stoel.
De stoel is uitgevoerd met een vierpoot houten onderstel de poten zijn gemaakt van eiken gelakt of gelakt. De zitting is gemaakt van een thermoplastic. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kartell Comback met een vierpoot onderstel neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en levert alle producten en opties.

 
 

Prijs: €478.00
 


Bestellen »

Moooi Parent Table
Magnify Moooi Parent Table
Moooi Parent Table

Tafel Kinderen

De Parent Table is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2009.
De Parent Table is kindermeubilair voor de ouders, want wie zegt dat kindermeubelen moeten worden mismatched van uw eigen stijl. Marcel Wanders is dus gekomen met meubilair dat voor kinderen lijkt maar gewoon voor volwassenen is en dat maakt het zo leuk en speels om te zien. De Parent Table is licht en robuust waardoor het perfect is om mee te spelen en stijlvol is om te bezitten. Naast de Parent Table is er ook nog de Parent Chair van Marcel Wanders om het setje af te maken.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Parent Table, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Parent Table.
BigBrands "onderdeel van DealBV" is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €232.00
 


Bestellen »

Vitra Esu Bookcase
Magnify Vitra Esu Bookcase
Vitra Esu Bookcase

Opbergmogelijkheden

ESU Bookcase is een design van Charles & Ray Eames voor Vitra.
In 1949 ontwikkelde Charles en Ray Eames een geheel nieuw systeem van vrijstaande, multifunctioneel toepasbare stelling die volgens het principe van industriële serieproductie waren geconstrueerd.
ESU Bookcase is gemaakt van multiplex. De schermen zijn afgewerkt met een kleurlak. Het metale oppervlak is geborsteld en galvanisch verzinkt. De poten zijn in hoogte verstelbaar.
De Eames Storage Unit ESU is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de ESU Bookcase, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €2407.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 2371 tot 2400 van 2876 Eerste | Vorige | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | Volgende | Laatste