Je bent hier: Home » Utrecht Design

Zoekresultaten voor 'Utrecht Design'

Zoekresultaten 1 tot 12 van 12
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Gufram Bocca
Magnify Gufram Bocca
Gufram Bocca

Banken

De Bocca bank is een design van Archivio Storico voor Gufram.
Deze bank heeft gigantische lippen en is een eerbetoond aan de Mae West sofa uit 1936 van Salvador Dalì.
Ook leverbaar in het rose (Pink Lady) en Zwart met piercint (Dark Lady). Deze vindt u in het overzichtmenu.
Mocht u meer informatie wensen neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Bocca.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Gufram dealer.

 
 

Prijs: €6500.00
 


Bestellen »

Vitra Polder Sofa Xs
Magnify Vitra Polder Sofa Xs
Vitra Polder Sofa Xs

Banken

De Polder Sofa XS Stof van Vitra is een Design van Hella Jongerius en dateerd uit het jaar 2005.
Een polder is een kunstmatig gewonnen door dijken en afwateringskanalen omgeven, stuk land. Net zo diep gelegen en net zo vlak, is de body van de Polder sofa, met vijf op elkaar afgestemde combinaties van kleuren.
De Polder Sofa XS van Vitra is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de XL of XXL, deze vindt u in het overzichtsmenu. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie omtrent deze uitvoering, neem contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €6160.00
 


Bestellen »

Vitra Polder Sofa Xl
Magnify Vitra Polder Sofa Xl
Vitra Polder Sofa Xl

Banken

De Polder Sofa XL Stof van Vitra is een Design van Hella Jongerius en dateerd uit het jaar 2005.
Een polder is een kunstmatig gewonnen door dijken en afwateringskanalen omgeven, stuk land. Net zo diep gelegen en net zo vlak, is de body van de Polder sofa, met vijf op elkaar afgestemde combinaties van kleuren.
De Polder Sofa XL van Vitra is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de XS of XXL, deze vindt u in het overzichtsmenu. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie omtrent deze uitvoering, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €6874.00
 


Bestellen »

Gufram Pink Lady
Magnify Gufram Pink Lady
Gufram Pink Lady

Banken

Deze Pink Lady is een design van Studio 65 voor Gufram.
Deze bank heeft gigantische lippen en is een eerbetoon aan de Mae West sofa uit 1936 van Salvador Dalì. Ook leverbaar in het rood. Deze vindt u in het overzichtsmenu onder de naam Bocca, of in het zwart met een piercint onder de naam Dark Lady.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Pink Lady, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Bocca.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Gufram dealer.

 
 

Prijs: €6400.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Primary Quattro
Magnify Quinze and Milan Primary Quattro
Quinze and Milan Primary Quattro

Banken

De Primary Quattro Mirror is een design van Quinze & Milan.
Deze gespiegelde vier-zitsbank is alles behalve standaard. Deze bank is waterbestendig en vlamvertragend, bovendien maakt de Quattro bijna geen geluid dankzij het zelfgemaakte schuim dat Q&M heeft ontworpen.
De Quattro Mirror is te bestellen in tal van kleuren. Deze kunt u kiezen onder het kopje Kleuren.
Heeft u nog vragen omtrent de Primary Quattro van Quinze & Milan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
Bigbrands ´onderdeel van Deal BV´ is officieel Quinze & Milan dealer.

 
 

Prijs: €5813.00
 


Bestellen »

Freeform Sofa
Magnify Freeform Sofa
Freeform Sofa

Banken

Freeform Sofa is een design van Isamu Noguchi voor Vitra.
Freeform Sofa heeft sculpturale vormen die doen denken aan platte rivierkiezelstenen. Dankzij de organische vormen en de bekledingsstoffen in natuurlijke kleuren komt de sofa licht en elegant over.
Het frame van de sofa is gemaakt van beukenhout. Freeform Sofa is klassiek gestoffeerd met een afneembare bekleding. De poten zijn verkrijgbaar in naturel esdoorn of in gebeitst notenkleur.
Freeform Sofa is ook verkrijgbaar met voetenbankje. Kijkt u voor het voetenbankje bij Freeform Ottoman.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Freeform Sofa. Neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij voor de gewenste informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €7375.00
 


Bestellen »

Moooi Bottoni Shelf
Magnify Moooi Bottoni Shelf
Moooi Bottoni Shelf

Banken

De Bottoni Shelf is een design van Marcel Wanders voor Moooi uit 2004.
Deze bank van Marcel Wanders is ontzettend leuk om te zien en zeer handig. Dit komt door het vak dat aan de achterkant van de bank zit. Normaal als u een bank weg zet waarvan u de achterkant kunt zien is dat niet altijd een mooi gezicht, maar deze bank brengt daar verandering in. De bank is in verschillende kleuren verkrijgbaar van de collectie Kvadrat Divina 3, Kvadrat Divina Melange 2, Kvadrat Tonica en Kvadrat Hallingdal.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Bottoni Shelf van Moooi, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Bottoni Shelf.
BigBrands is officieel Moooi dealer.

