Je bent hier: Home » Van Heesch Design

Zoekresultaten voor 'Van Heesch Design'

Zoekresultaten 1 tot 30 van 65 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Muuto Oslo Chair
Magnify Muuto Oslo Chair
Muuto Oslo Chair

Loungestoelen

De Oslo Chair is een design van Andersson & Voll.
De Oslo serie bestaat uit een twee-zitter, een drie-zitter, fauteuil en een pouf. Het simplistische, doch luxe design maakt het geschikt voor de woonkamer, maar ook voor openbare ruimtes zoals een lobby. De bekleding is Steelcut en te bestellen in oranje, rood, grijs en donkergrijs.
Zithoogte is 45 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oslo Chair van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €1764.00
 


Bestellen »

Vitra Rar
Magnify Vitra Rar
Vitra Rar

Loungestoelen

De RAR (Rocking Armchair Rod Base) is een Design van Charles en Ray Eames en een is een van de zes ontworpen stoelen van de Eames Plastic Armchair collectie. De Plastic Armchairs werden voor het eerst gepresenteerd , in het kader van de wedstrijd “Low Cost Furniture Design” van het Museum of Modern Art in New York.
De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd, waaronder de schommelstoelversie, en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de Armchairs nog meer zitcomfort.
Het vierpoots-draadonderstel van de RAR is verchroomd en op 2 houten sleden van esdoorn hout bevestigd. Door dit onderstel is de RAR een leuke variatie op de DAR van Vitra.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €507.00
 


Bestellen »

Knoll Bertoia Diamond Airmchair
Magnify Knoll Bertoia Diamond Airmchair
Knoll Bertoia Diamond Airmchair

Loungestoelen

The Bertoia Collectie is een design van Harry Bertoia.
Door middel van dit artistieke proves onstaan er andere stoel functies dan alleen het zitten, het is een design object met een natuurlijke vorm. "Meestal gemaakt van lucht", Bertoia's werk laat je kennis maken met de kunst van het buigen. De stoel gaat een relatie aan met de ruimte, vorm en functie. De Bertoia collectie weerspiegelt Knoll Studio voor tijdloos en duurzaam design.
De Bertoia Diamond Armchair wordt geleverd met zitkussen.
De Diamond Armchair is ook verkrijgbaar in de kleur zwarte en wit dit is tevens een poedercoating die geschikt is voor buiten. De stoel is ook leverbaar met een volledige stoffering. De gestoffeerde stoel is leverbaar in diverse stofsoorten,mocht u geïnteresseerd zijn in de kleuren van deze stoffen zoals de Tonus, Topas, Knoll Felt, Hopsack, Suert of diverse andere stoffen, neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen over de Diamond armchair unupholstered, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Bertoia Diamond Armchair unupholstered.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Knoll dealer.

 
 

Prijs: €920.00
 


Bestellen »

Knoll Platner Side Chair
Magnify Knoll Platner Side Chair
Knoll Platner Side Chair

Loungestoelen

Platner Side Chair is een design van Warren platner voor Knoll.
De Warren Platner is een fauteuil omgevormd van stalen draden in een sculpturale meubel collectie, waardoor het. een design-icoon van de modene tijd is geworden. De meubels zijn in unieke en harmonieuze vormen gemaakt door middel vangebogen verticaal staaldraad. Alle metalen onderdelen zijn afgewerkt in lichte nikkel met een blanke lak beschermende coating. Deze collectie omvat diverse soorten modellen tafels.
De Side Chair is ook verkrijgbaar met een volledige stoffering. De gestoffeerde stoel is leverbaar in diverse stofsoorten, mocht u geïnteresseerd zijn in de kleuren van deze stoffen zoals de Tonus, Topas, Knoll Felt, Hopsack, Suert of diverse andere stoffen, neemt u dan contact met ons op.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Platner side chair, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Knoll dealer.

