Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1501 tot 1530 van 2934 Eerste | Vorige | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | Volgende | Laatste
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Zack Wijnfleshouder Daccio
Magnify Zack Wijnfleshouder Daccio
Zack Wijnfleshouder Daccio

Wijn bar

Zack

Is er een mooiere manier om een goede wijn te presenteren dan in deze stijlvolle wijnfleshouder 'Daccio' van Zack? De design houder is sober en toch zeer slim vormgegeven. De houder is bijzonder stabiel zodat de fles stevig blijft staan en is prachtig uitgevoerd in rvs. Geschikt voor één fles. Een schitterend geschenk! Zoekt u toch een ander model? In onze shop vindt u diverse wijnfleshouders van Zack.
 
 

Prijs: €29.00
 


Bestellen »

Muuto Fluid
Magnify Muuto Fluid
Muuto Fluid

Verlichting

De Fluid is een design van Claesson Koivisto Rune voor Muuto. De Fluid is een hanglamp met een eigen persoonlijkheid en ambiance. Door het materiaal straalt er een warm licht vanaf. U kunt de lamp alleen hangen of in een groep. De Fluid is gemaakt van mat glas waardoor het licht op een fijne manier de ruimte verlicht.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Fluid van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €201.00
 


Bestellen »

Arper Leaf Stapelbaar
Magnify Arper Leaf Stapelbaar
Arper Leaf Stapelbaar

Eetkamerstoelen

De Leaf stoel is een design van Lievore Altherr Molina voor Arper.
De stoel is geïnspireerd op een blad van een boom. De stoel heeft dan ook de structuur van een bladnerf en is in drie kleuren te verkrijgen.
Mocht u meer informatie wensen over de Leaf chair, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Leaf van Arper.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €299.00
 


Bestellen »

Magis Stool One Gepolijst Aluminium 67 Cm
Magnify Magis Stool One Gepolijst Aluminium 67 Cm
Magis Stool One Gepolijst Aluminium 67 Cm

Barkrukken

De Stool one is een design van Konstantin Grcic voor Magis.
De drievoetige barstoel is geschikt voor zowel binnen als buiten. Hij is stapelbaar tot 4 stuks. Hij is in verschillende versies te verkrijgen. Deze Stool One heeft de afwerking gepolijst aluminium.
Mocht u meer informatie wensen omtrent Stool One van Magis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Magis dealer.

 
 

Prijs: €417.00
 


Bestellen »

Serie 7 Zitting
Magnify Serie 7 Zitting
Serie 7 Zitting

Kussens

Kussen voor de Serie 7 is een design van F. Selin voor Parkhaus.
Dit zitkussen is speciaal op maat gemaakt voor de Fritz Hansen Serie 7. Met de vele mogelijkheden in kleuren, is dit kussen in ieder interieur in te passen. Het zitkussen is van 5 mm dik vilt.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het kussen van de Serie 7 neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Parkhaus dealer.

 
 

Prijs: €39.00
 


Bestellen »

Hay Aac 22
Magnify Hay Aac 22
Hay Aac 22

Bureau En Vergaderstoelen

De About a Chair 22 is een design van Hee Welling.
Het kuipje van het materiaal polypropyleen is leverbaar in de kleur zwart of wit. De poten van de stoel zijn vervaardigd uit berkenhout, gefineerd met eiken of donker gebeitst essen.
Zithoogte 46 cm. Er is van deze stoel een lagere variant, deze vindt u in het overzichtmenu onder de naam About a Chair Low AAC 42.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de About a chair 22, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €229.00
 


Bestellen »

Muuto Mhy
Magnify Muuto Mhy
Muuto Mhy

VerlichtingDe Mhy is een design van Form us With Love voor Muuto. De Mhy is een hanglamp en kan zowel alleen als in een groep opgehangen worden. De Mhy is gemaakt van gelakt aluminium met een textiel koord. De Mhy is verkrijgbaar in het grijs, geel, paars, roze, wit, zwart, rood, lichtgroen en groen. De zwarte versie komt met een zwart koord en alle overige kleuren met een wit koord.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Mhy van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Muuto dealer.


 
 

Prijs: €160.00
 


Bestellen »

Parhaus Dcm Zitting
Magnify Parhaus Dcm Zitting
Parhaus Dcm Zitting

Kussens

Kussen voor de DCM is een design van A. Witte voor Parkhaus.
Deze zit mat is speciaal op maat gemaakt voor de Eames LCM. Met de vele mogelijkheden in kleuren, is deze mat in ieder interieur in te passen. De mat is van 5 mm dik vilt. Aan de onderzijde van de zitmat zit anti slip, zodat schuiven tot een minium beperkt blijft.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het kussen van de DCM, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Parkhaus dealer.

