Je bent hier: Home » Droog Design

Zoekresultaten voor 'Droog Design'

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1
Verfijn zoekopdracht
Categorie Prijsreeks
Casamania N-7
Magnify Casamania  N-7
Casamania  N-7

Tafel Eetkamer

De N-7 is een design van Norayr Khachatryan voor Casamania. De tafel N-7 is het resultaat van een zorgvuldige observatie van de wereld om on heen, zowel op natuurlijk als op kunstmatig gebied. De aard van de balans tussen de vorm en de functie. De N-7 is zowel functioneel als elegant.
"N7 iconografie Air Force. De complexiteit van de constructie, de hoekige vormen, details van het volume als gevolg van een uitdagende constructie is vooral gericht op het specifieke materiaal (aluminium plaat) en vouwen technieken. Dit is niet ontworpen voor militaire doeleinden, maar een ontwerp dat geïnspireerd is door militaire taal, uiterst functioneel: de vorm van elk detail van belang is voor zijn functie. Net als in de natuur. In mijn 'archief', is er een ander beeld dat ik van mening net zo symbolisch: de hoekige structuur van de achterhand van een hert, waardoor het de stabiliteit en kracht uit te voeren "
Mocht u meer informatie wensen omtrent de N-7 van Casamania, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.
BigBrands is officieel Casamania dealer.

 
 

Prijs: €8062.00
 


Bestellen »

Zoekresultaten 1 tot 1 van 1