 
 

Prijs: €2505.00
 


Bestellen »

Hay Hee Lounge Chair
Magnify Hay Hee Lounge Chair
Hay Hee Lounge Chair

Loungestoelen

De Hee Lounge Chair uit de HEE Collection is een design van Hee Welling. De stoel is milieuvriendelijk en gemakkelijk recyclebaar.
De Hee Lounge Chair is uit een materiaal gemaakt, waardoor er minder transport nodig is. Daardoor is er minder nodig om hem te recyclen. Het beginpunt was om een cool en basic stool te maken dat op elke locatie past, modern maar op zo’n manier dat het niet na een jaar niet meer mag of kan.
De Hee Lounge Chair van Hee Welling is zo minimalistisch gemaakt dat niets verwijderd kan worden zonder zijn stabiliteit te verliezen. Het is een speels design dat extra zorg biedt door middel van metalen buizen die 11 mm zijn om de juiste steun te geven.
De Hee stoelen zijn er in lounge, bar en eetkamer editie. Deze kunt u vinden in het overzichtsmenu. Ook zijn deze stoelen voor buiten goed geschikt. De stoel is in verschillende kleuren verkrijgbaar deze kunt u vinden onder het kopje 'kleur'.
De Hee Lounge Chair zijn per 2 stuks leverbaar. Getoonde prijs is per stuk. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Hee Lounge Chair van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €217.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Room 26 Seat
Magnify Quinze and Milan Room 26 Seat
Quinze and Milan Room 26 Seat

Loungestoelen

De Room 26 Seat is een design van SAQ. Het is een vertrouwd en tijdloos design.

De Room26 is een uitgebreide serie die een ruimte kan laten schreeuwen naar Room 26. De sleutel tot de collectie is zeker het eikenhout.

Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk.

De Room 26 Seat is ook leverbaar met koeienhuiden en in een gebreide stof. Bent u geintresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering.

De Room 26 Seat heeft de mogelijkheid voor een lederen of stoffen bekleding. Voor de juiste of bekledingkeuze, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Room 26 van Quinze & Milan.

Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 

 

Prijs: €921.00
 


Bestellen »

Offecct Bond Armchair
Magnify Offecct Bond Armchair
Offecct Bond Armchair

Loungestoelen

Bond is een gemakkelijke stoel ontworpen door Jean-Marie Massaud. De naam Bond verwijst naar de mogelijkheid om aaneenschakelen en een vriendschapsband met iemand. Dit vat de gedachte achter het product. Het is eenvoudig en zachte vorm nodigt mensen te ontmoeten. Het design is minimalistisch niet om de focus te nemen van het individu. De elegante, moderne snit en de schone vorm bescheiden zijn nog geen vanzelfsprekende houding. Bond past net zo goed in de vergaderzaal als in de lounge of de woonkamer.

De gemakkelijke stoel heeft de vorm van een zacht holle vierkant. Massaud wilde de illusie van een object dat drijft maken en die beweegt met gemak. De fauteuil heeft een constructie van gelamineerd materiaal in de zitting en rugleuning resulteert in een stoel die de beweging van het lichaam, die samen met de holle zitting levert een zeer goed comfort volgt. Met zijn tijdloze design het is gemaakt om lang mee.

Mocht u meer informatie willen omtrent de producten van Offecct, neemt u dan gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van extra informatie.


BigBrands is officieel Offecct dealer en levert alle producten en opties van Offecct.
 

 

Prijs: €1227.00
 


Bestellen »

Dum Unkle+ Fauteuil
Magnify Dum Unkle+ Fauteuil
Dum Unkle+ Fauteuil

Loungestoelen

De Unkle+ is een herontwerp van DUM Design.
De klassieker van DUM is opnieuw ontworpen voor nog meer comfort. Maar dezelfde uitstraling; te groot, speels en relaxte uitstraling met zo weinig mogelijk detaillering. Naast de fauteuil en de loveseat die 30 cm breder is, kunt u de Unkle+ ook te bestellen als bank.
Zithoogte is 42 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Unkle+, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van DUM.

 
 

Prijs: €1930.00
 


Bestellen »

Dum Unkle+ Loveseat
Magnify Dum Unkle+ Loveseat
Dum Unkle+ Loveseat

Loungestoelen

De Unkle+ is een herontwerp van DUM Design.
De klassieker van DUM is opnieuw ontworpen voor nog meer comfort. Maar dezelfde uitstraling; te groot, speels en relaxte uitstraling met zo weinig mogelijk detaillering. Naast de fauteuil en de loveseat die 30 cm breder is, kunt u de Unkle+ ook te bestellen als bank.
Zithoogte is 42 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Unkle+, neemt u dan contact met ons op.
BigBrands is officieel dealer van DUM.