 
 

Prijs: €6216.00
 


Bestellen »

Vitra Meda Gate
Magnify Vitra Meda Gate
Vitra Meda Gate

Banken

De Meda Gate is een design van Alberto Meda voor Vitra.
Deze zeer comfortabele en onderhoudsvriendelijke stoel is geschikt voor 3 personen in bijvoorbeeld in openbare wachtruimtens. De drie zitschalen zijn naast elkaar geplaatst op een T-frame. Daarnaast zit aan beide kanten een tafeltje. Er zijn andere opstellingen mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
De Meda Gate is leverbaar met een onderstel in gepoedercoat zilver grijs aluminium of gepolijst aluminium en een zitting in polyurethaan basic dark, polyurethaan chocolade, leder nero en leder chocolade.
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Meda Gate van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €5512.00
 


Bestellen »

Knoll Barcelona Chair
Magnify Knoll Barcelona Chair
Knoll Barcelona Chair

Banken

De Barcelona Chair is een design van Ludwig Mies van der Rohe.
Het best lopende product van Knoll, de Barcelona Chair. Een historisch ontwerp van Ludwig Mies uit 1929. Dit is dan ook nog de enige fabrikant die de bevoegdheid heeft het origineel te verkopen! Pas op, over de hele wereld worden deze stoelen na gemaakt onder lage bedragen. Het is onmogelijk een Barcelona chair te kopen voor minder als 3000 euro. Dit komt omdat de stoel (voornamelijk de kussens) vervaardigd zijn door handwerk. De echtheid van de Barcelona chair is na te kijken op de dikte van het frame, de gedrukte handtekening van Ludwig Mies, en het stikwerk van de kussens!
Mocht u meer informatie wensen over de Barcelona Chair, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Barcelona Chair.
Bigbrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Knoll dealer.

 
 

Prijs: €6268.00
 


Bestellen »

Vitra Eames Tandem Seating Ts-2
Magnify Vitra Eames Tandem Seating Ts-2
Vitra Eames Tandem Seating Ts-2

Banken

De Eames Tandem Seating TS-2 is een design van Charles & Ray Eames voor Vitra. Deze bestaat uit 1 basis-ziteenheid en 1 koppel-zitelement met een hoogglans chroom onderstel.
De Tandem Seating is een modulair en solide systeem voor gemakkelijk en ontspannen zitting in openbare wachtruimten, bijvoorbeeld op luchthavens of op stations. De Constructie is op extreme belastingen berekend. De slijtvaste zit- en rugkussens kunnen ter plekke apart worden verwisseld. Het ruime zitoppervlak en de sandwichcontructie van de bekleding zorgen voor een hoog zitcomfort.
Het onderstel van de Eames Tandem Seating TS-2 is van hoogglans chroom. De zitting is verkrijbaar in verschillende leder kleuren die kunt u vinden onder het kopje "kleuren".
Mocht u meer informatie wensen omtrent de Eames Tandem Seating TS-2 van Vitra, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officeel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €6745.00
 


Bestellen »

Vitra Park Sofa
Magnify Vitra Park Sofa
Vitra Park Sofa

Banken

De Park Sofa van Vitra is een Design van Jasper Morrison en dateerd uit het jaar 2004.
Wie voor het eerst een product uit de Park Family ziet, heeft meteen het gevoel een oude bekende tegen te komen. Dit ligmeubel doet zo vertrouwd aan dat je meteen het gevoel krijgt dat het er eigenlijk altijd al geweest moet zijn.
Door hun klassiek-moderne vormgeving passen de leden van de Park Family overal en bij alles bij. Visueel overtuigen ze door hun harmonische proporties, terwijl ze een voortreffelijk comfort bieden hoe je er ook op zit. Alle overtrekken zijn afneembaar. Stofovertrekken kunnen chemisch gereinigd worden.
De Park Sofa van Vitra is ook leverbaar in een tweezits en een driezits uitvoering. Deze vindt u in de keuzebalk onder het kopje 'uitvoering'. Voor meer informatie kunt uo ok contact met ons opnemen, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de Park Sofa.
Bigbrands is officieel Vitra dealer.

 
 

Prijs: €5880.00
 


Bestellen »

Quinze and Milan Airbench Double 02
Magnify Quinze and Milan Airbench Double 02
Quinze and Milan Airbench Double 02

Banken

De Airbench is een design van SAQ. Dit meubel schept een landschap in de menselijke interactie. De Airbench van Quinze & Milan biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. De Airbench bestaat uit de materialen eikenhout gecombineerd met QM Foam. Het eikenhout word met een speelse manier gecombineerd met het QM Foam. Het QM Foam, een eigen materiaal ontwikkeld en geproduceerd door Quinze & Milan. Het QM Foam is waterafstotend en sterk. Mensen worden gedwongen om te zitten in een open sfeer en cocooning is zeer een herinnering uit het verleden. Vanwege de filosofie achter hen, Airbenches zijn de ideale communicatie-instrumenten in de openbare ruimtes, musea, tentoonstellingen, bibliotheken, lounges, luchthavens, wachtkamers en nog veel meer. De Airbench is ook leverbaar in een enkele uitvoering. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze uitvoering, kijk dan onder het kopje voor u gewenste uitvoering. De Airbench van Quinze en Milan heeft de mogelijkheid voor rugsteunen, bent u hierin geïnteresseerd of wilt u meer informatie omtrent de Airbench, n eemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor de aanvullende informatie omtrent de Airbench van Quinze & Milan. Bigbrands onderdeel van Deal BV is officieel Quinze & Milan dealer
 
 

Prijs: €5138.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 12 van 12