Je bent hier: Home » Bigbrands

Zoekresultaten voor 'Bigbrands'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Moooi Tapered Table 190
Magnify Moooi Tapered Table 190
Moooi Tapered Table 190De Tapered Table is ontworpen door Marcel Wanders voor de collectie van Moooi. Het is een van de nieuwe producten van 2014 die in Milaan tijdens de Salone Del Mobile zijn gepresenteerd.

Bent u gefascineerd door dit product en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Moooi dealer en levert alle producten en opties van Moooi.
 

 

Prijs: €1617.00
 


Bestellen »

Round Rvs Dining Table
Magnify Round Rvs Dining Table
Round Rvs Dining TableDe Round tafel heeft een kwalitatief hoogwaardig roestvrij stalen onderstel, waarop verschillende tafelbladen mogelijk zijn. Er kan een massief houten, 12mm Alucompact, Color Core of 12mm helder glazen blad op geplaatst worden. Deze kunt u vinden in de keuzebalk onder het kopje uitvoering. Let op, van niet alle kleurmogelijkheden zijn er afbeeldingen geplaatst.
U vind hier de afmeting Ø100 cm bij een hoogte van 75 cm. Buisdikte: Ø102 mm. Mocht u geïnterresseerd zijn in de Round RVS Dining Table op een afmeting van Ø120cm of Ø130cm, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. Het onderstel is van RVS.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Lourens Fisher dealer.

 
 

Prijs: €1490.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2