 
 

Prijs: €2505.00
 


Bestellen »

Muuto Lounge Chair
Magnify Muuto Lounge Chair
Muuto Lounge Chair

Loungestoelen

De Raw Chair is een design van Jens Fager voor Muuto en valt op door zijn simpele maar ruwe vorm. De Raw product familie is een ruwe en intuïtive interpretatie van hedendaagse meubelen.
Mocht u nog vragen hebben omtrent de Raw Chair van Muuto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van Muuto.

 
 

Prijs: €983.00
 


Bestellen »

Alias Armframe 438
Magnify Alias Armframe 438
Alias Armframe 438

Loungestoelen

De Armframe 438 van Alias ontworpen door Alberto Meda. De Armframe is inzetbaar voor vele doeleiden zoals relaxmomenten in een resort of in een lounge. De elegante design is gericht op welzijn en comfort.Constructie van geëxtrudeerd aluminium profiel en spuitgegoten aluminium elem1enten, zitting en rugleuning in onbrandbaar polyester met PVC-laag of in leder of in Kvadrat en textiel.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Armframe 438 van Alias dan kunt u contact met ons opnemen.

 
 

Prijs: €1056.00
 


Bestellen »

Alias Armframe 418
Magnify Alias Armframe 418
Alias Armframe 418

Loungestoelen

De Armframe van Alias ontworpen door Alberto Meda is een Fauteuil. De Armframe is inzetbaar voor vele doeleiden zoals relaxmomenten in een resort of in een lounge. De elegante design is gericht op welzijn en comfort.Constructie van geëxtrudeerd aluminium profiel en spuitgegoten aluminium elementen, zitting en rugleuning in onbrandbaar polyester met PVC-laag of in leder of in Kvadrat en textiel.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Armframe 418 van Alias dan kunt u contact met ons opnemen.

 
 

Prijs: €912.00
 


Bestellen »

Hay About A Lounge Chair 92
Magnify Hay About A Lounge Chair 92
Hay About A Lounge Chair 92

LoungestoelenDe About a Lounge Chair High AAL 92 is een design van Hee Welling voor HAY.
Het onderstel is van massief onbewerkt, gelakt, gezeept of zwart gebeitst eikenhout.
De zitting is te bestellen in diverse stofsoorten in de kleuren van Steelcut Trio, Remix, Divina Melange of Hallingdal.
Zithoogte is 32 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de About a Lounge Chair High AAL 92 van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel HAY dealer.


 
 

Prijs: €1143.00
 


Bestellen »

Hay Aal82
Magnify Hay Aal82
Hay Aal82

LoungestoelenDe About a Lounge Chair Low AAL 82 is een design van Hee Welling voor HAY.
U kiest eerst het onderstel onder Uitvoering en daarna de bekleding onder Kleur. Het onderstel is te bestellen in zwart gebeitst, gezeept of gelakt massief eikenhout.
De zithoogte is 36 cm.
De AAL 82 is standaard te bestellen in Steelcut Trio, Steelcut en Remix.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de About a Lounge Chair Low 82 van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel dealer van HAY.


 
 

Prijs: €858.00
 


Bestellen »

Magis Spun
Magnify Magis Spun
Magis Spun

Loungestoelen

De Spun is een design van Thomas Heatherwick voor Magis.
" Spun " de roterende stoel geboren uit genie Thomas Heatherwick 's, die een functionele stoel gevormd uit een enkel profiel , het produceren van een verrassende twist op conventionele meubeldesign.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Spun, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Magis dealer

 
 

Prijs: €387.00
 


Bestellen »

Parri Mamy
Magnify Parri Mamy
Parri Mamy

Loungestoelen

De Mamy is een design van Marco Maran voor Parri. De Mamy is een a uthentieke modulair systeem, beladen met verwijzingen naar de iconische vormen en kleuren van de jaren zestig . Mamy is vooral een pop symbool, voor de inrichting van ruimtes met karakter. De Mamy is verkrijgbaar in diverse kleuren en stofgroepen. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mamy van Parri, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Parri dealer.
 
