Je bent hier: Home » Philppe Starck

Zoekresultaten voor 'Philppe Starck'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Kartell Tiptop Doorzichtig Blad
Magnify Kartell Tiptop Doorzichtig Blad
Kartell Tiptop Doorzichtig Blad

Tafel Bijzet

De Tip Top is een design van Philippe Starck en Eugeni Quitlet voor Kartell.
Deze tafel is een veelzijdige bijzet tafel met een diameter van 48 cm en heeft een hoogte van 51 cm. Deze Tip Top heeft een tranparante poot waarop gekozen kan worden uit een doorzichtig blad of een ondoorzichtig blad.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Tip Top van Kartell, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties van Kartell leveren.

 
 

Prijs: €177.00
 


Bestellen »

Kartell Bubble Club Tafel
Magnify Kartell Bubble Club Tafel
Kartell Bubble Club Tafel

Tafel Bijzet

De Bubble Club van Kartell is een design van Phillippe Starck en vervaardigd uit gekleurd polyethyleen en is de eerste schepping van een nieuw concept voor meubilair, de industriele sofa, geheel uit kunststof vervaardigd.
De Bubble Club is een leuk bijzettafeltje, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning.
Samen met de Bubble Club Bank en het Bubble Club Leubstoel, vervaardigd met dezelfde afwerking en kleuren, vormt de Bubble Club nu een volledige familie, een echte "industriële woonkamer". Dankzij een uitzonderlijke bestendigheid tegen weersinvloeden voelen de 3 elementen uit de Bubble Club serie zich ook in de open lucht op hun gemak.
Mocht u meer informatie wensen over de Bubble Club, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Bubble Club.
BigBrands is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren.

 
 

Prijs: €129.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2