Je bent hier: Home » Bigbrands

Zoekresultaten voor 'Bigbrands'

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Quinze and Milan Little Miss O
Magnify Quinze and Milan  Little Miss O
Quinze and Milan  Little Miss O

Banken

Litlle Miss O is een design van Design Concrete Amsterdam. De Litlle Miss O is oorspronkelijk ontworpen voor Mercedes Benz museum in Stuttgart.
Het doel was om een identiteit te onwikkelen binnen een totale ruimte met ervaring: individuele werelden waar een enkele bezoeker identificatie heeft met die worden uitgenodigd.
Little Miss O is geplaatst in een kindereiland. Dit is het ideale speeltuin zonder dat iemand er last van heeft. De Little Miss O is uitgevoerd in QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk.
Mocht u meer informatie wensen over de Little Miss O,neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Little Miss O van Quinze & Milan.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Quinze & Milan dealer

 
 

Prijs: €12267.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Airbench Cross Small
Magnify Quinze and Milan Airbench Cross Small
Quinze and Milan Airbench Cross Small

Banken

De Airbench is een design van SAQ. Dit meubel schept een landschap in de menselijke interactie. De Airbench van Quinze & Milan biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. De Airbench bestaat uit de materialen eikenhout gecombineerd met QM Foam. Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Mensen worden gedwongen om te zitten in een open sfeer en cocooning is zeer een herinnering uit het verleden. Vanwege de filosofie achter hen, Airbenches zijn de ideale communicatie-instrumenten in de openbare ruimtes, musea, tentoonstellingen, bibliotheken, lounges, luchthavens, wachtkamers en nog veel meer. De Airbench is ook leverbaar in een grotere uitvoering. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Airbench, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Airbench van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €10564.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 2 van 2