 

Prijs: €1136.00
 


Bestellen »

Parri My Flower
Magnify Parri My Flower
Parri My Flower

Loungestoelen

De Flower is een design van Marco Maran voor Parri. De Flower is een stoel met een omhullende vorm, ruim en kleurrijk uiterlijk. De Flower is een stoel met karakter , comfort en de vrolijk-, levendig-, en frisheid van een bloem in de lente. Het frame is gemaakt van verchroomd staal en de bekleding is leverbaar in diverse kleuren en stofgroepen. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Flower van Parri, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Parri dealer.
 
 

Prijs: €1084.00
 


Bestellen »

Hay Aal83
Magnify Hay Aal83
Hay Aal83

Loungestoelen


De About a Lounge Chair High AAL Low 83 is een design van Hee Welling voor HAY.
Het onderstel is aan de binnenkant beukenhout met een toplaag van zwart gebeitst, gelakt of gezeept eikenhout.
De zitting is verkrijgbaar in diverse stofsoorten, mocht u geïnteresseerd zijn in de kleuren van Steelcut Trio, Remix, Divina Melange of Hallingdal, neemt u dan contact met ons op.
Zithoogte is 36 cm.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de About a Lounge Chair Low AAL 83 van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel HAY dealer.

 
 

Prijs: €858.00
 


Bestellen »

Vitra Lcw
Magnify Vitra Lcw
Vitra Lcw

Loungestoelen

De LCW (Lounge Chair Wood) is een Design van Charles en Ray Eames en de geheel houten variant van de LCM uit de Plywood Group van Vitra.
Bij hun jarenlange experimenten zochten Charles en Ray Eames naar nieuwe procedes om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de lichaamsvormen aan te passen. De LCW, waarbij zowel de zitting en rugleuning als het onderstel van geperst multiplex zijn, is nu ook weer met een bekleding in koehuid en leder verkrijgbaar.
Mocht u meer informatie wensen over de LCW, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €1356.00
 


Bestellen »

Cappellini Fish Chair
Magnify Cappellini Fish Chair
Cappellini Fish Chair

Loungestoelen

Fish Chair is een design van Satyendra Parkhale.
De Fish Chair is een fauteuil die volledig van kunststof is. De buitenkant is gelakt voor een gom-coated-effect (rood, zwart, geel, magnolia, blauw, oranje en groen). Een mat wit gelakt afwerking werd gekozen voor de binnenste oppervlakken.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Cappellini dealer.

 
 

Prijs: €745.00
 


Bestellen »

Parri Mamy/b
Magnify Parri Mamy/b
Parri Mamy/b

Loungestoelen

De Mamy/B is een design van Marco Maran voor Parri. De Mamy/B is een a uthentiek modulair systeem, beladen met verwijzingen naar de iconische vormen en kleuren van de jaren zestig . Mamy/B is vooral een pop symbool, voor de inrichting van ruimtes met karakter. De Mamy/B is een loungechair met een draaipoot van verchroomd staal en verkrijgbaar in diverse kleuren en stofgroepen. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Mamy/B van Parri, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Parri dealer.
 
 

Prijs: €1675.00
 


Bestellen »

Arper Leaf Lounge Chair
Magnify Arper Leaf Lounge Chair
Arper Leaf Lounge Chair

Loungestoelen

De Leaf Longue chair is een design van Lievore Altherr Molina voor Arper.
De stoel is geïnspireerd op een blad van een boom. De stoel heeft dan ook de structuur van een bladnerf en is in drie kleuren te verkrijgen.
Mocht u meer informatie wensen over de Leaf longue chair, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Leaf longue van Arper.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €524.00
 


Bestellen »

Hay Aal91
Magnify Hay Aal91
Hay Aal91

LoungestoelenDe About a Lounge Chair High AAL 91 is een design van Hee Welling voor HAY.
Het draaibare onderstel is te bestellen in gepolijst aluminium, wit of zwart gepoedercoated.
Ook leverbaar op vaste poten, deze vindt u in het overzichtsmenu onder de namen AAL92 en AAL93. Ook vindt u op de overzichtspagina de gehele collectie van de AAL serie.
Zithoogte 34 cm.
De zitting is verkrijgbaar in diverse stofsoorten zoals de Steelcut Trio, Remix, Divina Melange of Hallingdal.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de About a Lounge Chair High AAL 92 van HAY, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel HAY dealer.