 
 

Prijs: €46.00
 


Bestellen »

Parhaus Zitting
Magnify Parhaus Zitting
Parhaus Zitting

Kussens

Kussen voor de HAL is een design van A. Witte voor Parkhaus.
Deze zit mat is speciaal op maat gemaakt voor de HAL. Met de vele mogelijkheden in kleuren, is deze mat in ieder interieur in te passen. De mat is van 5 mm dik vilt. Aan de onderzijde van de zitmat zit anti slip, zodat schuiven tot een minium beperkt blijft.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het kussen van de Vitra HAL, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Parkhaus dealer.

 
 

Prijs: €46.00
 


Bestellen »

Ant Zitting
Magnify Ant Zitting
Ant Zitting

Kussens

Kussen voor de Ant is een design van A. Witte voor Parkhaus.
Deze zit mat is speciaal op maat gemaakt voor de Fritz Hansen Ant. Met de vele mogelijkheden in kleuren, is deze mat in ieder interieur in te passen. De mat is van 5 mm dik vilt. Aan de onderzijde van de zitmat zit anti slip, zodat schuiven tot een minium beperkt blijft.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het kussen van de Ant, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Parkhaus dealer.

 
 

Prijs: €39.00
 


Bestellen »

Moooi Long Light
Magnify Moooi Long Light
Moooi Long Light

Verlichting

De Long Light is een design van Marcel Wanders uit 1999 voor Moooi. Deze retro hanglamp is gemaakt van PVC, viscose en metaal. De Long Light is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donker grijs en wit. De Long Light kan nog uitgebreid woren met een ceiling cap.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Long Light van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieeel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €571.00
 


Bestellen »

Moooi Emperor Suspended Lamp S
Magnify Moooi Emperor Suspended Lamp S
Moooi Emperor Suspended Lamp S

Verlichting Hang

De Moooi Emperor Suspended lamp is een design van Neri & Hu. Deze hanglamp is gemaakt van bamboe, glas en zamak, een zink legering. De Moooi Emperor Suspended is verkrijbaar in rood of zwart en is in 3 maten te verkrijgen.
Mocht u meer informatie wensen omtrent Emperor Suspended lamp van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €1102.00
 


Bestellen »

Moooi Lolita Suspended Lamp
Magnify Moooi Lolita Suspended Lamp
Moooi Lolita Suspended Lamp

Verlichting

De Lolita Table lamp is een design van Nika Zupanc voor Moooi. Deze speels gevormde hanglamp is gemaakt van kunststof. De Lolita Suspended lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, roze en wit.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Lolita Suspended lamp, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €463.00
 


Bestellen »

Parri Plastic/t
Magnify Parri Plastic/t
Parri Plastic/t

Tafels

De Plastic/T is een design van Marco Maran voor Parri. De Plastic/T is een eerbetoon aan de kunst van Brancusi. H et is niet alleen maar een stoel , maar een transformerend o bject: vandaag de dag een tafel maar altijd een kolom / sculptuur. De Plastic/T is leverbaar de kleuren wit en zwart. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Plastic van Parri, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Parri dealer.
 
 

Prijs: €242.00
 


Bestellen »

Arper Babar
Magnify Arper Babar
Arper Babar

Krukken

De Barbar is een design van Simon Pengelly voor Arper.
Met de Babar stoel van Arper haalt u een jeugdig en verwelkomend ontwerp in huis, of op kantoor. In een andere ruimte zal hij ook zeker niet misstaan. De Arper Barber beschikt over een ingebouwde voetsteun.
Mocht u meer informatie wensen over de Barbar, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Barbar.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €463.00
 


Bestellen »

Moooi Clusterlamp
Magnify Moooi Clusterlamp
Moooi Clusterlamp

Verlichting Hang

De Clusterlamp is een design van Joel Degermark voor Moooi. Deze moderne hanglamp is gemaakt van kunststof en in verschillende sets te verkrijgen. Deze kunt u vinden onder het kopje uitvoering.
Deze optie kiest u de Clusterlamp zonder lampen. De snoerlengte van de Clusterlamp is 400 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Clusterlamp van Moooi, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €282.00
 


Bestellen »

Arper Babar
Magnify Arper Babar
Arper Babar

Barkrukken

De Barbar is een design van Simon Pengelly voor Arper.
Met de Babar stoel van Arper haalt u een jeugdig en verwelkomend ontwerp in huis, of op kantoor. In een andere ruimte zal hij ook zeker niet misstaan. De Arper Barber beschikt over een ingebouwde voetsteun.
Mocht u meer informatie wensen over de Barbar, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Barbar.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €463.00
 


