Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Fritz Hansen Essay Cm12 190cm
Magnify Fritz Hansen Essay Cm12 190cm
Fritz Hansen Essay Cm12 190cm

Tafels

Essay is een ontwerp van Cecilie Manz voor Fritz Hansen en is een exclusieve tafel serie van massief hout. Wat Essay zo speciaal maakt is de massieve uitvoering maar toch ligt oogt.
Het ontwerp geeft duidelijk de stijl van Cecilie Manz aan simpele lijnen en weinig onderdelen. De tafel bestaat namelijk maar uit 3 onderdelen. In een simpel en natuurlijk constructie die ook elegantie uitstraalt. Het is ook een flexibele tafel vrijwel elke stoel past hier aan of je nou voor robuust of strak design gaat.
Essay is er in 4 verschillende maten met 4 verschillende uitvoeringen voor het tafelblad. Als ook 4 verschillende uitvoeringen voor het onderstel. Zie hiervoor de keuzebalk onder het kopje uitvoering.
Als extra kan elke tafel uitgebreid worden met zwarte linoleum tafelverlengers. Wilt u hier meer informatie over neem gerust contact met ons op. Of mocht u meer informatie wensen over de Essay van Fritz Hansen, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Essay.

 
 

Prijs: €4652.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1