 
 

Prijs: €1529.00
 


Bestellen »

Arper Leaf Chaise Longue
Magnify Arper Leaf Chaise Longue
Arper Leaf Chaise Longue

Loungestoelen

De leaf chaise longue is een design van Lievore Altherr Molina van Arper. De lighoogte is 31.5cm.
De stoel is geïnspireerd op een blad van een boom. De stoel heeft dan ook de structuur van een bladnerf en is in drie kleuren te verkrijgen.
Mocht u meer informatie wensen over de Leaf Chaise Longue chair, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Leaf Chaise Longue chair van Arper.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1496.00
 


Bestellen »

Inno Kola Lounge
Magnify Inno Kola Lounge
Inno Kola Lounge

Loungestoelen

De Kola Lounge is een design van Mikko Laakkonen voor Inno. Deze loungestoel is licht van gewicht, waardoor hij geschikt is voor zowel openbare als particuliere interieurs. De zitting van 100% recyclebaar polyester vilt is verkrijgbaar in zwart of antraciet grijs. Het frame is uitgevoerd in de kleuren zwart, wit of geel. De Kola Lounge past buitengewoon goed in wachtruimtens en lounges. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Kola Lounge van Inno, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer.
 
 

Prijs: €469.00
 


Bestellen »

Ouinze and Milan Irregular
Magnify Ouinze and Milan Irregular
Ouinze and Milan Irregular

Loungestoelen

IRRegular is een design van SAQ. De IRRegular is een klein en vierkant fauteuil. IRRegular van SAQ bekleed met QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. IRRegular ook verkrijgbaar in een versie met rechte armleuningen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kiest u dan onder het kopje afmeting uw gewenste uitvoering. Mocht u meer informatie wensen over de IRRegular, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de IRRegular van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €1201.00
 


Bestellen »

Vitra Lcw Leather
Magnify Vitra Lcw Leather
Vitra Lcw Leather

Loungestoelen

De LCW Leather (Lounge Chair Wood) is een Design van Charles en Ray Eames en de geheel houten variant van de LCM Leather uit de Plywood Group van Vitra.
Bij hun jarenlange experimenten zochten Charles en Ray Eames naar nieuwe procedes om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de lichaamsvormen aan te passen. De LCW, waarbij zowel de zitting en rugleuning als het onderstel van geperst multiplex zijn, is nu ook weer met een bekleding in leder verkrijgbaar.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de LCM Leather, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie.
BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €2191.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 80 Lounge Chair Slede
Magnify Arper Catifa 80 Lounge Chair Slede
Arper Catifa 80 Lounge Chair Slede

Loungestoelen

De Catifa 80 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een verschroomde afwerking.
De Arper Catifa 80 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 80 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 80 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1099.00
 


Bestellen »

Arper Catifa Lounge 60 Hoog
Magnify Arper Catifa Lounge 60 Hoog
Arper Catifa Lounge 60 Hoog

Loungestoelen

De Catifa 60 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 37cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking.
De Arper Catifa 60 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 60 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 60 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1298.00
 


Bestellen »

Arper Catifa 60 Lounge Slede
Magnify Arper Catifa 60 Lounge Slede
Arper Catifa 60 Lounge Slede

Loungestoelen

De Catifa 60 lounge is een design van Lievore Molina voor Arper. De zithoogte is 39cm.
Het onderstel van deze lounge stoel heeft een gepolijste aluminium afwerking.
De Arper Catifa 60 lounge is verkrijgbaar in diverse stoffen of ledersoorten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering of stof/ledersoort, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mocht u meer informatie wensen over de Catifa 60 lounge, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Catifa 60 lounge.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Arper dealer.

 
 

Prijs: €1025.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 30 van 65 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende | Laatste