Bestellen »

Eva Solo Lotion Dispenser 100 Ml Wit
Magnify Eva Solo Lotion Dispenser 100 Ml Wit
Eva Solo Lotion Dispenser 100 Ml Wit

Badkamer toilet

Eva Solo

De populaire zeepdispenser van Eva Solo heeft nu ook een variant voor lotions. De dispenser is eenvoudig bedienbaar en hygiënisch in gebruik. Het design past perfect in elke stijlvolle badkamer of keuken. Door zijn minimalistische vormgeving, welke vrij is van zichtbare nerven of hoeken, is de dispenser makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. Vul de dispenser met lotion. Om te voorkomen dat u de dispenser te veel vult, zit er in het transparante binnenwerk een maatindicator.
 
 

Prijs: €29.95
 


Bestellen »

Zack Kurkentrekker Lavin 18 Cm
Magnify Zack Kurkentrekker Lavin 18 Cm
Zack Kurkentrekker Lavin 18 Cm

Wijn bar

Zack

Het is altijd een prachtig moment: een mooie fles wijn die wordt ontkurkt.
Wilt u dat echter goed doen, dan is een stevige kurkentrekker een must. Met de
rvs kurkentrekker Lavin van Zack gaat dat moeiteloos. De kurkentrekker is
geheel vervaardigd uit oersterk rvs en is voorzien van een hefboom. Hoogte 18
cm. De kurkentrekker ligt prettig in de hand en is – zoals u van Zack mag
verwachten en– vormgegeven met oog voor design en detail. Ook een leuk cadeau,
liefst samen met een goede fles wijn natuurlijk...

 
 

Prijs: €37.00
 


Bestellen »

Zack Kurkentrekker Modo 13 Cm
Magnify Zack Kurkentrekker Modo 13 Cm
Zack Kurkentrekker Modo 13 Cm

Wijn bar

Zack

Het is altijd een prachtig moment: een mooie fles wijn die wordt ontkurkt. Wilt u dat echter goed doen, dan is een stevige kurkentrekker een must. Met de rvs kurkentrekker Modo van Zack gaat dat moeiteloos. De kurkentrekker is geheel vervaardigd uit oersterk rvs en is voorzien van een hefboom. Hoogte 13 cm. De kurkentrekker ligt prettig in de hand en is – zoals u van Zack mag verwachten en– vormgegeven met oog voor design en detail. Ook een leuk cadeau, liefst samen met een goede fles wijn natuurlijk...
 
 

Prijs: €40.00
 


Bestellen »

Bloomholland Ornametrica Candelabre
Magnify Bloomholland Ornametrica Candelabre
Bloomholland Ornametrica Candelabre

Kandelaars

De Ornametrica Candelabre is een design van BLOOMholland. Deze kandelaar is gemaakt van aluminium. En gebasseerd op de serie van de IJslandse ontwerpers Aleksej Iskos en Aolsteinn Stefansson. Deze tafel kandelaar biedt plaats voor 8 kaarsen en is uitsluitend alleen verkrijgbaar in het zwart. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Ornametrica Candelabre van BLOOMholland, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
 
 

Prijs: €80.00
 


Bestellen »

Stelton Dienblad Wit Emma 30 X 43 Cm
Magnify Stelton Dienblad Wit Emma 30 X 43 Cm
Stelton Dienblad Wit Emma 30 X 43 Cm

Tafel

Stelton

Het serveren van koffie en thee voor een aantal mensen op de gemakkelijke manier. Verzamel de mokken, melkkan, suikerpot en vacuüm kannen op de nieuwe Emma dienblad van Stelton, zodat u alles in een keer kunt dragen. Het dienblad heeft hetzelfde harmonieus design als de andere producten van de serie Emma. De balans tussen het witte laminaat en de mooie bamboe frame geeft het dienblad een eenvoudige look en laat u genieten van zijn mooie vorm.
 
