Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 10 van 10
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Vitra Living Tower
Magnify Vitra Living Tower
Vitra Living Tower

Accessoires Kantoor

De Living Tower van Vitra is ontworpen door Verner Panton.
De Woonlandschappen waren een belangrijk thema in het Sixties Design. De Living Tower van Vitra maakt gebruik van de driedimensionaliteit van de ruimte. De organisch gevormde meubelsculptuur is op vier niveaus te gebruiken en werkt communicatiebevorderend. Zijn comfort is bovendien indrukwekkend. Collectie Vitra Design Museum.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Living Tower van Vitra neem dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €13170.00
 


Bestellen »

Buzzispace Plant
Magnify Buzzispace Plant
Buzzispace Plant

Accessoires Kantoor

De Buzzi Plant is een design van Anthony Duffeleer voor BuzziSpace. De Plant heeft de mogelijkheid tot staand, muur en plafond. De huidige uitvoering is de staande versie. Dit is het eerste kamerscherm dat drie dingen combineert namelijk akoestiek, design en de mogelijkheden als prikbord. Dankzij de opvallende vorm en kleur van de drie beschikbare Plants maak je er zowel thuis als in een kantooromgeving een statement mee. De BuzzPlant is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Bent u hierin geinteresseerd, kijkt u dan onder het kopje uitvoering. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Buzz Plant. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel BuzziSpace dealer.
 
 

Prijs: €777.00
 


Bestellen »

Van Esch Silo Papierbak 38 Cm Hoog
Magnify Van Esch Silo Papierbak 38 Cm Hoog
Van Esch Silo Papierbak 38 Cm Hoog

Accessoires Kantoor

De Silo PB 2538 is een design van het Van Esch team voor Van Esch. De papierbak heeft een cilindervormige vorm. De Silo PB 2538 is uitgevoerd is RVS of in de kleuren zwart en metallic grijs.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Silo PB 2538 van Van Esch, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands “onderdeel van Deal BV” is officieel Van Esch dealer.

 
 

Prijs: €59.00
 


Bestellen »

Hay Stuff Box Small
Magnify Hay Stuff Box Small
Hay Stuff Box Small

Accessoires Kantoor

De Stuff Box Small is een design van HAY Studio voor HAY.
Deze elegante transparante acryl opslag box is de oplossing om brieven, pennen ect. in te bewaren. De Stuff Box Small is een decoratief object op uw bureau.
De Stuff Box Small is ook verkrijgbaar in Large model. Deze kunt u vinden op de overzichtspagina.
Leverbaar per 2 stuks. Getoonde prijs is per stuk.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Stuff Box Small van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €74.00
 


Bestellen »

Hay Organizer Vierkant Groot
Magnify Hay Organizer Vierkant Groot
Hay Organizer Vierkant Groot

Accessoires Kantoor

De Organizer is een design van HAY Studio voor HAY.
De Organizer serie brengt orde in de rommel. Het is een flexibel systeem dat duidelijk organiseert zelfs de kleinste voorwerpen met een minium aan ruimte. Deze vierkante bak is verkrijgbaar in de kleuren aubergine/geel, coral/orange en pale green/green.
De Organizer wordt per 6 stuks geleverd. Getoonde prijs is per stuk.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Organizer van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €29.00
 


Bestellen »

Vitra Hang It All Multicolor
Magnify Vitra Hang It All Multicolor
Vitra Hang It All Multicolor

Accessoires Kantoor

Een kopstok ontworpen door de Designers Charles en Ray Eames en is in 1953 ontworpen.
Door ingenieus design kan de Hang It All naast elkaar bevestigd worden. De bollen van Hang It All zijn nu niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar maar nu ook in wit, rood en groen. Deze kopstok nodigt u niet alleen jassen maar alles aan de kapstok te hangen.
Bigbrands is offcieel dealer van Vitra, wij verkopen alleen orginele producten van Charles en Ray Eames.

 
 

Prijs: €265.00
 


Bestellen »

Kartell Paraplubak
Magnify Kartell Paraplubak
Kartell Paraplubak

Accessoires Kantoor

De Paraplubak van Kartell is een design van Gino Colombini. Deze Paraplubak in de vorm van een cillinder in spuitgietuitvoering is glanzend, kleurrijk, gemakkelijk te reinigen en onverwoestbaar. Hij wordt gekenmerkt door twee zijdelingse openingen waardoor het onderste gedeelte kan gebruikt worden als papiermand. Tevens kan de Paraplubak van Kartell geleverd worden met een roestvrij stalen bakje om er bovenop te zetten, zodat dit als asbak kan dienen, zie keuzebalk onder het kopje afmeting. Mocht u meer informatie wensen over de Paraplubak van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Paraplubak. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Kartell dealer.
 
 

Prijs: €106.00
 


Bestellen »

Kartell Tijdschriftenhouder
Magnify Kartell Tijdschriftenhouder
Kartell Tijdschriftenhouder

Accessoires Kantoor

De Tijdschrifthouder van Kartell is ontworpen door Giotto Stoppino en is zeer gebruiksvriendelijk. Deze handige Tijdschrifthouder heeft een onderverdelingen van 4 open vakken, een centrale handgreep zodat hij gemakkelijk opgeheven kan worden en door zijn essentiele vorm past in om het even elke interieur. De tijdschrifthouder van Kartell is een klassieker uit het Italiaanse Design en deel uitmaakt van de Kartell geschiedenis en naast de orginele uitvoerinf ook verkrijgbaar is in nieuwe kleuren en orginele afwerkingen. Mocht u meer informatie wensen over de Tijdschriftenhouder van Kartell, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Tijdschriftenhouder. BigBrands onderdeel van Deal BV is officeel Kartell dealer.
 
 

Prijs: €118.00
 


Bestellen »

Kartell Moon
Magnify Kartell Moon
Kartell Moon

Accessoires Kantoor

De Moon is een design van Mario Bellini voor Kartell. Deze grote doorschijnende schaal is vergelijkbaar met de dubbel face maankappen. De opvallende schalen, kunnen dienen tafel versiering of bijvoorbeeld bloemen of accessoires. De lichtstralen worden gebroken door het prachtige reliëf van deze moon schaal. De schalen zijn per twee verpakt (per kleur) . De minimale afname is twee stuks. De getoonde prijsis de prijs per stuk. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Moon van Kartell, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Kartell dealer.
 
 

Prijs: €68.00
 


Bestellen »

Buzzigrip Grip New Version
Magnify Buzzigrip Grip New Version
Buzzigrip Grip New Version

Accessoires Kantoor

BuzziGrip New Version is een design van Sas Adriaenssens voor BuzziSpace. BuzziGrip New Version is een Board gecombineerd met handige zuignappen op de achterkant. Hierdoor kan je het makkelijk koppelen aan kasten of ramen zonder dat hij een magnetische tegenpool nodig heeft. Altijd en overal praktisch om orde en overzicht te bewaren met een coole look. De BuzziGrip is verkrijgbaar in diverse breedtes met een hoogte van 80cm. Mocht u hierin geinteresseerd zijn kijkt u dan onder het kopje uitvoering voor meer informatie. De BuzziGrip New Version is in vele maten Verkrijgbaar. Mocht u meer informatie wensen omtrent de BuzziSpace Grip New Version. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel BuzziSpace dealer.
 
 

Prijs: €163.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 10 van 10