 

Prijs: €89.95
 


Bestellen »

Vitra Suita Love Kussen
Magnify Vitra Suita Love Kussen
Vitra Suita Love Kussen

Kussens

De Suita Love Kussen is een design van Antonio Citterio voor Vitra.
Deze bedrukte Love kussen is geschikt voor vele interieurs.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita Love Kussen van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €138.00
 


Bestellen »

Vitra Suita Geometric D Kussen
Magnify Vitra Suita Geometric D Kussen
Vitra Suita Geometric D Kussen

Kussens

De Suita Geometric D Kussen is een design van Antonio Citterio voor Vitra.
Deze bedrukte Geometric D kussen is geschikt voor vele interieurs.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Suita Geometric D Kussen van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €257.00
 


Bestellen »

Artemide Cabildo
Magnify Artemide Cabildo
Artemide Cabildo

Verlichting Vloer

De Cabildo is een design van Eric Sole voor Artemide. De Cabildo is een vloerlamp met touch-dimmer. De base en steel zijn gemaakt van gelakt staal en de kap van gelakt aluminium. Door de vorm van de kap verspreid de Cabildo een diffuus licht. De Cabildo is verkrijgbaar in het wit.Lees meer

Mocht u nog vragen hebben omtrent de Cabildo van Artemide, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Artemide dealer.

 
 

Prijs: €556.00
 


Bestellen »

Dum Cassius
Magnify Dum Cassius
Dum Cassius

Accessoires Kantoor

De Cassius is een ontwerp van DUM Design.
Deze boksbal is een knipoog naar de masculiniteit. De boksbal is op te hangen bij u thuis, maar ook op het werk om even stoom af te blazen. Hangdgemaakt van eco leer, 50 kg zwaar en stevig gestikt bestemd voor de meest gewelddadige vuistslagen en high kicks. Het niet-essentiële, doch ludieke accesoire is van bruin leer met rood stiksel. Inclusief haak en hangketting.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Cassius, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van DUM.

 
 

Prijs: €1930.00
 


Bestellen »

Wmf Schuimspaan Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Magnify Wmf Schuimspaan Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs
Wmf Schuimspaan Profi Plus Mat En Gepolijst Rvs

Keuken

Wmf

Deze schuimspatel cq. schuimlepel is onderdeel van de WMF serie Profi Plus. Deze serie bevat meer dan 100 verschillende keukenhulpjes, die zelfs aan de hoogste eisen van professionele koks voldoen. De zware uitvoering in hoogwaardig Cromargan roestvrij edelstaal 18/10 is absoluut vormvast en duurzaam, waterdicht, gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en onverwoestbaar. Het aantrekkelijke en tegelijkertijd tijdloze design past in iedere moderne keuken. Door de platte uitvoering kunt u ook 'zwemmende' etenswaren onder in de pan gemakkelijk uitnemen.
 
 

Prijs: €23.90
 


Bestellen »

Parhaus Sim Zitmat
Magnify Parhaus Sim Zitmat
Parhaus Sim Zitmat

Kussens

Kussen voor de Sim is een design van A. Witte voor Parkhaus.
Deze zit mat is speciaal op maat gemaakt voor de Sim. Met de vele mogelijkheden in kleuren, is deze mat in ieder interieur in te passen. De mat is van 5 mm dik vilt. Aan de onderzijde van de zitmat zit anti slip, zodat schuiven tot een minium beperkt blijft.
Mocht u meer informatie wensen omtrent het kussen van de Sim, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie over dit product.
BigBrands is officieel Parkhaus dealer.

 
 

Prijs: €39.00
 


Bestellen »

Casamania Vad Wood
Magnify Casamania Vad Wood
Casamania Vad Wood

Eetkamerstoelen

De Vad Wood is een design van Luca Nichetto voor Casamania. Het onderstel van deze stoel is gemaakt van eiken en de zitting van polypropyleen. De stoel heeft een zithoogte van 43,5 cm.
De Vad Wood is verkrijbaar in de kleuren wit, bruin, zwart, oranje, rood en groen.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Vad Wood van Casamania, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Casamania dealer.

 
 

Prijs: €380.00
 


Bestellen »

Wmf Augurkentang Bistro Gepolijst Rvs
Magnify Wmf Augurkentang Bistro Gepolijst Rvs
Wmf Augurkentang Bistro Gepolijst Rvs

Keuken

Wmf

Deze augurkentang uit de serie Bistro biedt het fraaie, tijdloze design en de uitstekende kwaliteit die u van WMF mag verwachten. Deze tang heeft aan de uiteinden kleine nopjes die ervoor zorgen dat de augurken eenvoudig te pakken zijn. Door zijn lengte kunt u ook uit de grootste potten de onderste augurken eenvoudig pakken. Het Cromargan gepolijst rvs zorgt voor vormstabiliteit, is reuk- en smaakneutraal, hygiënisch en uiteraard vaatwasmachinebestendig.
 
 

Prijs: €14.90
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1501 tot 1530 van 2934 Eerste | Vorige | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | Volgende | Laatste